Ultra 3D Meikkisieni
Hinta 5,20 €

Ultra 3D Meikkisienellä levität meikin tasaisesti ilman näkyviä rajoja. Pehmeän sienen irrotettava silikonipinta takaa tasaisen lopputuloksen ja estää meikkituotetta imeytymästä sieneen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Ultra 3D Meikkisienellä levität meikin tasaisesti ja ilman näkyviä rajoja. Pehmeän sienen leveässä osassa on irrotettava silikonipinta, jonka ansiosta meikki levittyy iholle tasaisesti eikä meikkituotetta imeydy sienen sisälle. 

Meikkisieni sopii nestemäisten ja voidemaisten meikkituotteiden levittämiseen. Annostele haluamasi määrä meikkituotetta silikonipinnan kaarevalle pinnalle ja taputtele meikki kasvoille. Irrota silikonipinta ja kastele sieni vedellä. Purista ylimääräinen vesi pois ja jatka meikin levittämistä ja häivyttämistä kostealla sienellä. Käytä sienen kapeaa kärkeä silmien ja nenän alueella ja pyöreää osaa muualla kasvoilla. 

Meikkisieni kannattaa puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Pesuaineena voi käyttää kasvoille tarkoitettua puhdistustuotetta. Huuhtele sieni hanan alla ja purista ylimääräinen vesi pois. Aseta meikkisieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Suosittelemme vaihtamaan meikkisienen uuteen noin 2-3 kuukauden välein.

Meikkisieni on pakattu kätevään säilytysrasiaan, jossa voit säilyttää sientä sen ollessa kuiva.

Sieni ja irrotettava silikonipinta eivät sisällä lateksia.

Tarkoitus
Meikkisieni nestemäisten ja voidemaisten meikkituotteiden levittämiseen.
Käyttöohje
Annostele haluamasi määrä meikkituotetta kaarevalle silikonipinnalle ja taputtele meikki kasvoille. Irrota silikonipinta ja kastele sieni vedellä. Purista ylimääräinen vesi pois ja jatka meikin levittämistä ja häivyttämistä kostealla sienellä. Käytä sienen kapeaa kärkeä silmien ja nenän alueella ja pyöreää osaa muualla kasvoilla. Lopuksi pese sieni varovasti vedellä ja saippualla ja anna kuivua.

Arvosana

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Voi miksi taas pilattu hyvä tuote, tekemällä tilalle joku uusi sensaatiomainen. Kuukuppia muistuttava silikoniosa on täysin tarpeeton. Sieni ei ole niin erinomainen kuin ennen, ei läheskään. Poissa kimmoisa kunnon meikkisieni, tilalla lättänä löjö. VANHA SIENI TAKAISIN HYVÄT IHMISET SIELLÄ!!!!

Sävy on kaunis.Kestää heikosti.Lähti jo 3 päivän päästä kulumaan kynsien kärjistä,vaikka oli alus-ja päällyslakka.Myös poistaminen vaati aikamoisen määrän kynsilakanpoistoainetta.Toimii ehkä paremmin päällyslakkana.

Edellinen sieni oli paljon parempi. Tällä on todella hankala levittää meikkivoidetta. Silikoni osa aivan turha ja itse sieni häivytti meikkivoidetta todella huonosti. Tällä menee tuplasti enemmän aikaa meikkivoiteen laittamisessa kun edellisen sienen kanssa ja lopputulos ei ole yhtä hyvä. Ei jatkoon, vanha sieni takaisin!

Lisäyksenä vielä kommenttiini , että käytin sientä kuten ohjeessa on neuvottu mutta tuntui että silikoniosa ei levittänyt sitä tarpeeksi nätisti (sormin saa paljon kauniimmin) ja tuossa häivytysvaiheessa sieni nimenomaan imi meikkivoidetta naamalta niin runsaasti että se ikään kuin hävisi iholta ja meikkivoidetta oli pakko ottaa lisää. Sieni on todella pehmoisen ja huokoisen oloinen.

Hei Marika! Poskipunan rasian ulkomitan halkaisija on 50 mm ja värinapin halkaisija 35 mm.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Nature Vanulaput, Ecocert GOTS organic

1,90 €

Ripsentaivutin

Hinta 4,00 €

Kiiltoa poistava kasvopaperi

4,00 €