loader
Uusi
series logo

Raikastava postbioottinen meikinpohjustusvoide

8,50 € / 20 ml

Raikastava postbioottinen meikinpohjustusvoide luo ihanteellisen pohjan meikille samalla, kun se ravitsee ja hoitaa ihoa. Kevyt koostumus tuo kasvoille raikkaan tunteen ja kevyen mattapinnan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Parasta meikinpohjustusvoiteessa – postbioottien hyödyt

Raikastava postbioottinen meikinpohjustusvoide luo ihanteellisen pohjan kestävälle meikille. Sen kevyt geelimäinen koostumus antaa kasvoille ihanan raikkaan tunteen samalla, kun se tasoittaa ihon pintaa valmistaa ihoa meikkituotteelle.

Primer tuo kasvoille miellyttävän luonnollisen tunteen ja kevyen mattapinnan. Sen sisältämät aktiiviset ainesosat hoitavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti päivän aikana samalla, kun meikki pysyy raikkaana koko päivän.

Postbioottien ansiosta meikinpohjustuvoide ravitsee erityisen tehokkaasti ihoa ja parantaa ihon kuntoa, olipa iho-ongelmasi mikä hyvänsä. Postbiootit ovat ehdottomasti ihonhoidon kuumin trendi tällä hetkellä sillä ne tukevat ainutlaatuisella tavalla ihon luonnollista mikrobiomia, mikä auttaa ihoa pysymään terveempänä ja kauniimpana. Meikinpohjustusvoiteen sisältämät postbiootit on tuotettu tehokkaista ja hyödyllisistä probiooteista: sokerihiivasienestä ja maitohappobakteerista uuttamalla tai fermentoimalla. Fermentointi muuntaa ainesosat iholle helpommin ja nopeammin imeytyvään muotoon, minkä ansiosta ihonhoito tehostuu.

Meikinpohjustusvoide sisältää myös ihoa rauhoittavaa aloe veraa sekä kookosvettä, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti.

Tuote on hajustamaton ja vegaaninen.

Tarkoitus
Luo ihanteellisen pohjan kestävälle meikille. Antaa kasvoille raikkaan tunteen ja kevyen mattapinnan
Käyttöohje
Levitä kasvoille päivävoiteen levityksen jälkeen ja jatka sitten meikkituotteella.
Hajusteet
Hajustamaton

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocos Nucifera Water, Zinc PCA, Saccharomyces Lysate Extract, Ethylhexylglycerin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Lactobacillus Ferment, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Sama rullautumiskokemus kuin edellisillä. Seerumin ja päivävoiteen jälkeen vaikka antaa imeytyä, alkaa varisemaan ja pinta muuttuu rakeiseksi. Ei oikein toimi siis.

Hei! Tähän ilmiöön vaikuttaa moni asia. Meikkivoiteen rakeistumiseen/rullaantumiseen vaikuttaa mm. ihotyyppi, alla käytettävien tuotteiden imeytyminen sekä annostelu. Mikäli pohjustusvoiteen alla käytetään seerumia tai voidetta, niiden tulee antaa imeytyä hyvin ennen pohjustusvoiteen levittymistä. Pohjustusvoidetta kannattaa annostella vain juuri riittävä määrä, koska paksumpi pohjustusvoidekerros voi johtaa meikkivoiteen rullaantumiseen. Pohjustusvoiteen tulee niin ikään antaa asettua rauhassa iholle ennen meikin levittämistä. Testaamalla eri tuotteita ja vertaamalla niiden käyttäytymistä löytyy yleensä omalle iholle parhaat yhdistelmät ja tavat tehdä kestävä ja kaunis meikki.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Sama juttu kuin Sanna K:lla, en sitten tiedä mistä johtuu, mutta ensinnäkin meikkivoiden pitää laittaa aika nopeasti iholle kun tuon pohjustuksen on laittanut, koska muuten ei levity kunnolla. Ja sitten tapahtuu tuo kuoriutuminen..Itse en taida hankkia tätä tuotetta uudelleen.

Mulla kuoriutuu meikkivoiteen alta tämä tuote. Onko ollut muilla samaa? Inhottaa kun ”rakeiseksi” muuttuu iho ja tuntuu että iho kuoriutuu. Luulen että se on tämän tuotteen vika, koska muu ei ole muuttunut.