loader

Duo Kulmapuuteri

3959

Kaksi ihanteellista kulmapuuterin sävyä kevyeen ja luonnolliseen kulmameikkiin. Käytä sävyjä yksin tai yhdistele juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi, joka tuo kulmat kauniisti esille.

420 P / 3 g NET

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 4 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Mainio kylmänsävyisille tyypeille. Pakkaus mukavan kompakti. Käytän vaaleampaa sävyä myös luomivärinä lurppaluomien pikaiseen 'muotoiluun' mutta paremmalla siveltimellä. Ei ehkä ole tarkotettu siihen, mutta toimii, koostumuksensa puolesta ja sävynä ainakin tumman siniharmaisiin silmiin.

Anne-Mari H.

Dermosil Duo Kulmapuuterin avulla teet kevyen ja luonnollisen kulmameikin. Puuteripaletissa on kaksi kylmän harmaanruskeaa sävyä. Vaaleampi sävy sopii vaaleille kulmille ja tummempi sävy tummille kulmille. Paletin tumma sävy on sama, kuin aiemmin valikoimassamme olleen Trio Kulmavärin tummin sävy.

Duo Kulmapuuterin sävyjä voi yhdistää keskenään, jolloin lopputuloksena on juuri itselle sopiva sävy. Puuterin sävyjä voi myös käyttää yhdessä siten, että vaaleampaa sävyä levitetään kulmien paksuimpaan kohtaan ja tummempaa sävyä kulmien korkeimpaan ja ohuimpaan kohtaan. Näin lopputulos on todella luonnollinen ja kulmat tulevat esille kauniisti.

Puuterisävyjä voi käyttää myös yhdessä muiden kulmatuotteiden kanssa, sillä kulmapuuteri auttaa kiinnittämään kulmameikin paikoilleen.

Kulmapuuterin levittäminen onnistuu parhaiten Kulmasiveltimellä. Pakkauksen mukana tulee myös pieni viistopäinen sivellin, joka sopii erityisesti kulmameikin siistimiseen ja korjaamiseen päivän aikana.

Annostele kulmaväriä viistopäisen siveltimen kärkeen ja rajaa ensin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Ota sen jälkeen siveltimeen lisää väriä ja täytä rajaamasi alue. Häivytä ja tasoita lopuksi kulmameikki kulmaharjan avulla. Harjaa kevyin vedoin karvojen kasvusuuntaa mukaillen.

Duo Kulmapuuteri on hajustamaton ja sopii myös herkkäihoisille, sillä Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt sille Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kulmat

Tarkoitus: Kulmapuuteri kevyeen ja luonnolliseen kulmameikkiin.

Käyttöohje: Annostele kulmaväriä viistopäisen siveltimen kärkeen ja rajaa ensin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Ota sen jälkeen siveltimeen lisää väriä ja täytä rajaamasi alue. Häivytä ja tasoita lopuksi kulmameikki kulmaharjan avulla. Harjaa kevyin vedoin karvojen kasvusuuntaa mukaillen.

Hajusteet: Hajustamaton

Valmistusmaa: Puola

certificate logotype

Talc, Mica, Magnesium Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Alumina, Magnesium Oxide, +/-, CI 77499, CI 77742, CI 77491, CI 77492, CI 77007, CI 77891

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
3066

Vitamin E Kasvovoide

8,50 € / 50 ml

Osta
Bestseller
product image
4059

Suolashampoo

9,90 € / 200 ml

Osta
-39%
Last Chance
product image
product image
4031

Goodwill Marmalade Käsisaippua

8,00 € 4,90 € / 500 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,90 €

Osta

Tuotearvostelut

5,0/5

reviewer avatar
Anne-Mari H. 04.08.2021

Mainio kylmänsävyisille tyypeille. Pakkaus mukavan kompakti. Käytän vaaleampaa sävyä myös luomivärinä lurppaluomien pikaiseen 'muotoiluun' mutta paremmalla siveltimellä. Ei ehkä ole tarkotettu siihen, mutta toimii, koostumuksensa puolesta ja sävynä ainakin tumman siniharmaisiin silmiin.

reviewer avatar
Jenni K. 26.03.2021

Tumma sävy ehkä liian kova ja vaalea hento. Sekottelemalla saa mieleisen varmaankin. Pensseli erittäin näppärä ja tarkka.

reviewer avatar
Satu L. 08.01.2021

Todella hyvä koostumus, mutta surukseni totesin, että taas liian tumma. Tällä hetkellä vain eräällä ranskalaisella isolla merkillä on lämminsävynen, vaalea kulmakynä. Se tuntuu vähän surulliselta: Suomessa sentään on enemmän luonnostaan vaaleita, mutta kaikki kulmavärit ovat kovia, kylmiä tai liian tummia, ja lopputulos on luonnoton. Jos itselle sopivat kylmät sävyt, niin ok, mutta minulla on ns. kevättyyppi, joka tarvitsee lämpimiä sävyjä, jotta oma kauneus tulee esille.

reviewer avatar
Happonen H. 25.08.2020

Uusi suosikki tuotteeni. Kulmat pysyy koko päivän menossa mukana, edes hiki ei saa niitä suttaantumaan. Suosittelen.