Uusi

Värillinen kulmageeli

5,50 € / 3 ml

Kauniisti viimeistellyt kulmat tai rento ja huoleton look. Kulmageelin avulla kulmakarvat on helppo harjata haluamaansa asentoon ja ne saavat tuuheutta, tukea ja pitoa sekä kauniin sävyn.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Kauniisti viimeistellyt kulmat tai rento ja huoleton look. Dermosil Värillinen kulmageeli viimeistelee kulmameikin ja antaa kulmille kauniin sävyn.

Kulmageelin avulla kulmakarvat on helppo harjata haluamaansa asentoon. Kulmat saavat tuuheutta, tukea ja pitoa sekä kauniin sävyn. Kulmageelin harjasosan avulla kulmat voi viimeistellä kauniin tasaisiksi tai harjata ne hieman ylöspäin, jolloin niihin saa tuuhean ja rennon huolettoman ilmeen.

Geeli on sävyltään kylmän tummanruskea.

Värillinen kulmageeli sopii erinomaisesti kulmameikin viimeistelyyn. Geeliä voi käyttää yksin tai yhdessä muiden kulmavärien kanssa. Geeli auttaa kulmaväriä pysymään paikoillaan koko päivän ajan ja sen voi levittää kulmiin kulmapuuterin tai kulmavärin lisäämisen jälkeen.

Kulmageeli sisältää panthenolia, joka hoitaa ja kosteuttaa kulmakarvoja.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kulmameikin viimeistelyyn, antamaan kulmakarvoille tuuheutta, tukea ja pitoa sekä kauniin sävyn.
Käyttöohje
Levitä geeli kulmakarvoihin ja muotoile kulmat harjan avulla. Anna kuivua. Käytä geeliä yksin tai kulmapuuterin tai kulmavärin lisäämisen jälkeen.
Hajusteet
Hajustamaton

Aqua, Candelilla Cera, Copernicia Cerifera Cera, Glycerin, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Panthenol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Pullulan, Tocopheryl Acetate, Sorbitol, Trehalose, Sodium Phytate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Aminomethyl Propanediol, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Tropolone, +/-, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77007

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Suttuista jälkeä vaikka yrittäisi pyyhkiä ensin harjasta liikaa väriä pois. Klimppejä, muruja joita joutuu toisella kulmakarvaharjalla tasoittamaan. Viisi kertaa yritin, nyt menee roskiin.

Itse en kans tykännyt. Liian lyhyt harja, väriä tulee liikaa kerralla ja levittyy sotkuisesti..

Liian lyhyt harjaosa tosiaan ja sotkee, en saanut siistä lopputulosta millään, pettymys ☹️

Omituisen lyhyt harjaosa, ei aja asiaansa. Väri on liian vaalea tummempiin kulmiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml