loader
series logo

Koirashampoo

8,50 € / 500 ml

Hellävarainen Koirashampoo on hajustamaton ja tehokas puhdistustuote koiran turkille. Se sopii herkällekin iholle ja turkista tulee helposti kammattava ja kiiltävä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Friend
Tuotteesta

Dermosil Koirashampoo sopii kaikille koirille rotuun tai kokoon katsomatta! Shampoo puhdistaa koiran turkin ja ihon hellävaraisesti, eikä se kuivata ihoa tai aiheuta takkuja. Turkista tulee puhdas ja kauniin kiiltävä. 

Koirashampoo on hajustamaton tuote ja siten miellyttävä myös koiralle, jonka hajuaisti on moninkertaisesti tarkempi kuin meidän ihmisten. Shampoo sopii myös herkälle iholle, mikä on eduksi sekä koiralle että pesijälle. Dermosil Koirashampoolle on myönnetty Allergy Certified -allergiasymbolin käyttöoikeus.

Harjaa koiran turkki selväksi takuista ennen pesua. Kastele sitten turkki ja levitä shampoota kevyesti vaahdottaen. Katso, ettei shampoota mene koiran korviin tai silmiin. Huuhtele koiran turkki huolellisesti runsaalla haalealla vedellä. 

Valikoimastamme löytyvät myös Dermosil Turkinhoitoaine sekä Tassuvoide.

Tarkoitus
Koiran turkin pesuun.
Käyttöohje
Harjaa koiran turkki ja kastele se. Levitä Koirashampoota kevyesti vaahdottaen ja huuhtele huolellisesti.
Hajusteet
Hajustamaton

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Phenoxyethanol, Styrene/Acrylates Copolymer, Magnesium Oleth Sulfate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Havannankoirille testattu ja moitteetta toimi. Tyylikkäät pullot ja tuotteessa ei mitään vikaa. Käytämme siis jatkossakin.

Koirani turkki meni todella kuivaksi ja kiillottomaksi pesun jälkeen. Lisäksi hilseili enemmän kuin ennen pesua, tavallisesti pesu poistaa sen vähäisenkin hilseen mitä silloin tällöin ollut selän takaosassa näkyvillä. Liekö shampoo liian pesevä ja pessyt aluvillasta ja ihosta kaiken luontaisen suojarasvan pois. En uskaltanut enää käyttää uudelleen. Koirani on väriltään musta, muiden kommenttien perusteella vaikuttaisi sopivan valkoisille koirille paremmin.

Hyvä tuote koiran karvoille sekä iholle, ihanaa kun on tuoksuton! Pumppupullo todella kätevä, ehkä koostumus voisi olla aavistuksen paksumpaa. Mutta toimii se näinkin ja puhdasta tulee. Omalle pohjavillan omaavalle kouralle täydellinen tuote!

Meille täydellinen koiran turkin pesuaine ja koirakin tykkää.

Paras shampoo mitä käytetty. Tuoksuton ja helppo levittää ohuen koostumuksen vuoksi. Laikaani tarvitsee pestä vain sen ollessa likainen, lähinnä uintireissujen jälkeen. Siihen käyttöön tämä on ollut tehokas tuote, lika ja hajut irtoaa ja turkki tuoksuu ja näyttää hyvältä pitkään. Hyvä hinta-laatusuhde.

Lataa lisää