loader

Huulipunat ja huulikiillot

10 tuotetta

Huulipunat ja huulikiillot viimeistelevät arki- ja juhlameikin ja saavat katseet kiinnittymään kauniiseen hymyysi. Valikoimamme...Näytä enemmän

Huulipunat ja huulikiillot viimeistelevät arki- ja juhlameikin ja saavat katseet kiinnittymään kauniiseen hymyysi. Valikoimamme laadukkaat, hoitavat ja kestävät punat pysyvät huulilla pitkään. Huulipunat sisältävät luonnollisia öljyjä ja mehiläisvahaa, joiden ansiosta huulet pysyvät pehmeinä ja mielyttävän tuntuisina. Jokainen valikoimamme huulipuna on hajustamaton. Huulikiillot ovat hajustamattomia tai kevyesti Hypoparfum®-tuoksulla hajustettuja. Minkä sävyn sinä valitset tänään? Onko valintasi matta huulipuna vai kosteuttava huulikiilto?

Kestävä huulipuna Dermosililtä

Huulipuna Classy on luonnollisen sävyinen vaaleanpunainen huulipuna, joka tuo huulillesi upean ilmeen ja viimeistelee meikin niin arkeen kuin juhlaan. Classylla saat peittävän ja puolimatan punan huulillesi. Tuotteen samettisen pehmeä koostumus pitää huulet miellyttävän tuntuisina. 

Huulipuna Retron roosaan taittava beigen sävy viimeistelee tyylikkään arkimeikin ja täydentää hillityn ja harkitun juhlalookin. Tämä puolimatta sävy kestää huulilla pitkään.

Vintage on sävyltään kaunis ja täyteläinen punainen huulipuna, joka sopii kaikenlaisiin tilanteisiin. Väri levittyy tasaisesti, sillä luonnollisia öljyjä ja vahoja sisältävä huulipuna kosteuttaa ja hoitaa huulten ihoa.

Väriä vaihtava Huulipuna Unique tuo yksilöllisen sävyn huulillesi. Vaaleanpunaisen huulipunan sisältämät pigmentit reagoivat ihon pH-arvon mukaan, jolloin huulipunan sävy muuntuu vaaleasta yksilöllisesti roosan eri sävyihin. Tämä pinkki huulipuna pysyy huulilla pitkään.

Huulikiilto lovable on täyteläinen huulikiilto, joka kosteuttaa ja hoitaa huulia samalla, kun se tuo niille kauniin kiillon ja täyteläisen ilmeen. Huulikiilto stunning puolestaan on kevyesti kimaltava, puuteriroosan sävyinen huulikiilto, joka tuo huulille täyteläisen ilmeen, kauniin kiillon ja kevyen sävyn. Dermosilin huulikiillot eivät kuivata tai tahmaa, vaan tuntuvat miellyttävältä huulilla. Näytä vähemmän

3835

Huulipuna Vintage

8,20 € / 3,8 g

Osta
3836

Väriä vaihtava Huulipuna Unique

8,20 € / 4 g

Osta
3943

Huulipuna Retro

8,20 € / 4 g

Osta
4084

Huulipuna Classy

8,20 € / 4 g

Osta
Uusi
product image
product image
4160

Huultenrajauskynä vintage

6,50 € / 1,14 g

Osta
Uusi
product image
product image
4161

Huultenrajauskynä retro

6,50 € / 1,14 g

Osta
-29%
product image
7008

Huulivoide licorice

4,90 € 3,50 € / 2,5 g

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 3,50 €

Osta
Tilapäisesti loppuunmyyty
product image
7056

Väriä vaihtava huuliöljy

5,50 € / 7,5 ml

Tilapäisesti loppuunmyyty
product image
7059

Huulikiilto lovable

4,90 € / 8 ml

9813

Huulikiilto stunning

4,90 € / 8 ml

Osta