Last Chance
Last Chance

Magnetic luomiväri nude

3,70 € / 0,8 g

Kokoa Magnetic luomiväreistä oma sävykokonaisuus Magnetic luomiväripalettiin. Sävyjä on helppo vaihdella käytön ja vuodenajan mukaan. Irrota värinapin suojakansi ennen luomiväripalettiin asettamista.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Magnetic luomiväri nude on luonnollinen mattasävy, jota voi levittää koko silmäluomelle ja kulmakarvojen alle. Nude-sävyä voi käyttää silmän sisänurkkaan osana klassista silmämeikkiä yhdessä esimerkiksi light brown ja dark brown -sävyjen kanssa.

Tuote on vegaaninen.

Magnetic luomivärien pohjassa on magneetti, jonka avulla ne kiinnittyvät Magnetic luomiväripalettiin.  Luomiväripalettiin mahtuu neljä sävyä, joten voit vapaasti yhdistellä valikoiman sävyistä haluamasi kokonaisuuden. Usein luomiväripaletista kuluu loppuun yksi sävy muita nopeammin. Kun olet käyttänyt yhden Magnetic luomivärisävyn loppuun, voit ostaa tilalle vain haluamasi sävyn, eikä sinun tarvitse ostaa aina koko palettia kerralla. Tyhjä luomiväripaletti ja värisävyt myydään erikseen.

Luomivärissä on läpinäkyvä suojakansi, joka irrotetaan, kun värinappi asetetaan paikoilleen Magnetic luomiväripalettiin.

Tarkoitus
Luomiväri Magnetic luomiväripalettiin. Yhdistele ja kokoa Magnetic luomiväreistä oma luomiväripalettisi.
Käyttöohje
Poista suojakansi ja aseta luomiväri Magnetic luomiväripalettiin. Levitä silmäluomelle Silmämeikkisiveltimellä tai luomiväripaletin pakkauksessa olevalla applikaattorilla.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Normaali; Nuori; Ikääntyvä

Talc, MICA, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, CI 77163, Nylon-12, Magnesium Stearate, Diisostearyl Malate, CI 77220, Magnesium Myristate, Hydrogenated Polyisobutene, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, CI 77891, Dimethicone, Benzyl Alcohol, Hexylene Glycol, CI 77491, CI 77492, CI 77007, Dehydroacetic Acid, Aqua, CI 77499

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Aivan paras väri. Sopii täydellisesti ihoon, kiva matta. Käytän päivittäin silmien alle ja silmien sisänurkkiin. Poistaa viimeisetkin rippeet tummista silmänalusista ja kirkastaa katseen. Harvoin löytää näin hyvää nide sävyä ja jos löytää niin niissä on kimalteet ja glitterit jolloin ei sovellu enää silmien alle. Puuterin päälle tätä niin tummat silmänaluset tiessään ja väri on juuri sopiva vaaleaan ihoon eikä tule valkoisia silmänaluset kuten yhtään vaaleammasta väristä tulisi.

Todella pieni luomivärinappi, mutta hintakin on edullinen. Raaputtelin tuotetta lasilautaselle, niin on kätevämpi arjessa käyttää, eikä tarvitse asetella kantta paikalleen pikkuruiseen rasiaan joka kerta - vain silloin kun raaputtaa lisää tuotetta lautaselle. Olen tottunut pigmenttisempiin luomiväreihin, joten tämä oli turhankin nude minulle.

Aivan ihana tuote! Vetää reippaasti ohi vuosikausia käyttämästäni Punainen appelsiinideosta! Toimii hyvin, ei tuoksu liikaa, joskus kainalosta nousee miedosti raikas omenan tuoksu. Toivottavasti tämä tuote pysyy valikoimassa!

En tarvitse luomiväripalettia, joten ostin pelkän tämän sävyn. Tuote olikin aivan onnettoman pieni, alle postimerkin kokoinen rasia, jonka kansi on todella hankala käyttää. Ei siis näemmä todellakaan voi käyttää ilman palettia :( Sävy hyvä, mutta pigmenttia todella niukasti.

Ihana pohjustusväri. Tykkään tosi paljon tästä luomiväripaletti-ideasta, vaaleimmat värit kuluvat aina ensin ja voi sitten tilata niitä lisää, eikä tarvitse aina koko palettia ostaa.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

-15%
Uusi

Nora

9,90 € 8,42 € / 2,5 ml, 0,3 g

Silmämeikin Pohjustusvoide

5,50 € / 1,4 g

Luomiväripaletti

9,90 € / 4 g NET