iDeal BB-voide SPF 15 porcelain

9,90 € / 30 ml

Kuulaan kaunis, raikas ja virheetön iho koko päivän! BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta. Porcelain on valikoiman vaalein sävy.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil iDeal BB-voide SPF 15 yhdistää meikkivoiteen, päivävoiteen ja aurinkosuojan täydelliseksi kokonaisuudeksi. BB-voide tekee ihosta kuulaan kauniin ja sopii jokaiseen päivään.

BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta suojakertoimella SPF 15. Ihanteellisen koostumuksensa ansiosta voide sulautuu iholle antaen täydellisen tasaisen vaikutelman ja häivyttäen samalla ihohuokosia ja ihon pieniä juonteita. Voide tuntuu kasvoilla kevyeltä, mutta peittää tehokkaasti ihon pienet virheet ja sävyerot.

Voide on helppo levittää kasvoille tasaisesti ja lopputulos on luonnollinen. Iho näyttää kauniilta ja pysyy raikkaana koko päivän.  

BB-voidetta voidaan käyttää kasvoilla yksistään tai sen alle voi halutessaan levittää kasvovoiteen ja viimeistellä lopputuloksen puuterilla. 

Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. 

BB-voiteesta löytyy neljä eri sävyä. Porcelain on BB-voiteista kaikkein vaalein. Sävy on hyvin lähellä valikoimassamme aiemmin olleen Aina-voiteen sävyä fair. 

Tarkoitus
Tasoittamaan ihon sävyä ja pintaa, häivyttämään pieniä virheitä, kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa auringolta.
Käyttöohje
Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. Käytä yksistään tai levitä halutessasi BB-voiteen alle kasvovoide ja viimeistele puuterilla.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Aqua, Dimethicone, Triethylhexanoin, PEG-10 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Glycerin, Phenoxyethanol, Polymethylsilsesquioxane, Polysorbate 80, Mica, Trimethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, Tin Oxide, +/-, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Hyvä koostumus ja sopivan peittävä, vaaleaihoisena otin tämän sävyn mutta en tiedä oliko itselle liian ns.pinkki. Ens kerralla kokeilen keltaisemman sävyistä. Värivoiteiden tilaus on aina vähän arpapeliä ilman testeriä. Mutta ehdottomasti pääsee omaksi vakkarituotteeksi jos/kun täydellinen sävy löytyy.

Näytenapista riitti kolmeksi kerraksi, riittoisaa siis. Vihdoin myös riittävän vaalea sävy!! :) Toki muut näytesävyt jäivät nyt käyttämättä, koska olivat liian tummia. Sormin en saanut levittymään nätisti, mutta beautyblenderillä tuli tasaista jälkeä. Couperosaihon punoitus peittyi riittävästi. Kevyestä puuteroinnista huolimatta otsa alkoi kiiltää muutaman tunninn jälkeen, mutta näin käy minkä meikin kanssa tahansa. Yhtä hyvä tuote kuin aiemmin käyttämäni toisen merkin cc-voide. Miinusta silikoneista: ihossani pieniä valkoisia mätänäppyjä, kun tätä kolme päivää käyttänyt. Näin käy toki muidenkin silikonia sisältävien tuotteiden kanssa. Ei siis pystyisi koko aikaa käyttämään, tämän vuoksi en ole varma tilaanko vaikka hyvä tuote onkin.

En minä ainakaan saanut yhtään näytettä tästä uutuudesta.

Todella hyvä BB-voide! Peittävyysaste juuri sopiva, kuultava ja luonnollinen, mutta häivyttää ihon pienet virheet hyvin. Iholle jäi hyvä tunne. Kiitos näytteestä, oli hienoa, että kaikki sävyt mukana, niin pystyi valita sopivimman, itselleni procelain sopi parhaiten.

Järjettömät silikonimäärät, ei yhtä vaan montaa eri ja propylene glycolia joka saa silmät vuotamaan että ei saa laittaa lähellekään silmiä. Surkea koostumus, kaunis tuubi. Jää tilaamatta mitä luultavimmin.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml