Kynsilakka party dress

4,50 € / 11 ml

Kynsilakka party dress hehkuu heleää ja kirkasta korallin sävyä. Raikas sävy säilyy kynsillä kauniina pitkään ja tuo väriä kynsille. Korallin sävy huolittelee kynnet arkeen ja juhlaan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Kynsilakka party dress on kauniin kirkas ja raikas korallisävy, joka sopii täydellisesti tuomaan väriä niin sormien kuin varpaidenkin kynsille.

Kynsilakassa on paranneltu, aiempaa leveämpi ja tuuheampi sivellin, joka on myös kärjestä hieman pyöristetty. Siveltimellä on helppo levittää kynsille tasainen kerros lakkaa. Halutessasi voit levittää kynsilakkaa kaksi kerrosta.

Kynsilakka on hajustamaton ja vegaaninen  tuote.

Tarkoitus
Heleä korallisävy kynsille.
Käyttöohje
Levitä lakkaa kynsille pullossa olevan siveltimen avulla ja anna kuivua.
Hajusteet
Hajustamaton

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isobutyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Styrene/Acrylates Copolymer, Sucrose Benzoate, Stearalkonium Bentonite, Benzophenone-1, Butylene Glycol, Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Tocopherol, CI 77891, CI 15850, CI 19140

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Mihin se punainen kynsilakka on kadonnut? Se oli ihan mahtava!

Todella voimakas pigmentti. Peittää hyvin ja kuivaa nopeasti. Jos tykkää todella räväkistä sävyistä, niin täydellinen tuote. Neutraalia sävyä kaipaavalle en kuitenkaan suosittele. Hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä!

Ihanan pirteä väri ja peittää hyvin.

Ihana keväinen sävy ja yhdellä vedolla jo peittävä pinta :)

Vähän plaah. Odotin kivaa ja raikasta sävyä, mutta taittaa vähän neonpinkkiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

-24%

Diana Kynsienkoristelusetti

9,90 € 7,50 €

Gel Effect Päällyslakka

4,50 € / 11 ml

Smoothing Aluslakka

4,50 € / 12 ml