loader
series logo

Smoothing aluslakka

4,50 € / 11 ml

Tasoittaa epätasaisuudet kynnen pinnalta ja luo tasaisen pohjan kynsien lakkaukselle. Tasainen pohja saa kynsilakan näyttämään paremmalta ja kestämään kynnellä pidempään. Tuotetta voi käyttää myös yksistään.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Smoothing aluslakka tasoittaa epätasaisuudet kynnen pinnalta ja luo tasaisen pohjan kynsien lakkaukselle.

Tasainen pohja saa kynsilakan näyttämään paremmalta ja kestämään kynnellä pidempään. Voit käyttää tuotetta myös yksistään, jolloin lopputulos on neutraalin huoliteltu ja mattapintainen.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt tuotteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Tasoittaa epätasaisuudet kynnen pinnalta. Käytetään joko värilakan alla tai yksistään.
Käyttöohje
Yksi kerros riittää tasoittamaan kynttä. Yksistään käytettynä lisää toinen kerros ja anna kuivua kunnolla.
Hajusteet
Hajustamaton

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Sucrose Acetate Isobutyrate, Stearalkonium Hectorite, Polymethyl Methacrylate, Kaolin, Benzophenone-1, CI 77891, Dimethicone, CI 15850, CI 19140

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Kynsien liuskoittumisen ja kellastumisen syy löytyi tästä lakasta. Vahvemmille kynsille tämä on varmasti oikein hyvä, mutta ei muutenkin hauraille.

Vuosia ollut käytössä, tasoittaa kynnen pinnan hyvin ennen värilakkaa. Toimii myös uv-valolla kovetettavan lakan alla, suojaa kynsiä hyvin.

Tätä on kynsilakka-arsenaalissani aina, hyvä ja nopeasti kuivuva pohja värilakalle ja ihan yksinäänkin käytettynä tekee kynsistä nätimmät.

Loistava aluslakka. Antaa kauniin kiillon ja sävyn myös pelkkänä lakkana.

Tuote oli muuten kiva, tasoitti ja antoi kiiltävän pinnan, mutta voi kuinka kynteni alkoivatkaan liiskottua ja menivät hauraiksi. Käytin tätä aluslakkaa ja päälylakkaa yhdessä. Kynteni menivät tosi huonoon kuntoon ja hauraiksi. Ystäväni kertoi samaa, että hänellä tapahtui samoin. Jouduin lopettamaan näiden käytön ja ostin muualta toisenlaista lakkaa. Harmittava juttu!

Lataa lisää