loader

Ultra 3D Meikkisieni

3963

Ultra 3D Meikkisienellä levität meikin tasaisesti ilman näkyviä rajoja. Pehmeän sienen irrotettava silikonipinta takaa tasaisen lopputuloksen ja estää meikkituotetta imeytymästä sieneen.

400 P

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,3 / 5

Perustuu 18 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tämä on ollut mulla jo puoli vuotta lähes päivittäisessä käytössä, ja olen tykännyt. Nyt alkaa vähän menettää kimmoisuuttaan sieni, mutta ei mikään ihme näin pitkän ajan jälkeen. Helppo puhdistaa ja käyttää. Tykkään myös tuosta silikoniosasta, jolla ensin levitän meikin kasvoille.

Paula U.

Dermosil Ultra 3D Meikkisienellä levität meikin tasaisesti ja ilman näkyviä rajoja. Pehmeän sienen leveässä osassa on irrotettava silikonipinta, jonka ansiosta meikki levittyy iholle tasaisesti eikä meikkituotetta imeydy sienen sisälle. 

Meikkisieni sopii nestemäisten ja voidemaisten meikkituotteiden levittämiseen. Annostele haluamasi määrä meikkituotetta silikonipinnan kaarevalle pinnalle ja taputtele meikki kasvoille. Irrota silikonipinta ja kastele sieni vedellä. Purista ylimääräinen vesi pois ja jatka meikin levittämistä ja häivyttämistä kostealla sienellä. Käytä sienen kapeaa kärkeä silmien ja nenän alueella ja pyöreää osaa muualla kasvoilla. 

Meikkisieni kannattaa puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Pesuaineena voi käyttää kasvoille tarkoitettua puhdistustuotetta. Huuhtele sieni hanan alla ja purista ylimääräinen vesi pois. Aseta meikkisieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Suosittelemme vaihtamaan meikkisienen uuteen noin 2-3 kuukauden välein.

Meikkisieni on pakattu kätevään säilytysrasiaan, jossa voit säilyttää sientä sen ollessa kuiva.

Sieni ja irrotettava silikonipinta eivät sisällä lateksia.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Siveltimet ja tarvikkeet

Tarkoitus: Meikkisieni nestemäisten ja voidemaisten meikkituotteiden levittämiseen.

Käyttöohje: Annostele haluamasi määrä meikkituotetta kaarevalle silikonipinnalle ja taputtele meikki kasvoille. Irrota silikonipinta ja kastele sieni vedellä. Purista ylimääräinen vesi pois ja jatka meikin levittämistä ja häivyttämistä kostealla sienellä. Käytä sienen kapeaa kärkeä silmien ja nenän alueella ja pyöreää osaa muualla kasvoilla. Lopuksi pese sieni varovasti vedellä ja saippualla ja anna kuivua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

4,3/5

reviewer avatar
Johanna W. 30.11.2020

Itse sieni on ihan hyvä, ei moittimista. Silikonikuppi taas on aivan turha, pyörii pitkin maita ja mantuja, siitä pitkä miinus.

reviewer avatar
Minna V. 04.06.2020

Ei se aina vaihtamalla parane, vanhasta tykkäsin enemmän.

reviewer avatar
Milja H. 23.01.2020

Hyvä tuote! Tosin joutuu parin kolmen kuukauden välein ostaa uuden kun hajoaa käsiin ja ei enää saa toivottua tulosta.

reviewer avatar
Paula U. 12.11.2019

Tämä on ollut mulla jo puoli vuotta lähes päivittäisessä käytössä, ja olen tykännyt. Nyt alkaa vähän menettää kimmoisuuttaan sieni, mutta ei mikään ihme näin pitkän ajan jälkeen. Helppo puhdistaa ja käyttää. Tykkään myös tuosta silikoniosasta, jolla ensin levitän meikin kasvoille.

reviewer avatar
Riitta R. 19.10.2019

Ultra 3D MEIKKISIENI. Itse meikkisieni liian pehmeä ja huokoinen. Ns, kuukuppi hankala ja ei pysy sienessä kiinni. Aikaisemmat sienet parempia. Takaisin myyntiin!!!!

reviewer avatar
Satu K. 02.10.2019

Kaikki itkevät vanhan version perään, mutta mielestäni tämä uusi meikkisieni on aivan loistava. Puhdistuu erittäin helposti. Ylimääräinen meikki ei imeydy sieneen pysyvästi, kunhan vain muistaa pestä joka käytön jälkeen. Vanhasta sienestä alkoi aikaa myöten lähteä palasia, mutta tämä on jämäkämpää tekoa. Silikoniosa on turha, mutta sen voi irrottaa.