Kynsilakka Retro
Hinta 4,50 € / 11 ml

Lämmin beigen ja roosan yhdistelmä on talven kaunein kynsilakkasävy. Tyylikäs ja hillitty sävy tuo kynsille huolitellun ilmeen ja kestävän lopputuloksen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Kynsilakka Retro on kaunis, pehmeän ja lämpimän roosaan taittava beige sävy. Tyylikäs sävy sopii sekä arkeen että hillittyyn juhlalookiin.

Kynsilakan sävy on peittävä ja kestää kynsillä pitkään.

Kynsilakkapullossa on laadukas sivellin, jolla levität kynsille helposti tasaisen kerroksen lakkaa. Kynsilakka on hajustamatonta.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kaunis ja kestävä lakkaus kynsille.
Käyttöohje
Levitä lakkaa kynsille pullossa olevan siveltimen avulla ja anna kuivua.
Hajusteet
Hajustamaton

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Styrene/Acrylates Copolymer, Sucrose Acetate Isobutyrate, Stearalkonium Hectorite, Benzophenone-1, Dimethicone, CI 15850, CI 15880, CI 77891, CI 77491, CI 19140, CI 77499, CI 77510

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Suosikkilakkani tällä hetkellä! Oranssimpi kuin kuva antoi ymmärtää, mutta se vain sopi minulle entistäkin paremmin. Hyvin levittyvä, nopeasti kuivuva ja kestävä lopputulos. Peittää jo kertalaukkaukkauksella hyvin enkä usein lisää usempaa kerrosta. Tuntuu hyvin riittoisalta, joten saa nähdä kerkeääkö lakka melko isossa pullossa kuivahtaa ennen kuin aivan loppuun asti ehtii kuluttamaan. Huipputuote kuitenkin!

Peitti hyvin jo ekalla kerroksella, mutta kahdella kerroksella paras. Hyvin levittyvä koostumus, kaunis sävy ja pysyi suht hyvin, kun päälle lisäsi päällyslakkaa. Hintansa väärti.

Väri on hieman oranssisempi kuin mitä kuvassa ja pullossakin vielä, ei ihan minun makuuni. Peittää kerralla hyvin, kuivuu tällaiselle hätäiselle liian hitaasti. Seuraavana päivänä jo kynsien kärjissä paistoi paljas kynsi. En kokeillut vielä Efektiä koska kuivuminen kesti niin kauan.

Kaunis väri ja peittävä lopputulos. Lakka kuitenkin kuluu pitkistä kynsistä nopeasti pois, jo seuraavana päivänä kynnen päät ovat taas valkoiset.

Kaunis väri suomalaiselle.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kynsilakka party dress

Hinta 4,50 € / 11 ml

Kynsilakka dancing queen

Hinta 4,50 € / 11 ml

Kynsilakka classic red

Hinta 3,50 € / 6 ml