loader
series logo

Itseruskettava geeli kasvoille

6,90 € / 75 ml

Itseruskettava geeli antaa kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle luonnollisen, heleän päivittyneen sävyn. Levitä geeliä iholle illalla, niin sävy kehittyy valmiiksi yön aikana.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Itseruskettava geeli kasvoille tuo heleän ja luonnollisen päivettyneen sävyn iholle. Geeliä voi käyttää ympäri vuoden, jolloin se antaa kalpealle talvi-iholle eloisaa hehkua ja keväällä sen avulla voi ottaa varaslähdön aurinkokauteen. Geeliä voi sekoittaa myös pienen määrän kasvovoiteeseen osana päivittäistä ihonhoitorutiinia, jolloin se tuo vain aavistuksen väriä kasvojen iholle.

Väritön geeli levitetään kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle illalla. Kevyt, tasaisen luonnollinen sävy kehittyy yön aikana, joten aamulla herätessäsi iholla on kaunis päivettynyt sävy.

Geelin modernin, innovatiivisen tuoksukoostumuksen ansiosta siinä ei tunnu monille itseruskettaville tuotteille tyypillistä epämiellyttävää hajua.

Itseruskettava geeli on vegaaninen tuote.

Muistathan, että itseruskettava geeli ei suojaa auringon UVA- ja UVB-säteiltä, joten jos oleskelet auringossa, muista aina riittävä aurinkosuoja.

Tarkoitus
Geeli tuo kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle kevyen päivettyneen sävyn.
Käyttöohje
Levitä illalla puhtaalle ja kuivalle iholle tasainen, ohut kerros geeliä Levityshanskan avulla ja anna kuivua. Voit levittää geeliä joka kolmas päivä, jolloin sävy pysyy kauniina ja tasaisena.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Aqua, Dihydroxyacetone, Alcohol Denat., Ethoxydiglycol, Pentylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Erythrulose, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Metabisulfite, Ethylhexylglycerin, Saccharide Isomerate, Citric Acid, Sodium Citrate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Toimiva tuote joka tuo luonnollisen tasaisen päivetyksen kasvoille. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

Miellyttävä käyttää, tuoksu on aika mieto. Ensimmäisellä kerralla tosi hyvä, tasainen ja nätti lopputulos. Myöhemmillä kerroilla epätasainen tulos, kasvot tulivat laikukkaiksi. En vielä anna periksi, aloitan uudet köyttökokeilut! Riittoisa.

Mieto tuoksu minun nenään, tuote levittyy hyvin. Ei anna kovin vahvaa sävyä, mutta heleyttää mukavasti. Värjää hiusrajan ikävästi, jos ei ole tarkka rajojen kanssa.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kokeilin ilmaisnäytettä, se aiheutti 3 kookasta pigmenttiläiskää kasvoihin ja leuan alueelle. Seuraavana aamuna oli kyllä kasvoissa väriä joten sikäli toimii...nyt vain keksittävä miten läiskistä pääsee eroon.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Mukava koostumus, joka levittyy hyvin. Tuoksusta ei kannata välittää eikä ole edes häiritsevä. Omat kasvot erittäin kalpeat; levittänyt nyt kahtena iltana puhtaalle kuivalle iholle ohjeiden mukaisesti eikä ole tuloksia syntynyt lainkaan. Ei rusketa omia kasvoja ainakaan.

Lataa lisää