loader
series logo

Kabuki-sivellin

10,90 € / 1 kpl

Pehmeä ja ylellinen Kabuki-sivellin levittää puuterin kasvoille luonnollisen kevyesti ja tasaisesti. Siveltimellä voi levittää myös aurinkopuuterin rajaamaan ja varjostamaan kasvoja.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Kabuki-sivellin on pehmeä ja muhkea sivellin, joka levittää puuterimaisen meikin kauniisti kasvoille. Se sopii erityisen hyvin käytettäväksi silloin, kun toiveena on levittää luonnollisen kevyt, tasainen ja peittävä kerros puuteria koko kasvoille. Sivellin sopii erityisesti mineraalipuuterin levittämiseen.

Kabuki-siveltimellä voi levittää myös aurinkopuuterin rajaamaan ja varjostamaan kasvoja hiusrajassa, poskipäissä tai leukaluussa.

Sivellin on valmistettu synteettisestä karvasta ja se tuntuu silkkisen pehmeältä ja ylelliseltä iholla.

Pyöräytä sivellintä puuterirasiassa ja kopauta sen jälkeen ylimääräinen puuteri siveltimen pinnalta pois. Levitä puuteri kasvoille kevyin pyörivin liikkein tai varjostukset pehmein pitkin vedoin.

Kabuki-sivellin kannatta puhdistaa säännöllisesti, sillä siveltimeen kertyy käytössä jäämiä meikkituotteista. Puhdistus pitää siveltimen hygieenisenä ja meikkituote myös tarttuu puhtaaseen siveltimeen paremmin.

Tarkoitus
Sivellin puuterimaisten meikkituotteiden, kuten mineraalipuuterin ja aurinkopuuterin levittämiseen kasvoille.
Käyttöohje
Pyöräytä sivellintä puuterirasiassa ja kopauta ylimääräinen puuteri siveltimen pinnalta pois. Levitä puuteri kasvoille kevyin pyörivin liikkein. Puhdista sivellin säännöllisesti.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!