loader
Uusi

Äkkilähtö etelään -kassi

23,10 € 19,90 €

Ota äkkilähtö etelään ja hanki kevään kaunein rusketus turvallisesti kotoa käsin! Kassi sisältää kaiken lähes aidon rantalomafiiliksen luomiseen. Nauti olostasi, kuin olisit palmun alla!

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Luonnollinen rusketus kuin rantalomalta!

Äkkilähtö etelään -kassi sisältää kaiken lähes aidon rantalomafiiliksen luomiseen: Itseruskettava geeli kasvoille, Itseruskettava vaahto, Levityshanska ja Dermosil-kangaskassi.

Dermosil-Self-tanning-gel_before-after_4037.jpg

Itseruskettava geeli kasvoille antaa kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle luonnollisen, heleän päivittyneen sävyn. Levitä geeliä iholle illalla, niin sävy kehittyy valmiiksi yön aikana.

Itseruskettava vaahto tuo ihollesi asteittain kauniin luonnollisen ja päivettyneen sävyn samalla ihoa kosteuttaen. Vaahto sopii käytettäväksi sekä kasvojen että vartalon iholle, ja lopputulos on tasainen ja kestävä.

Levityshanskan avulla levität itseruskettavat tuotteet iholle käsiä sotkematta. Laadukas hanska tuntuu iholla miellyttävältä ja lopputuloksesta tulee kauniin tasainen. Hanska ei läpäise itseruskettavaa väriä, jolloin kädet pysyvät puhtaina.

Dermosil-kangaskassi on valmistettu tukevasta puuvillasta. Kassin koko on 38 x 42 cm ja siinä on pitkät kantohihnat, joten sen saa mukavasti olalle keikkumaan. 

Tarkoitus
Tuomaan kasvojen ja vartalon iholle kaunista, luonnollisen päivettynyttä sävyä.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Onpa Ihana ylläri ja hieno idea. Tämä piristää jos mikä. Kiitos❣️🥰