Last Chance
Last Chance

Luomivärikynä latte

5,50 € / 1,7 g

Hurmaavan vaaleanruskea, helmiäishohteinen Luomivärikynä latte loihtii yksinkertaisen kauniin arkimeikin sekä näyttävän, täyteläisen juhlavan silmämeikin.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Luomivärikynä latte on hurmaava vaaleanruskea, helmiäishohteinen luomiväri. Sävyllä loihdit hillitymmän, arkeen sopivan meikin tai näyttävän, täyteläisen silmämeikin juhlaan.

Luomivärikynä levittyy helposti koko luomelle ja sen saa häivytettyä kauniisti pitkin luomivakoa litteällä luomivärisiveltimellä tai sormenpäällä. 

Kynän toisessa päässä on pieni teroitin, jolla pidät kärjen terävänä ja lopputuloksesta tulee aina siisti ja huoliteltu. Kynän alaosaa kiertämällä saat esille lisää kynän terää.

Luomivärikynä on hajustamaton.

Tuote vastaa 2018 jouluvalikoimassamme ihastuttanutta Iiris Luomivärikynää, mutta valikoimaan liittyy nyt kaksi uutta sävyä, vanilla ja latte.

Tarkoitus
Luomiväriksi kauniiseen arki- ja juhlameikkiin.
Käyttöohje
Levitä luomelle ja häivytä luomivärisiveltimellä tai sormenpäällä.
Hajusteet
Hajustamaton

Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, C10-18 Triglycerides, Isopropyl Myristate, Mica, Talc, Tocopheryl Acetate, Peg-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, +/-, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77891

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ostin tämän luomivärikynän ja odotin innolla että pääsen käyttämään. Väri levittyi helposti luomelle ja tuntui mukavalta... En tiedä onko vika tässä tuotteessa vai käyttämässäni kajalissa, mutta ennen kuin ehdin saada meikkini valmiiksi, oli kajalit sotkeneet koko luomen eli nousseet ylös luomelle. Koskaan ennen ei ole näin käynyt. Taitaa jäädä tuote käyttämättä ellen löydä ratkaisua ongelmaan. Huom. käytin luomella myös pohjustusvoidetta niin kuin aina.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ostin tämän luomivärikynän odotuksia täynnä ja pakko kyllä tunnustaa että tuote oli pettymys. Väri levittyi kyllä ihan hyvin mutta luomen huolellisesta pohjustuksesta huolimatta väri löytyi luomivaosta parin tunnin jälkeen. Sama myös vanilla sävyllä. Jäivät kyllä valitettavasti meikkipussin pohjalle.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml