loader

Maximizing Moist Proof ripsiväri

3900

Kosteudenkestävä, musta ripsiväri

Pestään pois 38-asteisella vedellä

Kosteudenkestävä musta ripsiväri ei varise ja pysyy tilanteessa kuin tilanteessa. Muotoillun harjan ansiosta ripsiväri tuo ripsiin kaunista pituutta ja volyymia. Ns. Ripsiväri 38 °C , jonka poistamiseen tarvitaan vain noin 38-asteista vettä. Suomen kenties suosituin ripsiväri on vaihtanut hetkeksi seeprakuosia ylleen!

1090 P / 10 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,8 / 5

Perustuu 226 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Paras ripsari ikinä. Käytössä ollut jo vuosia. Vastaavaa en ole löytänyt. Pysyy myös urheillessa, ei valu eikä sotke. Toivottavasti pysyy valikoimassa!

milla A.

Ripsiväri 38 °C – kosteudenkestävä ripsiväri lähtee lämpimällä vedellä 

Suomen kenties suosituin ripsiväri on vaihtanut hetkeksi seeprakuosia ylleen!

Dermosil Maximizing Moist Proof ripsiväri tuo ripsiin pituutta ja volyymia sekä erottelee ripset kauniisti toisistaan.  Kosteudenkestävä ripsiväri on ns. ripsiväri 38 °C – ripsiväri, joka pysyy tilanteessa kuin tilanteessa, mutta lähtee lämpimällä vedellä.

Ripsiväri ei varise, vaan pysyy paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Kosteudenkestävä ripsiväri pysyy ripsillä, vaikka käyt kävelyllä sadesäässä tai hikoilet kuntosalilla. Tunteetkin ovat sallittuja, sillä tämä tuote kestää myös kyyneleet!

Ripsivärin intensiivisen musta sävy tuo voimaa katseeseen. Kosteudenkestävyytensä ansiosta ripsiväri on huoleton käyttää. Tuote sisältää hoitavaa E-vitamiinia sekä kosteuttavaa panthenolia.

Ripsivärin harjasrivistöistä joka toinen on pidempi ja joka toinen on lyhyempi. Pehmeät, mutta napakat harjakset levittävät ripsivärin helposti ja tarkasti. Harja kapenee kärkeä kohti. Harja ja ripsivärin koostumus yhdessä tuuheuttavat ja pidentävät ripsiä.

Mikä on paras 38 ripsiväri?

Paras 38 °C ripsiväri on kosteudenkestävä, mutta sen saa helposti pestyä pois lämpimällä vedellä. Kosteudenkestävä ripsiväri ei varise, vaikka käyt kävelyllä sadesäässä tai hikoilet kuntosalilla. 

Ripsiväri 38 °C on helppo poistaa lämpimällä, noin 38-asteisella vedellä. Kastele ripset lämpimällä vedellä ja ota ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden. Ripsiväri irtoaa ripsien pinnalta pitkulaisina paloina. Vaihtoehtoisesti voit käyttää poistamisessa apuna kostutettuja vanulappuja.

Ripsiväri sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuote on hajustamaton.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Ripsivärit

Tarkoitus: Kosteutta kestävä ripsiväri silmäripsille.

Käyttöohje: Levitä ripsiväriä silmäripsille ripsivärin harjalla silmämeikin viimeisessä vaiheessa. Vedä ripsiväriä silmäripsien tyvestä kärkeen pienillä, sivuttaissuuntaisesti sahaavilla liikkeillä koko ajan kohti ripsien kärkeä kulkien. Voit levittää ripsiväriä ylä- ja alaripsiin. Ripsivärin poisto onnistuu kastelemalla ripset 38-asteisella vedellä. Ota kostutetut ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden, jolloin ripsiväri irtoaa pitkulaisina palasina ripsien ympäriltä. Voit käyttää myös kostutettuja vanulappuja ripsivärin poistoon.

Ihotyyppi: Herkkä; Ikääntyvä; Nuori

Hajusteet: Hajustamaton

Valmistusmaa: Saksa

Aqua, PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Kaolin, CI 77499, Cera Alba, Polyurethane-35, Jojoba Wax PEG-120 Esters, Methylpropanediol, MICA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbitol, Potassium Sorbate, Cellulose, Hectorite, Xanthan Gum, Citric Acid, Panthenol, Tocopherol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Phenylpropanol, Tropolone

Suosittelemme sinulle

-39%
Last Chance
product image
product image
4030

Goodwill Orange Sorbet Suihkugeeli

8,00 € 4,90 € / 500 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,90 €

Osta
-39%
Last Chance
product image
product image
4032

Goodwill Licorice Käsisaippua

8,00 € 4,90 € / 500 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,90 €

Osta
Bestseller
product image
3026

Kasvopesu

5,90 € / 250 ml

Osta
-15%
Uusi
product image
8160

Hunajahoito hiuksille

19,80 € 16,90 € / 2 x 200 ml

Osta

Tuotearvostelut

3,8/5

reviewer avatar
milla A. 20.09.2023

Paras ripsari ikinä. Käytössä ollut jo vuosia. Vastaavaa en ole löytänyt. Pysyy myös urheillessa, ei valu eikä sotke. Toivottavasti pysyy valikoimassa!

reviewer avatar
Taija K. 19.09.2023

Paras ripsiväri ikinä. En ole kokeillut vastaavanlaista koostumusta aiemmin. Lähtee lämpimällä vedellä sellaisina paloina ja mikä parasta... Ei sottaa yhtään. Ei jää silmien alle mustaa, ei varise eikä leviä yhtään mihinkään. Rakastuin

reviewer avatar
Terhi S. 18.09.2023

Paras ripsiväri ikinä! Ei todellakaan mustaa silmänalusia ja luomia. En enää halua muuta käytää

reviewer avatar
Johanna L. 14.09.2023

Pettymys. Suoristaa taivutuksen, ripset menevät klönttiin ja ripsari kuivuu hitaasti saaden ripset takertumaan toisiinsa silmiä räpäyttäessä. Ainoa plussa on et lähtee helposti vedellä pois. Olisin halunnut tykätä tästä mutta en osta toiste.

reviewer avatar
Riitta V. 08.09.2023

Ainut ripsiväri, joka ei ärsytä silmiäni, mutta ei myöskään varise tai suttaannu. Iso plus siitä, että lämmin vesi riittää pois pesuun.

reviewer avatar
Essi S. 07.09.2023

¨Luottotuote ja ainut jota olen käyttänyt jo vuosien ajan. Ei tarvitse miettiä onko ripsari levinnyt, huoleton. Loistava hinta-laatusuhde. Pieni miinus siitä että tuntuu kuivuvan loppua kohden ja näköjään pakkauksen väri muuttunut mustaksi, pinkki oli parempi.