loader

Itseruskettava geeli kasvoille

4037

Itseruskettava geeli antaa kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle luonnollisen, heleän päivittyneen sävyn. Levitä geeliä iholle illalla, niin sävy kehittyy valmiiksi yön aikana.

6,90 € / 75 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,1 / 5

Perustuu 23 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Toimiva tuote joka tuo luonnollisen tasaisen päivetyksen kasvoille. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

Miia P.

Paras itseruskettava voide antaa kasvoille luonnollisen sävyn

Dermosil Itseruskettava geeli kasvoille tuo heleän ja luonnollisen päivettyneen sävyn iholle. Geeliä voi käyttää ympäri vuoden, jolloin se antaa kalpealle talvi-iholle eloisaa hehkua ja keväällä sen avulla voi ottaa varaslähdön aurinkokauteen. Geeliä voi sekoittaa myös pienen määrän kasvovoiteeseen osana päivittäistä ihonhoitorutiinia, jolloin se tuo vain aavistuksen väriä kasvojen iholle.

Dermosil-Self-tanning-gel_before-after_4037.jpg

Väritön geeli levitetään kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle illalla. Kevyt, tasaisen luonnollinen sävy kehittyy yön aikana, joten aamulla herätessäsi iholla on kaunis päivettynyt sävy.

Geelin modernin, innovatiivisen tuoksukoostumuksen ansiosta siinä ei tunnu monille itseruskettaville tuotteille tyypillistä epämiellyttävää hajua.

Itseruskettava geeli on vegaaninen tuote.

Muistathan, että itseruskettava geeli ei suojaa auringon UVA- ja UVB-säteiltä, joten jos oleskelet auringossa, muista aina riittävä aurinkosuoja.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Itseruskettavat

Tarkoitus: Geeli tuo kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kevyen päivettyneen sävyn.

Käyttöohje: Levitä illalla puhtaalle ja kuivalle iholle tasainen, ohut kerros geeliä Levityshanskan avulla ja anna kuivua. Voit levittää geeliä joka kolmas päivä, jolloin sävy pysyy kauniina ja tasaisena.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Dihydroxyacetone, Alcohol Denat., Ethoxydiglycol, Pentylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Erythrulose, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Metabisulfite, Ethylhexylglycerin, Saccharide Isomerate, Citric Acid, Sodium Citrate

Ostetaan yleensä yhdessä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,1/5

reviewer avatar
Noora R. 14.05.2021

Valitettavasti en saanut näkymään mitään tulosta. Tuote tuoksuu itseruskettavalta, mutta tuote ei antanut edes kevyttä päivetystä kasvojen iholle. Kuivatti ihoa todella paljon.

reviewer avatar
Lotta H. 11.05.2021

Herkkä iho ei tykännyt, iho alkoi kutiamaan kovasti. Ei myöskään ruskettanut kasvoja lainkaan. Annan vielä mahdollisuuden ja kokeilen toimiiko vartalolla.

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 13.04.2021

Hei! Suosittelemme mekaanista kuorintaa ennen itseruskettavan geelin levitystä. Mekaaninen kuorinta poistaa tehokkaasti kuollutta ihoa, joka vaikuttaa tasaiseen lopputulokseen. Suosittelemme esimerkiksi tätä tuotetta: https://www.dermosil.fi/ihonhoito-tuotteet/kasvot/kuorinnat/3954-nature-kuorintavoide-ecocert-cosmos-organic

reviewer avatar
Elina P. 10.04.2021

Kannattaako kasvojen iho kuoria ennen tämän käyttöä? Voiko käyttää kemiallista kuorinta-ainetta?

reviewer avatar
Miia P. 09.12.2020

Toimiva tuote joka tuo luonnollisen tasaisen päivetyksen kasvoille. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

reviewer avatar
Hannele K. 04.09.2020

Miellyttävä käyttää, tuoksu on aika mieto. Ensimmäisellä kerralla tosi hyvä, tasainen ja nätti lopputulos. Myöhemmillä kerroilla epätasainen tulos, kasvot tulivat laikukkaiksi. En vielä anna periksi, aloitan uudet köyttökokeilut! Riittoisa.