loader
series logo

Pigmenttitipat medium

9,40 € 7,50 € / 14 ml

Luo itsellesi sopiva meikkipohjatuote sekoittamalla Dermosil Pigmenttitippoja haluamaasi kasvovoiteeseen. Valmiin voiteen sävyyn ja peittävyyteen voi vaikuttaa tippojen määrää säätelemällä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Sekoita Dermosil Pigmenttitippoja kasvovoiteeseesi ja saat juuri sinun ihollesi sopivan meikkivoiteen tai sävyttävän päivävoiteen.

Pigmenttitippojen käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Annostele ensin kämmenellesi haluamasi määrä kasvovoidetta. Ravista Pigmenttitippojen pulloa huolellisesti ja pudota voiteen päälle haluamasi määrä tippoja. Sekoita tipat voiteeseen sormenpäilläsi ja levitä voide puhtaalle iholle.

Pigmenttitipat medium vastaavat sävyltään Dermosil Meikkivoide mediumin sävyä. Valmistamasi voiteen peittävyys riippuu käyttämiesi Pigmenttitippojen määrästä. Yhdellä tipalla saat aikaan kevyesti sävyttävän päivävoiteen, kahdella tipalla kevyen meikkivoiteen ja kolmella-neljällä tipalla peittävämmän meikkivoiteen. Tippojen määrä vaikuttaa hieman myös valmiin voiteen tummuuteen.

Valmiin voiteen ominaisuudet riippuvat käyttämästäsi kasvovoiteesta. Esimerkiksi Faces Mattavoidetta käyttämällä saat aikaan mattapinnan luovan meikkipohjatuotteen.

Pigmenttitipat sopivat kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle iholle. Tippojen sisältämä glyseriini kosteuttaa ihoa, parantaa ihon elastisuutta ja pehmentää ihoa. Tipat sisältävät myös kosteuttavaa sheavoita.

Pigmenttitippoja ei kuulu käyttää iholla sellaisenaan. Käytä Pigmenttitippoja yhdessä Dermosil-kasvovoiteiden kanssa. Ravista pulloa huolellisesti aina ennen käyttöä.

Tuote on vegaaninen.

Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Sekoita Pigmenttitippoja valitsemaasi kasvovoiteeseen saadaksesi aikaan sinulle sopivan meikkipohjatuotteen.
Käyttöohje
Sekoita Pigmenttitippoja kasvovoiteeseen sormenpäiden avulla.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva
Sertifikaatti

Aqua, Caprylyl Methicone, Dimethicone, CI 77891, Cetyl Diglyceryl Tris(Trimethylsiloxy)Silylethyl Dimethicone, Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, CI 77492, Stearalkonium Hectorite, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii Oil, Caprylyl Glycol, CI 77491, Phenoxyethanol, Triethoxycaprylylsilane, Propylene Carbonate, Hexylene Glycol, CI 77499, Tocopherol, Citric Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Hieman liian oranssinen tämä tummempi versio, mutta sulautuu ihooni hyvin kesällä, koska ihoni on keltapohjainen ja siinä on lämpimän värisiä pisamia. Paljon ei kuitenkaan uskalla laittaa, muuten voide erottuisi liikaa ja kaulalle haivyttäminen ei enää onnistu. Onneksi ostin molemmat sävyt, vaaleampi menee hyvin muina vuodenaikoina kuin kesäisin ja joskus myös sekoitan tippoja keskenään. Muuten loistoidea, koitin etsiä vastaavia tuotteita muilta sarjoilta, mutta olivat joko itseruskettavia tai hinta oli mieletön. Tässä yhdistyy kotimaisuus, hyvä laatu ja halpa hinta. Kiitos näistä!

Tykkään erittäin paljon. Voi itse valita värin tippoja lisäämällä. Päivävoiteen valinnalla käy talvisin sekä kesäisin.

Minun ihon värille sopii, koska ihon perusvärikin on helposti päivittyvä, jopa porkkanainen. Opin nopeasti oikean annostuksen, melko pieni määrä riittää. Sävyjä voisi olla enemmän. Ystävätär kokeili myös, mutta hänelle sävy oli liian tumma.

Pettynyt pipetin heikkouteen. Matkustavana tipat löyty meikkipussin pohjalta.

Tilasin vahingossa liian vaaleasävyistä Aina-voidetta, mutta onneksi pigmenttitipoilla saa tilanteen korjattua eikä tuote mene hukkaan!

Lataa lisää