Uusi

Itseruskettava geeli kasvoille

6,90 € / 75 ml

Itseruskettava geeli antaa kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle luonnollisen, heleän päivittyneen sävyn. Levitä geeliä iholle illalla, niin sävy kehittyy valmiiksi yön aikana.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Itseruskettava geeli kasvoille tuo heleän ja luonnollisen päivettyneen sävyn iholle. Geeliä voi käyttää ympäri vuoden, jolloin se antaa kalpealle talvi-iholle eloisaa hehkua ja keväällä sen avulla voi ottaa varaslähdön aurinkokauteen. Geeliä voi sekoittaa myös pienen määrän kasvovoiteeseen osana päivittäistä ihonhoitorutiinia, jolloin se tuo vain aavistuksen väriä kasvojen iholle.

Väritön geeli levitetään kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle illalla. Kevyt, tasaisen luonnollinen sävy kehittyy yön aikana, joten aamulla herätessäsi iholla on kaunis päivettynyt sävy.

Geelin modernin, innovatiivisen tuoksukoostumuksen ansiosta siinä ei tunnu monille itseruskettaville tuotteille tyypillistä epämiellyttävää hajua.

Itseruskettava geeli on vegaaninen tuote.

Muistathan, että itseruskettava geeli ei suojaa auringon UVA- ja UVB-säteiltä, joten jos oleskelet auringossa, muista aina riittävä aurinkosuoja.

Tarkoitus
Geeli tuo kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kevyen päivettyneen sävyn.
Käyttöohje
Levitä illalla puhtaalle ja kuivalle iholle tasainen, ohut kerros geeliä Levityshanskan avulla ja anna kuivua. Voit levittää geeliä joka kolmas päivä, jolloin sävy pysyy kauniina ja tasaisena.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Aqua, Dihydroxyacetone, Alcohol Denat., Ethoxydiglycol, Pentylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Erythrulose, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Metabisulfite, Ethylhexylglycerin, Saccharide Isomerate, Citric Acid, Sodium Citrate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ihana uutuustuote. Vihdoinkin dermolle tuli kasvoille tarkoitettu itseruskettava. Geeli on kevyt ja imeytyy todella hyvin. Ei jätä ihoa rasvaiseksi tai tahmeaksi niinkuin muut itseruskettavat. Lopputulos on luonnollinen, tasainen eikä ole oranssi vaan luonnollisen ruskettunut. Toivottavasti jää pysyvästi valikoimaan.

Tehokas ja toimiva tuote, antoi yllättävän paljon väriä jo ensimmäisellä käyttökerralla. Vahva itseruskettavalle tuotteelle tyypillinen tuoksu, vaikka tuotekuvauksesta sai vähän eri käsityksen.

Dermosilin paras tuote tällä hetkellä! Kokeilin kuvaston mukana tullutta näytepakkausta, ja jäin koukkuun. Tilasin heti 2 tuubia. Geeli imeytyy loistavasti, ei ole yhtään tahmea iholla. Mielestäni ei juurikaan tuoksu. Erittäin riittoisaa. Vähitellen päivetys syvenee hyvin luonnolliseksi. Päivetystä tulee kuitenkin sopivasti, ainakin omaan makuun. Jätän kokonaan meikkivoiteen käyttämättä, koska ihon sävy on nyt ihanan tasainen. Toivottavasti jää Dermosilin pysyvään valikoimaan. Huipputuote.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Sekoitin pienen määrän illalla kasvovoiteen joukkoon, ja aamulla kasvoilla luonnollinen hento päivetys. Tykkään paljon, ei haise pahalle ja geeli on kirkasta. Toivon että jää pysyvästi dermosilin valikoimaan!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kokeilin näytepakkausta ja ilokseni koostumus sekä haju olivat lupaavat niin kuin kuvauksessa. Mennesäni nukkumaan kuitenkin tuote tuoksahti hivenen kasvoilla perus itseruskettavalle. Meni aikaa että sain unta, olen tottunut melko hajuttomiin tuotteisiin. Aamun lopputulos ei ollut mitenkään shokki vaan lupaamansa mukava päivitys, luonnollinen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml