Kulma- ja ripsigeeli

4,20 € / 6 ml

Sopii kaikensävyisille kulmakarvoille ja ripsille. Väritön geeli sisältää aktiivisia ainesosia, jotka hoitavat ja kosteuttavat kulmia ja ripsiä samalla, kun se antaa ripsille tuuheutta ja kulmille pitoa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Kulma- ja ripsigeeli sopii kaikensävyisille kulmakarvoille ja ripsille. Tuote antaa ripsille tuuheutta ja kulmakarvoille tukea samalla, kun se hoitaa ja ravitsee.

Dermosil Kulma- ja ripsigeeli on erinomainen meikkituote kulmakarvoille ja ripsille. Väritön geeli sisältää aktiivisia ainesosia, jotka hoitavat ja kosteuttavat kulmia ja ripsiä samalla, kun se antaa ripsille tuuheutta ja kulmille pitoa. Geeli tuntuu miellyttävältä, eikä tee kulmista kovan tuntuisia.

Ripsiin käytettynä tuote antaa ripsille tuuheutta. Voit käyttää geeliä yksistään tai yhdessä ripsivärin kanssa. Levitä geeliä ripsille ja anna kuivua. Geelin kuivuttua lisää päälle käyttämääsi ripsiväriä. Yksistään käytettynä Kulma- ja ripsigeeli antaa ripsille tukea ja erottelee ne kauniisti.

Kulmakarvoille tuote antaa pitoa ja auttaa myös kulmaväriä pysymään paikoillaan koko päivän ajan. Kulmat pysyvät siisteinä ja ojennuksessa. Voit käyttää tuotetta kulmiin yksistään tai kulmavärin kanssa. Levitä geeliä kulmille ja muotoile sormien avulla haluttuun muotoon. Voit valita kummin päin haluat tehdä – levittää ensin kulmageelin ja sen päälle kulmavärin tai levittää ensin kulmavärin ja muotoilla kulmat sen jälkeen kulmageelin avulla.

Tuote on vegaaninen.

Tuote on hajustamaton, ja se on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Tarkoitus
Antaa tuuheutta ripsille ja tukea kulmakarvoille samalla, kun se hoitaa ja ravitsee.
Käyttöohje
Ripsiin laitettaessa levitä geeliä ripsille ja anna kuivua. Geelin kuivuttua voit halutessasi lisätä päälle käyttämääsi ripsiväriä. Kulmakarvoihin tuotetta laitetaan joko ennen tai jälkeen kulmavärin levityksen ja muotoillaan sormien avulla haluttuun muotoon.
Hajusteet
Hajustamaton

Aqua, Glycerin, PVP, Triethanolamine, Carbomer, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Spirulina Maxima Extract, Laminaria Digitata Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Ascophyllum Nodosum Extract

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hyvin kosteuttava, ehkä vähän liikaakin kulmia ajatellen. Mutta sen jälkeen kun hankin ripsien kestotaivutuksen, tämä on ollut paras hoitotuote ripsille! Tämä tekee saman kuin monet kalliimmat tuotteet joten suosittelen ainakin kestotaivutuksen ottajille :)

Harja liian iso, jolloin tuotetta tarttuu siihen helposti liikaa ja sitä menee hukkaan. Harja tuntuu kokonsa takia myös kömpelöltä käyttää. Tuote kuitenkin pitää kulmat hyvin paikallaan. Ripsiin en ole kokeillut ison harjan takia.

Harja saisi olla hieman pienempi. Geeliä tulee helposti liikaa ja kuivuminen kestää. Liika geeli paakkuuntuu ja näkyväksi kulmiin.

Harja saisi olla hieman pienempi. Geeliä tulee helposti liikaa ja kuivuminen kestää. Liika geeli paakkuuntuu ja näkyväksi kulmiin.

Tästä on tullut must have-tuote, ei voi elää ilman!

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml