loader
series logo

Varjostussivellin

11,50 € 6,90 €

Sivellin nestemäisten tai voidemaisten muotoiluvärien ja muiden meikkituotteiden levittämiseen. Jämäkkä, mutta pehmeä sivellin tuntuu mukavalta iholla eikä jätä kasvoille ikäviä juovia.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Varjostussiveltimen avulla levität erilaiset varjostusvärit kasvoille tasaisesti ilman rajoja. Varjostussivellin sopii käytettäväksi nestemäisten tai voidemaisten muotoiluvärien sekä poskipunan levittämiseen. Sivellintä voi käyttää myös peitevoiteen ja meikkivoiteen levittämiseen. 

Jämäkän, mutta pehmeän synteettisen karvansa ansiosta Varjostussivellin tuntuu iholla pehmeältä eikä jätä kasvoille ikäviä juovia. Siveltimen joustava kahva tekee sen käytöstä helppoa ja vaivatonta. 

Levitä tuotetta kasvoille pyörivin liikkein tai pienin lyhyin vedoin. Siveltimen avulla voit levittää tuotetta myös kevyesti taputellen.

Harjaosan mitat ovat 3 cm x 2 cm, koko siveltimen pituus on 14,8 cm.

Tarkoitus
Sivellin nestemäisten tai voidemaisten muotoiluvärien sekä poskipunan, peitevoiteen ja meikkivoiteen levittämiseen.
Käyttöohje
Levitä tuotetta kasvoille pyörivin liikkein, pienin lyhyin vedoin tai kevyesti taputellen.
Ihotyyppi
Nuori; Ikääntyvä; Herkkä; Normaali

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Aluksi oli ihan hyvä mutta sitten meni huonoksi koko sivellin. Ei saa enää levitettyä mitään ilman että meikkipohja menee pilalle.

Onkohan kukaan kokeillut, toimiiko tämä aina-voiteen kanssa?

Tosi hyvä sivellin etenkin tuon muotoilupaletin varjostusvärin kanssa. Olen ollut aina vähän huono siveltimien käyttäjä, mutta nyt ehkä rohkaistun!

Pitääkö sivellin puhdistaa eri "värien" välillä?

Tätä samaa myydään meikkivoidesiveltimenä muualla ja toimii kyllä todella hyvin meikkivoiteen levittämiseen. Hyvä tuote,

Lataa lisää