loader
series logo

Kiiltoa poistava kasvopaperi

4,00 €

Poista kiilto kasvojen iholta painamalla kasvopaperiarkkia kevyesti ihoa vasten, jolloin tali ja kosteus imeytyvät iholta paperiin ja meikki pysyy siistinä. Arkit ovat kertakäyttöisiä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Kasvojen ja erityisesti T-alueen iho voi päivän mittaan alkaa kiiltää, vaikka olisitkin tehnyt kasvomeikin huolellisesti. Dermosil Kiiltoa poistavalla kasvopaperilla tuot iholle jälleen mattapinnan. Paina kevyesti kasvopaperiarkkia kiiltelevälle ihoalueelle. Tali ja kosteus imeytyvät paperiin ilman, että meikkipohja suttaantuu. Siksi on tärkeää vain painaa kevyesti, ei pyyhkiä ihoa, jotta meikki pysyy kauniina ja iholle tulee luonnollinen mattapinta.

Kertakäyttöiset arkit on pakattu käytännölliseen rasiaan, josta niitä on helppo ottaa yksi kerrallaan. Pakkauksessa on 50 kasvopaperiarkkia, jotka on valmistettu selluloosasta ja juutista.

Tarkoitus
Kiillon, ylimääräisen talin ja kosteuden poistaminen kasvojen iholta.
Käyttöohje
Paina arkkia kevyesti kiiltelevää ihoaluetta vasten.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Loistava tuote! Olen kokeillut aikaisemmin kasvopapereita muilta merkeiltä ja odotukset eivät olleet niiden perusteella korkealla, mutta nämä ovat ihan huippuja. Paperi ihan oikeasti imee öljyä pois kasvoilta ilman uudelleen puuteroinnin tarvetta.

Erittäin hyvä tuote, poistaa kiillon tehokkaasti. Pidän siitä, ettei paperissa ole mukana puuteria. Hyvä hinta-laatusuhde.

Ihana tuote! Helposti alkaa iho kiiltämään päivän mittaan ja mieluummin käytän pienen paperin sen sijaan, että lisäisin jatkuvasti puuteria päivän mittaan. Yksittäinen paperi nousee näppärästi paketista!

Todella hyvä tuote ja plussaa myös hyvästä rasiasta, josta saa siististi yhden paperin kerrallaan käyttöön.

Hyvä tuote! Paperi toimii paremmin kuin puuterin lisäys päivän mittaan koska paperi poistaa hyvin rasvan jättäen kasvot raikkaan näköisiksi! Tilaan uudelleen!

Lataa lisää