loader
series logo

Duo teroitin

4,00 €

Laadukas apuväline meikkikynien teroittamiseen. Kestävä teroitin soveltuu sekä tavallisten (8 mm) että suurempien (12 mm) meikkikynien teroittamiseen. Tuotteessa on tilava säiliö, joka on helppo tyhjentää.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Duo teroitin on laadukas apuväline meikkikynien teroittamiseen. Teroitetulla meikkikynällä meikkaus onnistuu siististi. Kestävä teroitin soveltuu sekä tavallisten (8 mm) että suurempien (12 mm) meikkikynien teroittamiseen. 

Teroitin on kehitelty juuri meikkikyniä varten. Dermosil Duo teroittimella teroitetun meikkikynän terä on muodoltaan ihanteellinen silmien ja huulien meikkaukseen, joiden alueella iho on herkkää.

Teroittimen avulla kynän kärjestä tulee juuri sopivan terävä, jotta voit tehdä tarkkojakin rajauksia silmä- ja huulimeikkiin. Tarvittaessa pehmennä kynän kärkeä teroittamisen jälkeen kämmenselkää vasten ennen kuin teet rajauksen.

Teroittimessa on tilava säiliö teroitusroskille, minkä ansioista teroittimen säilytys meikkipussissa onnistuu siististi. Säiliö on helppo tyhjentää ja pitää siistinä. 

Teroittimessa on mukana myös puhdistustikku, jonka avulla teroittimen puhdistus onnistuu helposti ja vaivattomasti. Teroittimen puhdistuksessa suositellaan käyttämään mukana olevaa puhdistustikkua, sillä se ei vaurioita teroittimen teriä. Näin teroittimen terät pysyvät ihanteellisen terävinä.

Tarkoitus
Sopii sekä tavallisten (8 mm) että suurempien (12 mm) meikkikynien teroittamiseen.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Hyvä, kestävä teroitin :)