Last Chance

Heleyttävät tipat

9,40 € / 14 ml

Heleä ihon on kaunis ja valloittava. Luo kasvoillesi loistetta ja hehkua sekoittamalla Heleyttäviä tippoja meikkivoiteeseen tai kasvovoiteeseen yhdessä Pigmenttitippojen kanssa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Heleä ja kuulas iho on aina valloittava. Dermosil Heleyttävät tipat tuovat kasvoillesi hempeän loisteen ja saavat ihon näyttämään kauniin heleältä ja raikkaalta. 

Heleyttävien tippojen käyttäminen on helppoa ja yksinkertaista. Annostele ensin kämmenellesi haluamasi määrä meikkivoidetta. Ravista sitten Heleyttävien tippojen pulloa huolellisesti ja pudota meikkivoiteen päälle muutama tippa. Sekoita tipat voiteeseen sormenpäällä. Tipat ovat riittoisia, joten vain pari tippaa riittää loihtimaan kasvoillesi kauniin heleän pinnan. 

Voit halutessasi sekoittaa Heleyttäviä tippoja myös kasvovoiteen ja pigmenttitippojen kanssa, jolloin saat aikaan juuri sinun ihollesi sopivan heleän meikkivoiteen tai sävyttävän päivävoiteen.

Heleyttävien tippojen koostumus on kevyt ja riittoisa. Tipat levittyvät kauniisti ihon pinnalle ja pysyvät iholla hyvin. 

Heleyttäviä tippoja ei kuulu käyttää sellaisenaan, vaan ne on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä meikkivoiteen tai kasvovoiteen ja Pigmenttitippojen kanssa. Ravista pulloa huolellisesti aina ennen käyttöä. 

Tuote on vegaaninen.

Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Tarkoitus
Tuomaan kasvoille kaunista heleyttä.
Käyttöohje
Sekoita Heleyttäviä tippoja meikkivoiteeseen tai kasvovoiteeseen sormenpäällä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Sekaiho; Rasvoittuva

Aqua, Propylene Glycol, MICA, CI 77891, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Oleyl Alcohol, Magnesium Aluminum Silicate, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Carbomer, Potassium Hydroxide

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ihana tuote ja nimensä mukaan heleyttää kauniisti ihoa. Ei saa poistaa valikoimasta!!!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Eikai tätä olla lopettamassa? Tosi hyvä tuote!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihan mahtava! Pari tippaa kosteusvoiteen sekaan meikin alle tai meikittömänä päivänä vain voiteen sekaan. Antaa ihanaa hehkua iholle. Jokainen voi säännöstellä tarpeen mukaan tippojen määrällä. Älkää vaan poistako tätä tuotetta!

Heleyttää ihanasti pigmenttitippoihin ja osteusvoiteeseen sekoitettuna. Suosittelen ehdottomasti

Omaan makuuni liian hohtavaa, en oikein ole tämän tyyppisten tuotteiden ystävä.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Aurinkopuuteri

9,50 € / 42 g

Valokynä

9,80 € / 1,7 ml

Kasvojenmuotoilupaletti

8,20 € / 9 g NET