loader
series logo

Turkinhoitoaine

9,20 € / 500 ml

Hellävarainen ja hajustamaton Turkinhoitoaine viimeistelee koiran turkin pesun tekemällä turkista pehmeän ja helposti harjattavan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Friend
Tuotteesta

Dermosil Turkinhoitoaine sopii kaikille koirille. Hoitoaine tekee koiran turkista puhtaan pehmeän ja helposti harjattavan koiran ihoa kuivattamatta.

Hiero Turkinhoitoainetta koiran kosteaan turkkiin. Hoitoaineen ei tarvitse antaa vaikuttaa kauan. Hoitoaine on sekä turkkia puhdistava että hoitava tuote. Halutessasi voit puhdistaa koiran turkin pelkästään Turkinhoitoaineella.

Turkinhoitoaine on hajustamaton tuote ja siten miellyttävä myös koiralle, jonka hajuaisti on moninkertaisesti tarkempi kuin meidän ihmisten. Hoitoaine sopii myös herkälle iholle, mikä on eduksi sekä koiralle että pesijälle. Dermosil Turkinhoitoaineelle on myönnetty Allergy Certified -allergiasymbolin käyttöoikeus.

Valikoimaan kuuluvat myös Dermosil Koirashampoo ja Dermosil Tassuvoide.

Tarkoitus
Koiran turkin puhdistukseen ja hoitoon. Tekee koiran turkista puhtaan, pehmeän ja helposti harjattavan.
Käyttöohje
Hiero Turkinhoitoainetta kosteaan turkkiin kauttaaltaan ja huuhtele pois.
Hajusteet
Hajustamaton

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Phenoxyethanol, Magnesium Laureth Sulfate, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Magnesium Oleth Sulfate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Perhoskoiralleni sopi tosi hyvin! Turkista tulee puhdas ja pehmeä. Olen käyttänyt sarjan shampoota + hoitoainetta. Yleensä kaikissa koirien turkinhoitotuotteissa on ollut erittäin parfyymiset/voimakkaat tuoksut mutta näissä ei! Ehdottomasti suosikkeja!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Käytin ensimmäisen kerran ja vähän ihmettelin, kun tuote vaahtosi shampoon tavoin. Ajattelin jo, että tuotteesa on väärä etiketti. Huuhtoessa huomasi turkin kuitenkin jäävän huomattavasti takuttomammaksi, kuin shampoon jälkeen (käytin saman sarjan shampoota). Pesun jälkeen harjatessa pohjavillaa lähti todella paljon, vaikka olin harjannut koiran kauttaaltaan ennen pesua. Suurin yllätys kuitenkin oli se, että koiran vaaleat kohdat, joilla on taipumus takkuuntua herkästi (pahin kohta kessullani on aina ollut kauluri), oli todella helppo harjata. Ennen harjausta karvat olivat jopa hieman koppuran oloisia, mutta harjauksen jälkeen tosi pehmeä turkki. Ehdottomasti paras hoitoaine tähän mennessä, koska nuo vaaleat kohdat ovat olleet ongelmakohta pennusta lähtien, tummiin kohtiin ei tunnu edes takkuja tulevan.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Havannankoirille testattu ja moitteetta toimi. Tyylikkäät pullot ja tuotteessa ei mitään vikaa. Käytämme siis jatkossakin.

Loistava tuote villakoiramiksin turkin hoitoon. Karkeus sekä takut karvan päissä hävisivät. Emme tarvitse enää muita tuotteita. 👌🏻

Olen tykännyt käyttää omille mittelspitzeilleni ja moni muukin joka tilaa kauttani on kehuneet miedosta hajusta ja ei tee turkkia liian rasvaiseksi. En ole käyttänyt ollenkaan sarjan shampoota, sillä tämä on tarpeeksi kevyttä. Täyttöpussi olisi toivottavaa.

Lataa lisää