loader
series logo

Duo Kulmapuuteri

6,50 € / 3 g NET

Kaksi ihanteellista kulmapuuterin sävyä kevyeen ja luonnolliseen kulmameikkiin. Käytä sävyjä yksin tai yhdistele juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi, joka tuo kulmat kauniisti esille.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Duo Kulmapuuterin avulla teet kevyen ja luonnollisen kulmameikin. Puuteripaletissa on kaksi kylmän harmaanruskeaa sävyä. Vaaleampi sävy sopii vaaleille kulmille ja tummempi sävy tummille kulmille. Paletin tumma sävy on sama, kuin aiemmin valikoimassamme olleen Trio Kulmavärin tummin sävy.

Duo Kulmapuuterin sävyjä voi yhdistää keskenään, jolloin lopputuloksena on juuri itselle sopiva sävy. Puuterin sävyjä voi myös käyttää yhdessä siten, että vaaleampaa sävyä levitetään kulmien paksuimpaan kohtaan ja tummempaa sävyä kulmien korkeimpaan ja ohuimpaan kohtaan. Näin lopputulos on todella luonnollinen ja kulmat tulevat esille kauniisti.

Puuterisävyjä voi käyttää myös yhdessä muiden kulmatuotteiden kanssa, sillä kulmapuuteri auttaa kiinnittämään kulmameikin paikoilleen.

Kulmapuuterin levittäminen onnistuu parhaiten Kulmasiveltimellä. Pakkauksen mukana tulee myös pieni viistopäinen sivellin, joka sopii erityisesti kulmameikin siistimiseen ja korjaamiseen päivän aikana.

Annostele kulmaväriä viistopäisen siveltimen kärkeen ja rajaa ensin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Ota sen jälkeen siveltimeen lisää väriä ja täytä rajaamasi alue. Häivytä ja tasoita lopuksi kulmameikki kulmaharjan avulla. Harjaa kevyin vedoin karvojen kasvusuuntaa mukaillen.

Duo Kulmapuuteri on hajustamaton ja sopii myös herkkäihoisille, sillä Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt sille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

 

Tarkoitus
Kulmapuuteri kevyeen ja luonnolliseen kulmameikkiin.
Käyttöohje
Annostele kulmaväriä viistopäisen siveltimen kärkeen ja rajaa ensin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Ota sen jälkeen siveltimeen lisää väriä ja täytä rajaamasi alue. Häivytä ja tasoita lopuksi kulmameikki kulmaharjan avulla. Harjaa kevyin vedoin karvojen kasvusuuntaa mukaillen.
Hajusteet
Hajustamaton
Sertifikaatti

Talc, Mica, Magnesium Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Alumina, Magnesium Oxide, +/-, CI 77499, CI 77742, CI 77491, CI 77492, CI 77007, CI 77891

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!