loader

Maximizing Moist Proof ripsiväri

3900

Kosteudenkestävä, musta ripsiväri

Pestään pois 38-asteisella vedellä

Kosteudenkestävä musta ripsiväri ei varise ja pysyy tilanteessa kuin tilanteessa. Muotoillun harjan ansiosta ripsiväri tuo ripsiin kaunista pituutta ja volyymia. Ns. Ripsiväri 38 °C , jonka poistamiseen tarvitaan vain noin 38-asteista vettä.

10,90 € / 10 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,9 / 5

Perustuu 194 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Kuuteen vuoteen en ole muita ripsivärejä käyttänyt, aivan ehdoton ykköstuote. Levittyy helposti ja tasaisesti, lähtee ilman hankausta lämpimällä vedellä.

Noora H.

Ripsiväri 38 °C – kosteudenkestävä ripsiväri lähtee lämpimällä vedellä 

Dermosil Maximizing Moist Proof ripsiväri tuo ripsiin pituutta ja volyymia sekä erottelee ripset kauniisti toisistaan.  Kosteudenkestävä ripsiväri on ns. ripsiväri 38 °C – ripsiväri, joka pysyy tilanteessa kuin tilanteessa, mutta lähtee lämpimällä vedellä.

Ripsiväri ei varise, vaan pysyy paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Kosteudenkestävä ripsiväri pysyy ripsillä, vaikka käyt kävelyllä sadesäässä tai hikoilet kuntosalilla. Tunteetkin ovat sallittuja, sillä tämä tuote kestää myös kyyneleet!

Ripsivärin intensiivisen musta sävy tuo voimaa katseeseen. Kosteudenkestävyytensä ansiosta ripsiväri on huoleton käyttää. Tuote sisältää hoitavaa E-vitamiinia sekä kosteuttavaa panthenolia.

Ripsivärin harjasrivistöistä joka toinen on pidempi ja joka toinen on lyhyempi. Pehmeät, mutta napakat harjakset levittävät ripsivärin helposti ja tarkasti. Harja kapenee kärkeä kohti. Harja ja ripsivärin koostumus yhdessä tuuheuttavat ja pidentävät ripsiä.

Ripsiväri 38 °C on helppo poistaa lämpimällä, noin 38-asteisella vedellä. Kastele ripset lämpimällä vedellä ja ota ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden. Ripsiväri irtoaa ripsien pinnalta pitkulaisina paloina. Vaihtoehtoisesti voit käyttää poistamisessa apuna kostutettuja vanulappuja.

Ripsiväri sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuote on hajustamaton.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Ripsivärit

Tarkoitus: Kosteutta kestävä ripsiväri silmäripsille.

Käyttöohje: Levitä ripsiväriä silmäripsille ripsivärin harjalla silmämeikin viimeisessä vaiheessa. Vedä ripsiväriä silmäripsien tyvestä kärkeen pienillä, sivuttaissuuntaisesti sahaavilla liikkeillä koko ajan kohti ripsien kärkeä kulkien. Voit levittää ripsiväriä ylä- ja alaripsiin. Ripsivärin poisto onnistuu kastelemalla ripset 38-asteisella vedellä. Ota kostutetut ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden, jolloin ripsiväri irtoaa pitkulaisina palasina ripsien ympäriltä. Voit käyttää myös kostutettuja vanulappuja ripsivärin poistoon.

Ihotyyppi: Herkkä; Ikääntyvä; Nuori

Hajusteet: Hajustamaton

Valmistusmaa: Saksa

Aqua, PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Kaolin, CI 77499, Cera Alba, Polyurethane-35, Jojoba Wax PEG-120 Esters, Methylpropanediol, MICA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbitol, Potassium Sorbate, Cellulose, Hectorite, Xanthan Gum, Citric Acid, Panthenol, Tocopherol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Tropolone

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
product image
(1)
4145

Apple Deo Roll-On

3,70 € / 75 ml

Osta
Uusi
product image
(3)
4091

Ripsi- ja kulmaseerumi

12,50 € / 6 ml

Osta
Bestseller
product image
(79)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Uusi
product image
product image
(3)
9435

Hiuspohjan hierontaharja

4,90 € / 1 kpl

Osta

Arvosana ja kommentit

3,9/5

reviewer avatar
Henna H. 01.10.2022

Erinomainen hinta-laatusuhde! Ei mielestäni anna ripsille volyymia mutta pituutta ja erottelevuutta kyllä. Minusta tuotteen harja on kätevä nimenomaan erottelevuuden näkökulmasta, vaikka osa muista arvostelijoista on kokenut sen huonoksi. Tuote häviää Cliniquen luottoripsarilleni oikeastaan vain siinä, ettei taivuta ripsiä tarjoamansa pituuden ja erottelevuuden lisäksi. Kenties sekin ominaisuus tähän tuotteeseen vielä joku kaunis päivä saadaan? Sen jälkeen tuote olisi aika täydellinen.

reviewer avatar
Marja P. 23.09.2022

Hinta-laatu kohdillaan. Ei leviä, varise, rapise, kestää treenin ja hikoilun. Kesällä ihan best. Harjan käyttö vaati hieman opettelua, koska kuivuu melko nopeaan, mutta todellakin kokeilemisen arvoinen!!

reviewer avatar
Johanna K. 23.09.2022

Loistava kevyt ripsiväri arkikäyttöön. Ei ärsytä silmiä, ei tahraa ja lähtee pelkällä lämpimällä vedellä pois. Tätä laitetaan vähän kevyemmällä kosketuksella ripsiin muuten tulee liikaa tavaraa ja ripset jäävät klönteiksi.

reviewer avatar
Christina E. 22.09.2022

Olen käyttänyt tuotetta useamman vuoden ja ainoa mitä käytän. Pysyy hyvin koko päivän ja plussaa tuoksuttomuudesta sekä siitä että vain vesi riittää puhdistamiseen. Luottotuote!

reviewer avatar
Joanna L. 21.09.2022

Olisinpa tilannut tätä jo kauan sitten! Preferoin 38-ripsareita lähtökohtaisesti, mutta lisäksi tämä levittyy todella helposti ja erottelee ripset paremmin kuin mikään aiemmin käyttämäni. Harja on täydellisen kokoinen (=ei liian paksu) eikä väri leviä tai rapise. Tästä taisi juuri tulla uusi luottoripsarini! Toiveissa sama myös ruskeana😍

reviewer avatar
Tanja G. 08.09.2022

Kuiva ja ripset meni paakkuun heti ensimmäisestä vedosta.Piti pestä pois ja laittaa toista ripsaria tilalle Jäi yhteen kertaan kokeilu,tai sitten tuote on viallinen.