Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Kosteudenpitävä musta ripsiväri, joka pysyy tilanteessa kuin tilanteessa. Uudistuneen harjan ansiosta ripsiväri tuo ripsiin kaunista pituutta ja volyymia. Poistetaan noin 38-asteisella vedellä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Ripsivärissä on sama tuttu koostumus kuin valikoimamme aiemmassa Moist Proof ripsivärissä, mutta harja on uudistettu. 

Dermosil Maximizing Moist Proof ripsiväri tuo ripsiin pituutta ja volyymia sekä erottelee ripset kauniisti toisistaan. 

Tämä ripsiväri pysyy paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Kosteudenkestävä ripsiväri pysyy ripsillä, vaikka käyt kävelyllä sadesäässä tai hikoilet kuntosalilla. Tunteetkin ovat sallittuja, sillä tämä tuote kestää myös kyyneleet!

Ripsivärin intensiivisen musta sävy tuo voimaa katseeseen. Kosteudenkestävyytensä ansiosta ripsiväri on huoleton käyttää. Tuote sisältää hoitavaa E-vitamiinia sekä kosteuttavaa panthenolia.

Ripsivärin harjasrivistöistä joka toinen on pidempi ja joka toinen on lyhyempi. Pehmeät, mutta napakat harjakset levittävät ripsivärin helposti ja tarkasti. Harja kapenee kärkeä kohti. Harja ja ripsivärin koostumus yhdessä tuuheuttavat ja pidentävät ripsiä. 

Ripsiväri on helppo poistaa lämpimällä, noin 38-asteisella vedellä. Kastele ripset lämpimällä vedellä ja ota ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden. Ripsiväri irtoaa ripsien pinnalta pitkulaisina paloina. Vaihtoehtoisesti voit käyttää poistamisessa apuna kostutettuja vanulappuja.

Ripsiväri sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuote on hajustamaton.

Tarkoitus
Kosteutta kestävä ripsiväri silmäripsille.
Käyttöohje
Levitä ripsiväriä silmäripsille ripsivärin harjalla silmämeikin viimeisessä vaiheessa. Vedä ripsiväriä silmäripsien tyvestä kärkeen pienillä, sivuttaissuuntaisesti sahaavilla liikkeillä koko ajan kohti ripsien kärkeä kulkien. Voit levittää ripsiväriä ylä- ja alaripsiin. Ripsivärin poisto onnistuu kastelemalla ripset 38-asteisella vedellä. Ota kostutetut ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden, jolloin ripsiväri irtoaa pitkulaisina palasina ripsien ympäriltä. Voit käyttää myös kostutettuja vanulappuja ripsivärin poistoon.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Ikääntyvä; Nuori

Aqua, PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Kaolin, CI 77499, Cera Alba, Polyurethane-35, Jojoba Wax PEG-120 Esters, Methylpropanediol, MICA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbitol, Potassium Sorbate, Cellulose, Hectorite, Xanthan Gum, Citric Acid, Panthenol, Tocopherol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Tropolone

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Pettymys :( ripset jäävät kiinni toisiinsa ja näyttävät sen jälkeen harvoilta hämähäkin jaloilta. Kokeilin levittää ripsiväriä jopa toisella harjalla mutta tulos oli sama. Ei edes ripsien harjaaminen levityksen jälkeen ripsikammalla auttanut koska ropsari kuivui niin nopeasti. Iso plussa kuitenkin siitä että ei varise ja puhdistaminen oli siistiä ja helppoa +++

Hävettää sanoa, että olen koukussa tähän tuotteeseen. Mustat silmänaluset sateella ja uimahallissa ovat vain paha muisto entisestä. Olen allerginen monelle aineelle, tämä ei parin vuoden käytön jälkeen ole koskaan ärsyttänyt silmiä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tulisi muuten viisi tähteä, mutta parissa hylsyssä on ripsiharja katkennut :( muuten loistava ripsiväri, ei varise ja helppo poistaa.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ripset klimppiintyvät herkästi hämähäkki ripsiksi ja ripsivärin varsi katkesi kahden kuukauden käytön jälkeen!

Korkkiongelmaa täälläkin; ripsiväri ollut käytössä tällä erää ehkä 3-4 kk ja tuntuu siltä, että väriä vielä riittäisi pakkauksessa. Mutta nyt muutaman viikon ajan olen havainnut, että korkkia ei enää saa täysin kiinni, jolloin väri alkaa kuivua hylsyyn saaden aikaan epäsiistit, aavistuksen tönkköiset ripset. Ennen korkkiongelmaa ihan kelpo ripsiväri ja mukava poistettavuus pelkällä vedellä. Eikö pakkaukselle voisi tehdä jotain tuotekehittelyssä? Myöskään harja ei ole miellyttävimmästä päästä käyttää, etenkään silloin kun ripsiväripakkauksen on juuri ottanut käyttöön.

Lataa lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Punainen appelsiini Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml