loader
Uusi
series logo

Huulikiilto stylish

4,50 € / 13 ml

Ylellinen ja hoitava huulikiilto, joka antaa huulille täydellisen ja vastustamatton sävyn. Sisältää kasviöljyjä, jotka kosteuttavat ja hoitavat huulia tehden niistä ihanan pehmeät.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Hehkuvat huulet, ihana nudesävy

Kauniin sävyinen Huulikiilto stylish pitää huolta huulten ihosta samalla, kun huulet saavat kauniin ja lämpimän nudesävyn.

Huulikiilto sisältää antioksidanttipitoista viinirypäleöljyä, joka auttaa huulia säilyttämään kosteutensa samalla, kun kandelillavaha ja skvalaani kosteuttavat ja hoitavat huulia tehden niistä ihanan pehmeät. Ei tahraa eikä kuivata huulia.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kestävä ja upea kiilto ja kaunis sävy huulille.
Käyttöohje
Levitä huulille sellaisenaan tai esimerkiksi huulipunan päälle.
Hajusteet
Hajustamaton

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Itselle sävy pettymys verrattuna tuotetietoihin. Omassa sanavarastossa nude on raikkaampi, vaaleampi ja lähempänä huulten sävyä.Tämä ennemminkin tummahko ja luumuun taittuva.

Ihana tummahko sävy, joka näyttää kauniilta huulilla. Tuotetta helppo sekä miellyttävä käyttää, koostumus ei ole tahmea eikä tuntuisi sisältävän glitteriä, hohtaa silti nätisti. Käytän sellaisenaan, tuote kosteuttava.