loader

Lähetä lahja rakkaallesi

Yllätä ystäväsi tai perheenjäsenesi! Nyt voit lähettää tilauksen suoraan läheisellesi lahjaksi. Mikä parasta, olemme tehneet sen äärimmäisen helpoksi.

Nyt sinulla on mahdollisuus lähettää tilaus lahjaksi suoraan ystävällesi tai perheenjäsenellesi minne tahansa Suomeen. Olemme tehneet toiminnon verkkokaupassa äärimmäisen helpoksi sinua varten.

Lisää haluamasi tuotteet normaalisti ostoskoriin, siirry kassalle ja valitse Lähetä tilaus lahjaksi toiselle henkilölle. Tämän jälkeen saat syöttää vastaanottajan tiedot ja kirjoittaa hänelle pienen tervehdyksen, joka tulee korttiin, jonka sujautamme tilauksen mukaan.

Tämän jälkeen saat valita lahjaksi lähetettävälle tilaukselle toimitustavan, täyttää vastaanottajan postinumeron ja etsiä sopivan toimitustavan. Huomioithan, että tilausta ei voi jakaa useille eri vastaanottajille, vaan koko tilaus lähetetään yhdelle valitsemallesi vastaanottajalle. Lahjaksi lähetettävät tilaukset on tehtävä kaikki erillisinä tilauksina.

Esim. Jos haluat lähettää lahjan kolmelle ystävällesi, tee kolme erillistä tilausta. Jos haluat tilata tuotteita itsellesi ja lähettää tuotteita myös lahjaksi yhdelle ystävällesi, tee kaksi erillistä tilausta.

Kun olet valinnut toimitustavan, pääset maksutavan valintaan. Kun lähetät tilauksen lahjaksi toiselle henkilölle, on valittavanasi joko Paytrail tai Dermosil-lasku. Jos valitset Dermosil-laskun, saat sen suoraan sähköpostiisi. Ja ihan lopuksi, lähetä tilaus. Vastaanottaja saa paketin normaalin toimitusaikamme puitteissa, 1–3 arkipäivässä, ellei toisin mainita. Eikö kuulostakin helpolta?

Lähetämme lahjan vastaanottajalle tekstiviestin, jossa kerrotaan, että hän saa lahjan ystävältään. Valitusta toimitustavasta riippuen joko Posti tai Matkahuolto antaa lisätietoja paketin saapumisesta. Näin helppoa ja yksinkertaista on ilahduttaa muualla asuvia rakkaita ihanalla yllätyslahjalla.

Yllätä ja ilahduta ihanalla tuotepaketilla – anna meidän hoitaa toimitus puolestasi!