loader
series logo

iDeal BB-voide SPF 15 porcelain

9,90 € / 30 ml

Kuulaan kaunis, raikas ja virheetön iho koko päivän! BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta. Porcelain on valikoiman vaalein sävy.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil iDeal BB-voide SPF 15 yhdistää meikkivoiteen, päivävoiteen ja aurinkosuojan täydelliseksi kokonaisuudeksi. BB-voide tekee ihosta kuulaan kauniin ja sopii jokaiseen päivään.

BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta suojakertoimella SPF 15. Ihanteellisen koostumuksensa ansiosta voide sulautuu iholle antaen täydellisen tasaisen vaikutelman ja häivyttäen samalla ihohuokosia ja ihon pieniä juonteita. Voide tuntuu kasvoilla kevyeltä, mutta peittää tehokkaasti ihon pienet virheet ja sävyerot.

Voide on helppo levittää kasvoille tasaisesti ja lopputulos on luonnollinen. Iho näyttää kauniilta ja pysyy raikkaana koko päivän.  

BB-voidetta voidaan käyttää kasvoilla yksistään tai sen alle voi halutessaan levittää kasvovoiteen ja viimeistellä lopputuloksen puuterilla. 

Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. 

BB-voiteesta löytyy neljä eri sävyä. Porcelain on BB-voiteista kaikkein vaalein. Sävy on hyvin lähellä valikoimassamme aiemmin olleen Aina-voiteen sävyä fair. 

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Tasoittamaan ihon sävyä ja pintaa, häivyttämään pieniä virheitä, kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa auringolta.
Käyttöohje
Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. Käytä yksistään tai levitä halutessasi BB-voiteen alle kasvovoide ja viimeistele puuterilla.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Aqua, Dimethicone, Triethylhexanoin, PEG-10 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Glycerin, Phenoxyethanol, Polymethylsilsesquioxane, Polysorbate 80, Mica, Trimethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, Tin Oxide, +/-, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Olen pitkään etsinyt kuivalle iholle tuotetta ja tästä tykkäsin. Omalle iholle ainakin levittyi eikä jäänyt epätasaisia kuivia kohtia. Tosiaan tuotetta hieman pursuaa tuubista :)

Hei Krista, kiitoksia viestistäsi. Palautteesi on välitetty tuotekehitysosastollemme.

Pakko vielä uudelleen kommentoida sen verran, että tehkää oikeasti jotain tälle tuubisysteemille! Vaikka oma tuubini ei ole enää läheskään täysi, niin tänään edelleen, kun korkin avasi (ja korkki aina täynnä voidetta, mikä menee hukkaan), niin voidetta suorastaan tursuaa koko sen ajan kun korkki on auki. Ihan sama missä asennossa tuubi on. Tuo vetisyyden vuoksi ulos pursuava voidemäärä on aina moninkertainen siihen nähden, paljonko tuotetta tarvitsee. Eli jos tuubista puolet menee hukkaan, en kyllä osta ennen kuin pakkaus muuttuu toisenlaiseksi. Esim. vastaava pumppupullo, kuin E-kosteusvoiteessa ?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kiva koostumus ja sopivan kevyesti peittää. Näin kesällä toivoisin tummemman sävyn myös valikoimaan.

Sain näytepakkauksen ja Bingo! Taisin löytää meikkivoiteen ja sävyn (porcelain), jota olen viimeiset kuukaudet etsinyt - edellinen käyttämäni meikkivoide (eri valmistajalta) loppui, sävyä ´porcelain´ ei enää valmistettu. Tykkään, kun voide on juoksevaa eikä liian paksua, saa hyvin levitettyä kasvoille ohuelti, silti riittävä peittävyys. Ei jätä rasvaista tuntua kasvoille, vaan ihanan mattapinnan. Plussaa vielä aurinkosuojasta.

Lataa lisää