loader

Dip-in Kulmaväri

9581

Kosteudenkestävä, nestemäinen kulmaväri loihtii kestävän kulmameikin, joka selviää kauniina sateesta ja hikoilusta. Ihanteellisesti muotoillun kärjen avulla kulmat on helppo muotoilla ja sävyttää.

/ 1,7 ml

Lisää suosikkituotteeksi

3,4 / 5

Perustuu 12 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Paras kulmaväri, jota olen ikinä kokeillut. Levittyy hyvin ja pysyy koko päivän. Tilasin toisen käyttäjän suosituksesta ja tilaan varmasti jatkossakin.

Pipa R.

Nestemäinen, kosteudenkestävä Dermosil Dip-in Kulmaväri pysyy kauniina paikoillaan koko päivän. Erittäin kestävä väri selviää vaivatta vaikkapa sateesta ja hikoilusta ja kulmien muoto ja sävy on aina luonnollisen upea. 

Dip-in Kulmaväri on sävyltään luonnollinen viileän ruskea.

Ihanteellisesti muotoillun kärjen avulla kulmat on helppo muotoilla ja sävyttää. Ravista kulmaväriä hyvin ennen käyttöä ja pyyhkäise applikaattorista ylimääräinen väri purkin reunaan. Piirrä ensin rajaus kulmiin ja levitä sen jälkeen väriä koko kulmakarvoille. Kärjen terävimmän kohdan avulla voit piirtää kulmiin myös yksittäisiä karvoja. 

Halutessasi harjaa kulmat lopuksi Kulmasiveltimen (3932) harjasosan avulla kulmakarvojen kasvusuuntaa mukaillen.

Kosteudenkestävän kulmavärin voi poistaa helposti tavallisella meikinpoistoaineella. 

Dip-in Kulmaväri on hajustamaton.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kulmat

Tarkoitus: Kosteudenkestäväksi kulmaväriksi antamaan kulmakarvoille väriä ja muotoa.

Käyttöohje: Ravista kulmaväriä hyvin ennen käyttöä ja pyyhkäise applikaattorista ylimääräinen väri purkin reunaan. Piirrä ensin rajaus kulmiin ja levitä sen jälkeen väriä koko kulmakarvoille. Poista väri tavallisella meikinpoistoaineella.

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Polymethyl Methacrylate, Alcohol Denat, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Propanediol, Mica, Butylene Glycol, CI 77499, CI 77891, Sodium Polymethacrylate, Silica, Sorbitol, C12-15 Alkyl Benzoate, CI 77491, CI 77492, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Laureth-12 Sulfate, Xanthan Gum, Ammonium Hydroxide, Tocopherol

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(1)
4082

Sensitive Intiimipesuvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9857

Käsisaippua muuttolinnut

5,90 € / 500 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

3,4/5

reviewer avatar
Anniina J. 11.04.2021

Pysyy hyvin & on kerrankin itselleni kylmän sävyinen (ihoni on sellainen, että melkein kaikki kulmavärit ja -kynät näyttävät jostain syystä lämpimän sävyisiltä, vaikka olisivatkin kylmänsävyisiä).

reviewer avatar
Pipa R. 18.02.2021

Paras kulmaväri, jota olen ikinä kokeillut. Levittyy hyvin ja pysyy koko päivän. Tilasin toisen käyttäjän suosituksesta ja tilaan varmasti jatkossakin.

reviewer avatar
Mari J. 02.11.2020

Todella hyvä tuote! Ihanaa kun ei tarvi enää yrittää terottaa kulmakyniä, jotka aina murenevat terottimeen. Käyttö vaatii hieman opettelua että jäljestä saa hyvän. Toivottavasti tämä pysyy valikoimissa. Luottotuote!

reviewer avatar
Marjo N. 01.09.2020

Jäi käyttämättä. Tuote ei tartu oikein iholle.

reviewer avatar
Johanna P. 12.06.2020

Uskomattoman huono. Kuivui hetkessä eikä kuukauden jälkeen saanut mitään enää levitettyä. Ylipäänsä levityspää oli huono.

reviewer avatar
Heidi P. 24.04.2020

Huono. Ei tartu eli vaikka kuinka "dippaat putkilossa" ja yrität sivellä puhtaalle/meikatulle/vaikka millaiselle iholle, niin ei saa siistiä. Ja toisella kerroksella vetää ne edellisetkin pois. Kokeilin kymmenkunta kertaa erilaisille pohjille eli puhtaalle ja pohjustetulle kulmalle. Ei tule hyvää jälkeä. Ei toimi myöskään silmänrajauksessa, jota toivoin kakkosvaihtoehdoksi. Roskiin meni, ei löytynyt käyttökohdetta.