loader

Maximizing Moist Proof ripsiväri

3900

Kosteudenkestävä, musta ripsiväri

Pestään pois 38-asteisella vedellä

Kosteudenkestävä musta ripsiväri ei varise ja pysyy tilanteessa kuin tilanteessa. Muotoillun harjan ansiosta ripsiväri tuo ripsiin kaunista pituutta ja volyymia. Ns. Ripsiväri 38 °C , jonka poistamiseen tarvitaan vain noin 38-asteista vettä.

10,90 € / 10 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,9 / 5

Perustuu 169 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Hinta-laatu kohdillaan. Ei leviä, varise, rapise, kestää treenin ja hikoilun. Kesällä ihan best. Harjan käyttö vaati hieman opettelua, koska kuivuu melko nopeaan, mutta todellakin kokeilemisen arvoinen!!

Marja P.

Ripsiväri 38 °C – kosteudenkestävä ripsiväri lähtee lämpimällä vedellä 

Dermosil Maximizing Moist Proof ripsiväri tuo ripsiin pituutta ja volyymia sekä erottelee ripset kauniisti toisistaan.  Kosteudenkestävä ripsiväri on ns. ripsiväri 38 °C – ripsiväri, joka pysyy tilanteessa kuin tilanteessa, mutta lähtee lämpimällä vedellä.

Ripsiväri ei varise, vaan pysyy paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Kosteudenkestävä ripsiväri pysyy ripsillä, vaikka käyt kävelyllä sadesäässä tai hikoilet kuntosalilla. Tunteetkin ovat sallittuja, sillä tämä tuote kestää myös kyyneleet!

Ripsivärin intensiivisen musta sävy tuo voimaa katseeseen. Kosteudenkestävyytensä ansiosta ripsiväri on huoleton käyttää. Tuote sisältää hoitavaa E-vitamiinia sekä kosteuttavaa panthenolia.

Ripsivärin harjasrivistöistä joka toinen on pidempi ja joka toinen on lyhyempi. Pehmeät, mutta napakat harjakset levittävät ripsivärin helposti ja tarkasti. Harja kapenee kärkeä kohti. Harja ja ripsivärin koostumus yhdessä tuuheuttavat ja pidentävät ripsiä.

Ripsiväri 38 °C on helppo poistaa lämpimällä, noin 38-asteisella vedellä. Kastele ripset lämpimällä vedellä ja ota ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden. Ripsiväri irtoaa ripsien pinnalta pitkulaisina paloina. Vaihtoehtoisesti voit käyttää poistamisessa apuna kostutettuja vanulappuja.

Ripsiväri sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuote on hajustamaton.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Ripsivärit

Tarkoitus: Kosteutta kestävä ripsiväri silmäripsille.

Käyttöohje: Levitä ripsiväriä silmäripsille ripsivärin harjalla silmämeikin viimeisessä vaiheessa. Vedä ripsiväriä silmäripsien tyvestä kärkeen pienillä, sivuttaissuuntaisesti sahaavilla liikkeillä koko ajan kohti ripsien kärkeä kulkien. Voit levittää ripsiväriä ylä- ja alaripsiin. Ripsivärin poisto onnistuu kastelemalla ripset 38-asteisella vedellä. Ota kostutetut ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden, jolloin ripsiväri irtoaa pitkulaisina palasina ripsien ympäriltä. Voit käyttää myös kostutettuja vanulappuja ripsivärin poistoon.

Ihotyyppi: Herkkä; Ikääntyvä; Nuori

Hajusteet: Hajustamaton

Valmistusmaa: Saksa

Aqua, PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Kaolin, CI 77499, Cera Alba, Polyurethane-35, Jojoba Wax PEG-120 Esters, Methylpropanediol, MICA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbitol, Potassium Sorbate, Cellulose, Hectorite, Xanthan Gum, Citric Acid, Panthenol, Tocopherol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Tropolone

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
-49%
Last Chance
product image
7082

Black Box

58,60 € 29,90 €

Osta

Tuotearvostelut

3,9/5

reviewer avatar
Elina L. 28.11.2022

Pysyy todellakin koko päivän varisematta ja tahrimatta. Minulla on raskaat luomet ja luomien rasva irrottaa vedenkestävät ripsarit vaikka mitä tekisi. Olen siis kokeillut kaiken mahdollisen... Tämän ripsarin kanssa en tarvinnut mitään vippaskonsteja, vaan pystyn laittamaan ripsiin, ja se tosiaan pysyy koko työpäivän kuten pitää. Harja toimii minulle ihan hyvin. Värin kerrostamiseen ei tosiaan mitenkään paras tuote, mutta meikkaan muutenkin kevyesti.

reviewer avatar
Maija M. 25.10.2022

Täydellinen harja, koostumus, kesto ja niin helppo poistaa. Tästä tuli mun luottotuote. Ei pidennä juurikaan ripsiä, mutta arkiseen meikkiin ihan loistava.

reviewer avatar
Sofia A. 04.10.2022

Muuten hyvä perus ripsiväri, mutta pakkauksen korkki/ripsivärin musta annostelija lähtee irti aika ajoin kierrekorkin mukana. Tämän jälkeen saa ruuvailla montakin kertaa edes takas, jotta jäisi takaisin paikoilleen, ja annostelisi harjaan väriä. Ripsivärillä on hyvä pysyvyys, mutta joinakin päivinä hieman varisee silmänalusille.

reviewer avatar
Henna H. 01.10.2022

Erinomainen hinta-laatusuhde! Ei mielestäni anna ripsille volyymia mutta pituutta ja erottelevuutta kyllä. Minusta tuotteen harja on kätevä nimenomaan erottelevuuden näkökulmasta, vaikka osa muista arvostelijoista on kokenut sen huonoksi. Tuote häviää Cliniquen luottoripsarilleni oikeastaan vain siinä, ettei taivuta ripsiä tarjoamansa pituuden ja erottelevuuden lisäksi. Kenties sekin ominaisuus tähän tuotteeseen vielä joku kaunis päivä saadaan? Sen jälkeen tuote olisi aika täydellinen.

reviewer avatar
Marja P. 23.09.2022

Hinta-laatu kohdillaan. Ei leviä, varise, rapise, kestää treenin ja hikoilun. Kesällä ihan best. Harjan käyttö vaati hieman opettelua, koska kuivuu melko nopeaan, mutta todellakin kokeilemisen arvoinen!!

reviewer avatar
Johanna K. 23.09.2022

Loistava kevyt ripsiväri arkikäyttöön. Ei ärsytä silmiä, ei tahraa ja lähtee pelkällä lämpimällä vedellä pois. Tätä laitetaan vähän kevyemmällä kosketuksella ripsiin muuten tulee liikaa tavaraa ja ripset jäävät klönteiksi.