loader

Luonnon superfoodit iholle

Alkusyksyn raikas ilma kutsuu nauttimaan puhtaasta luonnosta. Metsien ja peltojen kätköistä kasvavista tehokkaista raaka-aineista, olemme valinneet parhaimmat ainesosat ja vitamiinipommit sinua varten. Hurmaava ruusunmarja, raikas tyrni, pirteä puolukka ja monet muut huolella valitut luonnon antimet löytyvät pullotettuna ihanista Dermosil-tuotteista – rakkaudella meiltä sinulle!

Porkkanan parhautta

Ylellinen ja antioksidanttinen uutuus, Nature Silmänympärysöljy sisältää kaiken, mitä silmänympärystuotteelta voi toivoa. Se hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti samalla, kun sen heleyttävä ja virkistävä ominaisuus tekee ilmeestä raikkaan. Silmänympärysöljy auttaa myös vähentämään tummia silmänalusia, sillä sen sisältämä beetakaroteeni parantaa säännöllisessä käytössä ihon sävyä. 

Porkkanan hyödyt on puristettu myös toiseen hurmaavaan tuotteeseen joka on suosituimpien Dermosil-tuotteiden joukossa – Nature Porkkanaöljy lisää ihon kosteutta, pehmeyttä ja elastisuutta ja auttaa pitämään ihon nuorekkaana. Tuote sopii sekä kasvojen että vartalon iholle. Beetakaroteeni auttaa ihoa suojautumaan auringon aiheuttamilta vaurioilta.

Puolukka – metsiemme supermarja

Herkulliset, hurmaavat puolukat ovat antaneet sydämensä ihanille Marja-sarjan puolukkaisille tuotteille. Puolukan siemenöljyjen ylellinen pehmeys hemmottelee ihoa näissä marjaisan raikkaissa tuotteissa. Puolukan siemenöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Seerumissa se auttaa tasoittamaan myös ihon pieniä juonteits. Puolukkaisten tuotteiden raikas tuoksu kutkuttelee aisteja tehden arjesta astetta piristävämpää!

Tyrni – vitamiinipommi iholle

Tyrnin terveyshyödyt ovat varmasti monille tuttuja. Tyrnin ravinteikkain ainesosa, tyrninsiemenöljy, joka on erinomaisen tehokas raaka-aine myös kosmetiikassa. Antioksidanttinen ja vitamiinipitoinen tyrninsiemenöljy hoitaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoa tehden siitä pehmoisen. Tyrninsiemenöljyn sisältämä C-vitamiini auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa stimuloimalla kollageenin tuotantoa. Marja-sarjastamme löytyy kolme energistä tyrni-tuotetta käsien ja vartalon hoitoon.

Merisuola – luonnon detox hiuksille

Merisuolaa sisältävä Suolashampoo on tehokas pesutuote hiuksille ja hiuspohjalle. Merisuola, luonnon oma detox-ominaisuuksia sisältävä tehoaine, syväpuhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia hiuspohjasta ja hiuksista. Merisuolan sisältämät mineraalit, magnesium, natrium ja kalium rauhoittavat hiuspohjaa ja tasapainottavat talineritystä samalla, kun ne ravitseva ja hoitavat tehokkaasti. 

Kotimaisen kauran silkkinen pehmeys

Kaura-tuotteemme sisältävät kaurajauhoa ja kauraöljyä. Kotimaisen kaurajauhon sisältämä beetaglukaani auttaa rauhoittamaan ihoa, vähentämään ihoon syntyviä juonteita ja ryppyjä sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. Ihoa pehmentävä kauraöljy sisältää runsaasti omega-3 ja omega-6 -rasvahappoja, antioksidantteja ja ihoa suojaavia keramideja. Kauraöljy kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa vahvistamaan ihoa.

Ylellistä kauraa hiuksille – rajoitettu erä!

Kaura Shampoo & suihkugeeli sekä Kaura Hoitoaine hurmaavat hiukset pehmeän raikkaalla, Kaura-sarjan tutulla tuoksullaan. Tuotteiden sisältämä kotimainen kaurajauho ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa jättäen ihon, hiukset ja hiuspohjan pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi.

Kaura Shampoo & suihkugeeli pesee puhtaaksi yhdellä kertaa niin hiukset kuin vartalonkin. Kaura Hoitoaine hoitaa ja vahvistaa hiuksia tehden niistä ihanan pehmeät ja helposti kammattavat. Näitä paljon toivottuja Hotel edition -tuotteita löytyy nyt verkkokaupastamme rajoitettu erä!

Syksyn uutuuksilla arjestakin tulee juhlaa!

Uusi

Heleyttävä meikinpohjustusvoide

7,90 € / 20 ml

Uusi

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Uusi

Kaura Shampoo & suihkugeeli

12,50 € / 500 ml

Uusi

Kaura Hoitoaine

12,50 € / 500 ml

Uusi

Ruusunmarjaseerumi käsille

5,90 € / 125 ml

Uusi

Kuoriva ruusunmarjakäsisaippua

6,50 € / 290 ml

Uusi
VÄLIAIKAISESTI LOPPUUNMYYTY

Nature Silmänympärysöljy, Ecocert Cosmos organic

7,20 € / 5 ml

Uusi

Sparkly Eyes luomiväripaletti

9,90 € / 3,6 g NET

Uusi

Duo Kynsilakka Cozy & Infinity

7,90 € / 2 x 4 ml

Uusi
VÄLIAIKAISESTI LOPPUUNMYYTY

Suolashampoo

7,90 € / 200 ml

Uusi

Fresh Is More! Kuivashampoo

6,50 € / 200 ml

-18%
Uusi

Käsidesinfiointi 2-pack

12,80 € 10,50 € / 250 ml + 100 ml

-19%
Uusi

Käsidesinfiointi 4-pack

19,60 € 15,90 € / 4 x 100 ml

Uusi

Tasapainottava puhdistusvoide 30 ml

Hinta 2,00 € / 30 ml

Uusi

Tyrnikäsivoide 30 ml

2,00 € / 30 ml

Uusi

Kasvojen syväpuhdistus 30 ml

2,50 € / 30 ml