loader

Silmämeikin pohjustusvoide

3743

Puikkomallinen voide, joka tasoittaa silmäluomien sävyä ja luo ihanteellisen pohjan luomivärille ja silmänrajauksille. Voi käyttää myös yksistään. Sävy luonnollisen vaalea. Mukana teroitin.

5,50 € 4,40 € / 1,4 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,7 / 5

Perustuu 18 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Yksi luottotuotteistani. Millään muulla tuotteella en ole saanut luomiväriä pysymään ihan oikeasti aamusta yöhön asti. Tämä tuote on super!

Johanna V.

Dermosil Silmämeikin pohjustusvoide on helppo ja kätevä ratkaisu kestävän silmämeikin luomiseen. Voide tasoittaa silmäluomien sävyä ja luo ihanteellisen pohjan luomivärille ja silmänrajauksille.

Silmämeikin pohjustusvoide korostaa luomivärin pigmenttiä ja antaa edellytykset entistä upeamman silmämeikin luomiseen. Pohjustusvoide on sävyltään luonnollisen vaaleaa ja siinä on mukana hieman helmiäistä. Voit halutessasi käyttää tuotetta myös yksistään tasoittamaan silmäluomien sävyä ja tuomaan raikkautta katseeseen.

Voide pitää silmäluomet mattapintaisina, jonka ansiosta silmänrajaus ja luomiväri pysyvät paikoillaan koko päivän. Mattapinta ehkäisee myös ripsivärin tarttumista luomiin päivän aikana.

Silmämeikin pohjustusvoide on pakattu puikkomalliseen pakkaukseen, josta sitä on kätevä annostella suoraan silmäluomille. Annostelun jälkeen levitä ja tasoita voide sormenpään avulla koko luomelle aina kulmakarvoihin saakka. Pakkauksen alaosassa on mukana teroitin, jolla voit halutessasi teroittaa puikon kärkeä. Tämä mahdollistaa erityisen tarkan annostelun silmäluomille. Tuotetta saat annosteltua lisää pyörittämällä pakkauksen vartta oikealle.

Silmämeikin pohjustusvoide on hajustamaton ja se on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden, joten se sopii myös herkille silmille.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Meikinpohjustusvoiteet

Tarkoitus: Tasoittaa silmäluomien sävyä ja luo ihanteellisen pohjan luomivärille ja silmänrajauksille.

Käyttöohje: Annostele puikkomallisesta pakkauksesta suoraan silmäluomille. Levitä ja tasoita voide sormenpään avulla koko luomelle aina kulmakarvoihin saakka. Halutessasi voit teroittaa pohjustusvoiteen annostelukärkeä, jolloin saat annosteltua voidetta erityisen tarkasti silmäluomille.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Herkkä

Hajusteet: Hajustamaton

Isododecane, MICA, Synthetic Wax, Silica, Ethylene/Propylene Copolymer, Polymethylsilsesquioxane , Polybutene, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, CI 77891, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Coco-Caprylate/Caprate, Oryza Sativa Cera, CI 77491, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Castor Oil, CI 77492, Pentaerythrityl tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

4,7/5

reviewer avatar
Laura M. 25.05.2021

Paras pohjustusvoide silmäluomille. Tekee mattapinnan eikä paakkuunnu raskaillakaan luomilla päivän aikana. Viisi tähteä.

reviewer avatar
Virpi N. 20.05.2021

Aivan mahtava tuote. Rajaukset ja luomiväri pysyvät hyvin. Ei haise tai suttaa. Helppo käyttää ja vielä edullinenkin.

reviewer avatar
Jonna V. 06.12.2020

Ihan huipputuote! Helppo levittää suoraan kynästä ja luomiväri pysyy todellakin koko päivän.

reviewer avatar
Jenni K. 28.09.2020

Ehdottomasti suosikkituotteeni. Pitää luomivärin paikallaan koko päivän. Jokapäiväisessä käytössä ja aina uusi kaapissa odottamassa. Huippu tuote!

reviewer avatar
Johanna V. 01.09.2020

Yksi luottotuotteistani. Millään muulla tuotteella en ole saanut luomiväriä pysymään ihan oikeasti aamusta yöhön asti. Tämä tuote on super!

reviewer avatar
Jaana P. 24.07.2020

Lempparini, eikä tarvitse edes luomiväriä koska antaa kivaa hohdetta luomelle.