Kynsiviila (5 kpl)

2,70 €

Perinteinen kynsiviila kynnen kärjen ja lohjenneiden kohtien muotoiluun. Kaksi eri karkeusasteista viilapintaa, hienompi ja hieman karkeampi pinta. Pakkaus sisältää viisi kappaletta Dermosil Kynsiviiloja.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Kynsiviila on perinteinen kynsiviila kynnen kärjen ja lohjenneiden kynnen kohtien muotoiluun. Korkealaatuisessa Kynsiviilassa on kaksi eri karkeusasteista pintaa.

Dermosil Kynsiviila on jokaisen käsilaukun perustarvike, jonka avulla lohjenneen kynnen kärjen saa nopeasti viilattua ehjäksi.

Kynsiviila koostuu kahdesta eri pinnasta. Pinnoista vaaleanpunainen on hieman karkeampi ja valkoinen hieman hienompi. Käytä pintoja viilaustarpeen mukaan.

Kynsiviila-pakkaus sisältää viisi (5) kappaletta Dermosil Kynsiviiloja. Pidä yhtä kynsiviilaa aina käsilaukussa ja muita esimerkiksi yö- ja työpöytien laatikoissa.

Viilaa kynsiä aina yhteen suuntaan aloittaen kynnen sivulta ja viilaten kohti kynnen keskiosaa. Edestakainen viilaus irrottaa kynsilevyt toisistaan ja kynnet alkavat lohkeilla.

Tarkoitus
Kynsien kärkien ja lohjenneiden kohtien tasoittamiseen.
Käyttöohje
Viilaa kynnen kärki tai lohjennut kohta yhdensuuntaisilla pienillä liikkeillä. Käytä kynnen viilaamiseen vaaleanpunaista hieman karkeampaa pintaa ja/tai valkoista hieman hienompaa pintaa.
Hajusteet
Hajustamaton

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Toivoisin jämäkämpiä ja leveämpiä viiloja valikoimiin, nämä kertakäyttötavaraa.

Viilat olivat kertakäyttöiset. Kerran viilauksen jälkeen "mureni" pinta ja roskiin. Harmi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Nature Kynsiöljy, Ecocert Cosmos organic

7,30 € / 15 ml

Loppuunmyyty

4-in-1 Manikyyriviila

3,20 €