loader

Kulmasivellin

3932

Kulmasivellin siistin ja viimeistellyn kulmameikin tekoon. Viistopäisen kärjen avulla levität kulmavärin tarkasti ja vaivattomasti. Harjaosalla tasoitat lopputuloksen ja harjaat kulmat kauniiksi.

320 P

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,7 / 5

Perustuu 4 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Hyvä sivellin kulmavärin tekemiseen. Pehmeä harjas levittää värin hyvin. Suojakoteloa kaipaisi tälle siveltimelle.

Jenni K.

Dermosil Kulmasiveltimen avulla luot näyttävän ja viimeistellyn kulmameikin. Viistopäisen kärjen avulla levität kulmavärin tarkasti ja vaivattomasti. Siveltimen toisessa päässä olevalla harjalla häivytät ja tasoitat kulmameikin ja harjaat kulmat kauniiksi.  

Kulmasivellin soveltuu parhaiten Dermosil Moist proof Kulmavärin levittämiseen, mutta sitä voi käyttää myös puuterimaisten värien levittämisessä. Viistopäisellä kärjellä voi levittää myös eyelinerin tai luomivärin pitkin ripsien tyveä. 

Annostele kulmaväriä viistopäisen siveltimen kärkeen ja rajaa ensin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Sen jälkeen ota siveltimeen lisää väriä ja täytä sävyllä rajaamasi alue. Häivytä ja tasoita lopuksi kulmameikki siveltimen toisessa päässä olevan kulmaharjan avulla. Harjaa kevyin vedoin karvojen kasvusuuntaa mukaillen.

Kaksipäinen sivellin on valmistettu synteettisestä karvasta.

Asiakkaidemme toiveesta Moist proof Kulmaväristä tutun Kulmasiveltimen voi ostaa nyt myös erikseen! Kun kulmaväri on ahkerassa käytössä, on sivellin hyvä puhdistaa säännöllisesti ja vaihtaa silloin tällöin myös uuteen. Näin sivellin säilyy hygieenisenä ja lopputulos on aina siisti. Toista sivellintä voi kuljettaa myös mukana vaikkapa käsilaukussa, jos kulmameikkiä tarvitsee päivän aikana korjata.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kulmat

Tarkoitus: Sivellin voidemaisen ja puuterimaisen kulmavärin levittämiseen sekä kulmien viimeistelyyn. Sopii myös eyelinerin tai luomivärin levittämiseen.

Käyttöohje: Annostele kulmaväriä viistopäisen siveltimen kärkeen ja rajaa kulmakarvat haluamaasi muotoon. Ota sitten siveltimeen lisää väriä ja täytä sävyllä rajaamasi alue. Häivytä ja tasoita kulmameikki kulmaharjan avulla. Harjaa kevyin vedoin karvojen kasvusuuntaa mukaillen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Joulu
(2)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,7/5

reviewer avatar
Jenni K. 28.09.2020

Hyvä sivellin kulmavärin tekemiseen. Pehmeä harjas levittää värin hyvin. Suojakoteloa kaipaisi tälle siveltimelle.

reviewer avatar
Heidi A. 01.04.2020

Hyvä sivellin. Saa nöppärästi meikattua kulmat. Minäkin kaipaan siveltimelle jotain suojakoteloa tai vastaavaa. Nyt menee meikkipussissa huonoksi ja harjasosaan tarttuu kaikkea kiinni.

reviewer avatar
Milja H. 23.01.2020

Sopii ihan superhyvin kulmien tekemiseen! Suosittelen!

reviewer avatar
Sirpa I. 05.05.2019

Todella hyvä sivellin mutta kaipaisin säilytyskoteloa sille ettei meikkipussi likaantuisi.