loader

Värillinen kulmageeli

4034

Kauniisti viimeistellyt kulmat tai rento ja huoleton look. Kulmageelin avulla kulmakarvat on helppo harjata haluamaansa asentoon ja ne saavat tuuheutta, tukea ja pitoa sekä kauniin sävyn.

5,50 € / 3 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

2,9 / 5

Perustuu 9 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ihan loistava tuote! Vaaleille kulmille sopiva väri, kaunista jälkeä. Geelimäisyys toimii hyvin, kulmat pysyy hyvin "järjestyksessä". Suosittelen kokeilemaan!

Niina O.

Kauniisti viimeistellyt kulmat tai rento ja huoleton look. Dermosil Värillinen kulmageeli viimeistelee kulmameikin ja antaa kulmille kauniin sävyn.

Kulmageelin avulla kulmakarvat on helppo harjata haluamaansa asentoon. Kulmat saavat tuuheutta, tukea ja pitoa sekä kauniin sävyn. Kulmageelin harjasosan avulla kulmat voi viimeistellä kauniin tasaisiksi tai harjata ne hieman ylöspäin, jolloin niihin saa tuuhean ja rennon huolettoman ilmeen.

Geeli on sävyltään kylmän tummanruskea.

Värillinen kulmageeli sopii erinomaisesti kulmameikin viimeistelyyn. Geeliä voi käyttää yksin tai yhdessä muiden kulmavärien kanssa. Geeli auttaa kulmaväriä pysymään paikoillaan koko päivän ajan ja sen voi levittää kulmiin kulmapuuterin tai kulmavärin lisäämisen jälkeen.

Kulmageeli sisältää panthenolia, joka hoitaa ja kosteuttaa kulmakarvoja.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kulmat

Tarkoitus: Kulmameikin viimeistelyyn, antamaan kulmakarvoille tuuheutta, tukea ja pitoa sekä kauniin sävyn.

Käyttöohje: Levitä geeli kulmakarvoihin ja muotoile kulmat harjan avulla. Anna kuivua. Käytä geeliä yksin tai kulmapuuterin tai kulmavärin lisäämisen jälkeen.

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Candelilla Cera, Copernicia Cerifera Cera, Glycerin, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Panthenol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Pullulan, Tocopheryl Acetate, Sorbitol, Trehalose, Sodium Phytate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Aminomethyl Propanediol, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Tropolone, +/-, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77007, CI 77510, CI 42090, CI 19140

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvosana ja kommentit

2,9/5

reviewer avatar
Sari I. 08.09.2020

Kumma tuote minulle. Ehken osaa käyttää mutta kuivuu hassun hiutaleiseksi kulmakarvojen pohjalle. Väri on kyllä mainio ja kaukaa katsottuna näyttää hyvin istuvalta mutta klimppejä aukaistessa raapii värin sitä mukaa pois. Eli ehkä pitäisi ensin käyttää kulmakynää ja päälle tätä. Harja tuntui kyllä kivalta.

reviewer avatar
Aino N. 30.08.2020

Muuten hyvä ja pitävä tuote, mutta koin sävyn liian mustanruskeaksi maantieharmaalle-blondille. Harja hyvän pieni ja tarkka, joskin ainakin heti uutena poimi valtavasti kosteaa geeliä paketista.

reviewer avatar
Suvi R. 27.07.2020

Plussat + Ihana sävy + Luonnolliset kulmat + Pitää kulmat hyvin muodossaan + Helppo levittää + Toimii myös dermosilin erikseen ostettavalla kulmasoveltimellä. :D Miinukset - Harjaan jää helposti liikaa väriä, mutta itse pyyhin paperiin ylimääräiset värit, jolloin kulmiin ei tule klimppejä tms. Jos harjasta ei pyyhi ylimääräistä väriä paperiin, voi lopputuloksena olla suttuiset kulmat.

reviewer avatar
Niina O. 28.06.2020

Ihan loistava tuote! Vaaleille kulmille sopiva väri, kaunista jälkeä. Geelimäisyys toimii hyvin, kulmat pysyy hyvin "järjestyksessä". Suosittelen kokeilemaan!

reviewer avatar
Raija S. 16.05.2020

Todella huono tuote. Väri oli murusina heti kulmissa. Iso pettymys!

reviewer avatar
Eija K. 05.02.2020

Suttuista jälkeä vaikka yrittäisi pyyhkiä ensin harjasta liikaa väriä pois. Klimppejä, muruja joita joutuu toisella kulmakarvaharjalla tasoittamaan. Viisi kertaa yritin, nyt menee roskiin.