loader
series logo

Nature Kynsiöljy, Ecocert Cosmos organic

7,30 € / 15 ml

Luonnonkosmetiikkasarjan ravitseva ja kosteuttava kynsiöljy vahvistaa kynttä ja auttaa pitämään kynsinauhat kauniina. Luonnollisesta laventelista tuoksunsa saava tuote sopii myös vegaaneille.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Nature
Tuotteesta

Dermosil Nature Kynsiöljy, Ecocert Cosmos organic hoitaa kynttä ja kynsinauhoja. Öljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa ja vahvistaa kynttä, tehden niistä kauniit ja hyvinvoivat.

Kynsiöljy sisältää luomulaatuisia kasviöljyjä, kuten manteliöljyä, auringonkukkaöljyä, oliiviöljyä sekä laventeliöljyä, josta tulee tuotteeseen miellyttävän pehmeä ja mieto tuoksu. Kynsiöljy sitältää myös E-vitamiinia.

Hiero pieni tippa kynsiöljyä kynsinauhoihin ja kynsiin päivittäin, jotta saat parhaan hyödyn kasviöljyjen ravitsevasta vaikutuksesta. Huomaathan, että kynsilakkaa ei kannata levittää kynsille ennen kuin öljy on imeytynyt kunnolla.

Tuote on vegaaninen ja se on Ecocert Cosmos -sertifioitu luonnonkosmetiikkatuote.

Tarkoitus
Kynsien ja kynsinauhojen hoitoon.
Käyttöohje
Ota pipetillä pieni tippa kynsiöljyä ja hiero se sormenpäillä kynsiin ja kynsinauhoihin.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali
Sertifikaatti

Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Tocopherol, Limonene, Linalool, Geraniol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tätä kynsiöljyä tilaan jatkossakin! Kuivat kynsinauhat paranivat tämän öljyn myötä ja monia olen kokeillut. Pari pisaraa pipetillä toisen käden kynsiin ja hieron siitä sormin öljyt toisenkin käden kynsiin. Pipetti toimii loistavasti, tällaisessa öljyssä minun mielestäni ainoa oikea vaihtoehto. Toimii!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Erittäin heikot ja liuskoittuvat kynteni paranivat nopeasti, kun lopetin kokonaan kynsilakan käytön ja aloin käyttämään tätä kynsiöljyä. Pipetillä pari tippaa kynsinauhalle ja levitys sormin. Helppoa! Suosittelen.

Hyvä tuote, todella kosteuttaa kynsivalleja. Plussaa juuri sopivan hennosta laventelin tuoksusta. Minua ei pipetti haittaa, ei siitä ole varmaan tarkoituskaan puristaa öljyä vaan lähinnä sivellä.

Hei! Tykkäisin enemmän voideputkilosta, siitä helppo annostella esim. työmatkalla bussissa istuessa...

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

En ole huomannut tässä eroa muiden merkkien kynsiöljyihin, mutta koska tuote kosteuttaa, hoitaa kynsinauhoja ja kynsiä eli tekee mitä pitää ja pipettikin toimii hyvin, niin tilaan myös jatkossa. Hyvä lisä Dermosilin kynsituotteisiin!

Lataa lisää