loader
series logo

Kulmakynä fair

5,50 € / 1,14 g

Antaa kulmille luonnollisen, pitkäkestoisen ja huolitellun lopputuloksen. Väri levittyy kynästä pehmeästi. Halutessasi lisää väriä toinen kerros. Viimeistele lopputulos kynän harjaosan avulla. Teroitettava.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Kulmakynä tuo kulmiin luonnollisen ja huolitellun vaikutelman. Helposti levittyvä Kulmakynä on miellyttävän tuntuinen käyttää.

Kulmakynä tekee kulmista täyteläisen näköiset ja muotoilee kulmia kauniisti. Kulmakynä antaa kulmiin pitkäkestoisen, luonnollisen ja mattapintaisen lopputuloksen.

Kulmakynä sisältää kasviperäisiä vahoja, joiden ansiosta kynää on miellyttävä käyttää. Tuote on vedenkestävä eikä leviä kulmista päivän aikana.

Kulmakynä vaalea (fair) sopii hyvin vaaleille kulmille tai jos haluat lisätä vain hieman sävyä kulmiisi. Lisää väriä kulmiin ensin varovaisesti ja lisää tarvittaessa toinen kerros. Levitä ja tasoita väri Kulmakynän toisessa päässä olevalla harjaosalla.  Kulmakynän kuluessa voit teroittaa sitä tarvittaessa meikkiteroittimella.

Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Antaa kulmille väriä ja tekee kulmista täyteläisen näköiset.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali; Herkkä; Nuori; Ikääntyvä

MICA, C10-18 Triglycerides, Synthetic Wax, CI 77891, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 77492, CI 77499, CI 77491, Pentaerythrityl tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Hyvä pigmenttinen kulmakynä, pysyy koko päivän kulmissani.

Tidigare bäst, nu har den förändrats...

Hinta ja laatu todellakin tässä kohdannut. Just hyvä vaalea väri mulle. Uskaltaako uutta tilatakkaan jos koostumus muuttunut ja levittämisen helppous hävinnyt...?

Tämä oli ennen ihan mun suosikki kulmakynä, mutta tälle on tapahtunut kyllä jotain. Koostumus aivan erilainen kuin ennen, eikä tästä meinaa lähteä väriä ollenkaan! Menee valitettavasti vaihtoon, mikäli jotain parannusta ei lähiaikoina tule.

Aikaisemmin ihan paras kulmakynä, mutta koostumusta on kai muutettu, sillä värin koostumus on nykyään todella kova. Vanha pehmeys ja helppo levittyvyys takaisin kiitos! Sävy puolestaan todella hyvä!

Lataa lisää