loader

Kuiva iho

Kuiva iho tuntuu useasti kiristävältä, kutiavalta ja karhealta ja se saattaa hilseillä. Ihosta uupuu usein sekä rasvaa- että kosteutta. 

Taputtele aamuisin ja iltaisin kuivalle iholle sopiva kasvovoide pesun jälkeen. Valitse päivävoide ja yövoide erikseen. Päivävoide levitetään kasvoille aamuisin ja yövoide iltapuhdistuksen jälkeen. Tarpeen vaatiessa kuivan ihon hoitorutiiniin voi ottaa mukaan jonkin tehotuotteen käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa tai aina tarpeen vaatiessa.

Tehotuote: Vitamin E Kasvonaamio Hyal x 4

Kuivan ihon hoidossa kannattaa säännöllisesti käyttää ihoa runsaasti kosteuttavaa kasvonaamiota, joka hoitaa kuivaa kasvojen ihoa. Kuiva iho erityisesti tarvitsee hyaluronihappoa säilyttääkseen kosteuden ihossa.

Hyaluronihappoa sisältävä voidemainen kasvonaamio kosteuttaa ja antaa elinvoimaa kuivalle iholle. Naamio tukee ihon omia toimintoja ja tuo iholle samettisen pehmeän tunteen.

Hyaluronihappoa on ihossamme luonnostaan, joten naamion ainesosat tukevat ihon omia toimintoja.

OSTA NAAMIO

Skin Solutions Kasvojenhoitosetti kuivalle iholle

Kuivan, kiristävän ja helposti ärtyvän ihon iskujoukko on tässä! Kuivan ihon hoitoon sopivat hellävaraiset ja tehokkaasti kosteuttavat Skin Solutions -sarjan tuotteet.

OSTA SETTI

Päivävoiteet

Päivävoiteet kosteuttavat ihoa sekä saavat ihon tuntumaan ja näyttämään pehmeältä ja kimmoisalta. Päivävoide kosteuttaa ja antaa iholle suojaa koko päivän. Dermosil-valikoimasta löydät laadukkaat ja hoitavat päivävoiteet juuri omalle ihotyypillesi.

Kuivan ihon päivävoiteet

Yövoiteet

Yövoiteet kaikille ihotyypeille löydät Dermosil-valikoimasta. Valitse juuri sinun ihollesi sopiva yövoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa, kun iho uudistuu yön aikana. Kosteutettu iho tuntuu ja näyttää pehmeältä ja kimmoisalta herätessä.

Kuivan ihon yövoiteet

Kasvoseerumit

Kasvoseerumit ovat oikeita tehopakkauksia, jotka auttavat pitämään kasvojen ihon heleänä ja hyvinvoivana. Dermosil-seerumeista löydät ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin. Valitse tehokosteutta, elinvoimaa ja tasapainoa ihollesi.

Kuivan ihon seerumit

Kasvonaamiot

Kasvonaamiot auttavat pitämään kasvojen ihon elinvoimaisena ja raikkaana. Naamiot sopivat kasvojen ihon hemmotteluun ja hoitoon kerran, kaksi viikossa.

 

Kuivan ihon kasvonaamiot