loader

Smooth Holidays

2295

Muotoillut meikkisienet täydelliseen meikkipohjaan

Photo by Konsta Punkka

Ilahduta meikkaajaa täydellisellä joululahjalla! Joulupakkaus Smooth Holidays sisältää kolme eri tavoin muotoiltua meikkisientä, joilla meikkipohjasta saa tasaisen ammattimaisen kauniin ja virheettomän tasaisen ilman näkyviä rajoja. Tuotetta koristaa valokuvaaja Konsta Punkan luontokuva.

11,90 € / 3 kpl

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Meikkaajan toivelahja: meikkisienellä luot täydellisen meikkipohjan

Täydellinen joululahja nuorelle meikkaajalle! Joulupakkaus Smooth Holidays sisältää kolme eri tavoin muotoiltua meikkisientä, joilla meikkipohjasta saa tasaisen kauniin ja siistin. Kostealla meikkisiellä saa aikaan täydellisen tasaisen ja luonnollisen kevyen meikkipohjan. Kuivalla sienellä saa aikaan normaalia peittävämmän lopputuloksen.

Vaalenapunainen meikkisieni on valikoimasta tuttu perinteinen pisaran muotoinen sieni, jossa yksi sivu on litteä. Meikkisienen pyöreällä päällä on helppo levittää meikkivoide tasaisesti kasvojen alueelle ja häivyttää voidemaisten tuotteiden rajat. Sienen litteä osa helpottaa meikkivoiteen työstämistä tarkkuutta vaativilla ihoalueilla, kuten silmien ympäryksillä ja nenänpielillä.

Harmaassa meikkisienessä on kaksi tasaista sivua ja pieni litteä kärki. Tämä meikkisieni sopii erityisesti meikki- ja peitevoiteen levittämiseen silmien ja nenän ympärille.

Turkoosissa meikkisienessä on kaksi pyöreää sivua: yksi pienempi ja yksi hieman suurempi. Tämä meikkisieni sopii meikin levittämiseen tasaisesti suuremmalle alueelle kuten poskille, otsalle ja leukaluulle.

Vinkki! Samoin kuin kaikilla kauneudenhoitotuotteilla, myös meikkisienillä on parasta ennen -päiväys. Meikkisieni tulisi vaihtaa noin kolmen kuukauden välein jotta vältytään bakteerien muodostumiselta.

Joulupakkaus Smooth Holiday sisältää:

3 kpl eri tavoin muotoiltua meikkisientä

Lahjapakkaus

Kategoria: Siveltimet ja tarvikkeet

Tarkoitus: Meikkisienet ammattimaisen ja virheettömän meikkipohjan luomiseen.

Valmistusmaa: Kiina

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
-49%
Last Chance
product image
7082

Black Box

58,60 € 29,90 €

Osta

Tuotetta ei ole vielä arvioitu