loader

Dermosil – Suomen ihoystävällisin salaisuus

Ihoystävällinen ja tehokas, vastuullisesti

Dermosil on yksi Suomen suurimmista ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä meikkejä myyvistä verkkokaupoista. Olemme kehittäneet luotettavia tuotteita koko perheelle yli 30 vuoden ajan. Oma tuotekehityksemme takaa sen, että tuotteemme ovat laadukkaita, tehokkaita ja ihoystävällisiä – etenkin herkälle iholle. 

Kehitämme ja valmistamme tuotteemme aina ihosi parasta ajatellen sekä luonnonvaroja kunnioittaen. Löydät meiltä kaikki ihon- ja hiustenhoitoon sekä meikkaamiseen tarvittavat tuotteet – ilman tarpeettomia ainesosia. 

Ihoystävälliset tuotteemme ovatkin löytäneet tiensä lukuisiin suomalaisiin kylpyhuoneen kaappeihin sekä meikkipusseihin vuosien saatossa. 

Tutustu sinäkin Dermosiliin! 

Miksi Dermosil?

Yli 400 tuotteen valikoima. Ihoystävälliset ja tehokkaat ihonhoito-, hiustenhoito- sekä meikkituotteet koko perheelle. 

Kaikki tuotteemme ovat kasviöljypohjaisia ja huolella valituista sekä korkealaatuisista raaka-aineista valmistettuja. 

Mahdollisimman vähän väri- ja säilöntäaineita, jotta ne varmasti sopivat herkälle iholle. Tuotteidemme laatua valvotaan tarkasti omassa laboratoriossamme. 

Laaja valikoima hajusteettomia tuotteita, joista monelle on myönnetty Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus. Meillä on myös Ecocert ja Ecocert Cosmos -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa sekä laaja valikoima vegaanisia tuotteita. 

Dermosilin tuotteita testataan vain ihmisillä. 

Dermosilin tuotteet ovat edullisia, koska myymme tuotteitamme vain omasta verkkokaupastamme ja omalta varastoltamme suoraan kuluttajalle – ilman välikäsiä. 

 

Tuoksulla vai ilman?

Yhä useammat ihmiset ovat tuoksuherkkiä tai allergisia tuoksuille, joten monet tuotteemme ovat joko miedosti hajustettuja tai täysin hajustamattomia. Raaka-aineiden luonnollisen tuoksun vuoksi hajustamatonkin tuote voi kuitenkin tuoksua. 

Löydät tuotepakkauksistamme seuraavat tuoksukategoriat ja tuotemääritelmät – mitkä niistä sopivat parhaiten sinulle? 

Dermosil-Oparfymerad.pngPerfume Free Hajustamaton tuote ei sisällä hajusteita.Tuote ei sisällä hajusteita. Hajustamattoman tuotteen raaka-aineilla voi olla ominaistuoksu. 

Dermosil-symbolit-Hypoparfym.pngHypoparfum® Tuotteessa on käytetty ihoystävällisiä hajusteita, jotka eivät sisällä EU:n määrittelemää 26:ta eniten allergiaa aiheuttavaa hajusteiden ainesosaa. 

Dermosil-symbolit-Naturliga.pngNatural Fragrance Luonnollisia hajusteita tai makuaineita. Tuotteen tuoksu tulee pääasiassa luonnollisista tuoksuvista aineista. 

Dermosil-symbolit-Svagt.pngMild Perfume Miedosti hajustettu. Tuote sisältää hajusteita. 

Dermosil-symbolit-vegan.pngTuote on vegaaninen.

Dermosil-symbolit-Symbolit.pngTuote on valmistettu Korsnäsissä.
Dermosil-symbolit-recycled.png Tuotteen pakkaus on kierrätysmuovia. 

Dermatologically tested Tuote on dermatologisesti testattu eli tuotetta on testattu ihmisillä ihotautilääkärin valvonnassa.

 

Kaikki alkoi vartalovoiteesta

Tarinamme alkoi vuonna 1983 Korsnäsistä, Pohjanmaan rannikolta, ja Dermosilin ensimmäinen vartalovoide näki päivänvalon vuonna 1988. Tuotetta myytiin aluksi sairaaloihin potilaskäyttöön, mutta tämä erityisesti herkälle iholle suunniteltu voide nousi nopeasti myös sairaaloiden henkilöstön suosioon. Pian saimmekin vastata ympäri maata saapuviin puheluihin, sillä kaikki halusivat tietää, mistä he saisivat Original Ihonhoitovoidetta omaan käyttöönsä. Siinä hetkessä Dermosilin konsepti sai alkunsa ja ihoystävällinen matkamme alkoi.   

Siitä lähtien olemme kehittäneet hellävaraisia tuotteita ihon- ja hiustenhoitoon sekä meikkaamiseen. Valikoimassamme on jo yli 400 tuotetta. Tuotteemme kunnioittavat alkuperäämme terveydenhoidon parissa, ja Classic-sarja on yhä asiakkaidemme suosima ja rakastama valikoimamme kulmakivi.

Iholle ja hiuksille, suurella sydämellä

Työmme lähtee aina liikkeelle ihon ja hiusten erityistarpeista. Dermosil-tuotteet on kehitetty herkälle iholle ja valmistettu suurella sydämellä: tuotteiden laatu ja tulokset puhuvat puolestaan. Ihoystävällinen tuotevalikoimamme koostuu tehokkaista ja korkealaatuisista tuotteista, jotka auttavat sinua hoitamaan ihoasi hyvin. Valmistuksessa käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia tai lähellä tuotettuja raaka-aineita. Kaikki tuotteet testataan tietysti vain ihmisillä.  

Lue lisää  

Ystävällinen sinulle, toinen toisillemme ja luonnolle

Löydät meidät edelleen tarinamme alkulähteeltä Pohjanmaan rannikolta Korsnäsistä. Täällä kimmeltävän meren ja metsien keskellä kaikki sai alkunsa lähes 40 vuotta sitten. Ympäröivä luonto muistuttaa meitä joka päivä vastuullisuuden perinnöstä, jota vaalimme suurena aarteena. Toimimme suoraan ilman välikäsiä, valitsemme laadukkaat ja paikalliset raaka-aineet, suunnittelemme fiksut pakkaukset ja kehitämme tuotteet herkälle iholle. Aina. Ollaksemme ystävällisiä sinulle, toinen toisillemme ja mittaamattoman arvokkaalle luonnolle.  

Lue lisää vastuullisuusraportistamme 

 

 

Valikoima, joka sopii kaikille

Lapsiperhe, teini-ikäinen tai ihonhoitoon täysillä hurahtanut? Kuiva tai rasvainen iho vai kenties herkkä lapsen iho? Dermosilin valikoimasta löytyy ratkaisu jokaisen tarpeisiin. Haluamme palvella sinua, joka haluat hoitaa tai helliä ihoa tai löytää uutta inspiraatiota ihonhoitoon. 

Tule osaksi Dermosilin tarinaa ja yhteisöä ja löydä oman ihosi supersankarit, arjen pelastajat ja juhlahetkien kruunaajat.  

 

Tutustu tuotesarjoihin