loader

Meikkisieni

4100

Ainutlaatuinen muotoilu

Lateksiton

Pehmeä, ainutlaatuisesti muotoiltu monikäyttöinen meikkisieni meikkivoiteen ja peitevoiteen levitykseen ja yksityiskohtien viimeistelyyn. Dermosilin meikkisienet sopivat käytettäväksi kuivana tai kosteana. Lateksiton.

/ 1 kpl

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

2,7 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Lateksiton meikkisieni meikkivoiteen levitykseen

Pehmeä, lateksiton meikkisieni meikkivoiteen ja peitevoiteen levitykseen sekä yksityiskohtien viimeistelyyn. Ainutlaatuisesti muotoillun sienen avulla meikkipohjasta saa kauniin tasaisen ja virheettömän sileän ilman näkyviä rajoja. Meikkisieni toimii hyvin joko kuivana tai kostutettuna vedellä. Kostealla meikkisienellä saa aikaan täydellisen tasaisen ja luonnollisen kevyen meikkipohjan. Kuivalla sienellä saa aikaan peittävämmän lopputuloksen. Sopii myös kasvojen contour-muotoiluun.

Meikkisienen pyöreällä päällä on helppo levittää meikkivoide tasaisesti kasvojen alueelle ja häivyttää voidemaisten tuotteiden rajat. Sienen litteä osa helpottaa meikkivoiteen työstämistä tarkkuutta vaativilla ihoalueilla, kuten silmien ympäryksillä ja nenänpielillä. Kapealla kärjellä on helppo tuputella, tasoittaa ja häivyttää peitevoiteet kasvoille.

Meikkisienen käyttö

Kostuta meikkisieni kevyesti vedellä ennen meikkivoiteen levittämistä. Näin tuotetta ei imeydy liikaa sieneen. Levitä tuputtelemalla tai pyörittelevin liikkein kevyesti painaen. Työstä tuote iholle meikkisienen pyöristetyllä puolella. Käytä sienen viistoa osaa silmien alusille tai muihin kohtiin, jotka vaativat tarkempaa työstöä.

Meikkisienen pesu

Meikkisienen puhdistus säännöllisesti on tärkeää, ei pelkästään hygieniasyistä vaan myös siksi, että meikki levittyy paremmin sienen ollessa puhdas. Puhdista meikkisieni jokaisen käyttökerran jälkeen vedellä ja miedolla shampoolla. Huuhtele huolellisesti ja purista meikkisieni kuivaksi. Anna kuivua ilmavassa paikassa.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Meikit

Valmistusmaa: Kiina

Suosittelemme sinulle

4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
9813

Huulikiilto stunning

4,90 € / 8 ml

Osta
Bestseller
product image
3081

Yövoide Retinol

9,50 € / 50 ml

Osta

Tuotearvostelut

2,7/5

reviewer avatar
Krista N. 08.01.2022

Ajattelin töhän hintaan ottaa riskin ja tilata. Muoto ja käytettävyys oikein jees, huomattavasti parempi kuin edellinen. Meikin jälki on siistiä ja helppo levittää meikkivoide. Mutta valitettavasti ette näytä osaavan tehdä sellaista meikkisientä, mikä ei imisi itseensä liikaa meikkivoidetta. Verrattuna parin muun firman sieniin, joita käytän ja jotka eivät ime itseensä meikkivoidetta juuri lainkaan, tämä sieni oikein imaisi meikkivoidetta sisäänsä ja tämä on aivan hukkaan menevää koska sinne jää sienen uumeniin... Eli tämän sienen kanssa meikkivoidetuubi kuluu kyllä loppuun nopeasti. Tämän vuoksi ei jatkoon.

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 03.01.2022

Hei Krista! Uusi meikkisieni on hieman pehmeämpi sekä joustavampi ja sen muotoilu entistä soveliaampi kasvoille.

reviewer avatar
Krista N. 31.12.2021

Miten tämän materiaali eroaa aiemmin myynnissä olleesta, eli onko kovempaa / tiivimpää? Entä mitä tarkoitatte "ainutlaatuisesti muotoiltu" - vastaavan mallisia meikkisieniä kun myynnissä ties miten monella valmistajalla? Tälläkin hetkellä kotoa löytyy vastaavan mallinen.