loader

Maximizing Moist Proof ripsiväri

3900

Kosteudenkestävä, musta ripsiväri

Pestään pois 38-asteisella vedellä

Kosteudenkestävä musta ripsiväri ei varise ja pysyy tilanteessa kuin tilanteessa. Muotoillun harjan ansiosta ripsiväri tuo ripsiin kaunista pituutta ja volyymia. Ns. Ripsiväri 38 °C , jonka poistamiseen tarvitaan vain noin 38-asteista vettä.

980 P / 10 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,9 / 5

Perustuu 181 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Hinta-laatu kohdillaan. Ei leviä, varise, rapise, kestää treenin ja hikoilun. Kesällä ihan best. Harjan käyttö vaati hieman opettelua, koska kuivuu melko nopeaan, mutta todellakin kokeilemisen arvoinen!!

Marja P.

Ripsiväri 38 °C – kosteudenkestävä ripsiväri lähtee lämpimällä vedellä 

Dermosil Maximizing Moist Proof ripsiväri tuo ripsiin pituutta ja volyymia sekä erottelee ripset kauniisti toisistaan.  Kosteudenkestävä ripsiväri on ns. ripsiväri 38 °C – ripsiväri, joka pysyy tilanteessa kuin tilanteessa, mutta lähtee lämpimällä vedellä.

Ripsiväri ei varise, vaan pysyy paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Kosteudenkestävä ripsiväri pysyy ripsillä, vaikka käyt kävelyllä sadesäässä tai hikoilet kuntosalilla. Tunteetkin ovat sallittuja, sillä tämä tuote kestää myös kyyneleet!

Ripsivärin intensiivisen musta sävy tuo voimaa katseeseen. Kosteudenkestävyytensä ansiosta ripsiväri on huoleton käyttää. Tuote sisältää hoitavaa E-vitamiinia sekä kosteuttavaa panthenolia.

Ripsivärin harjasrivistöistä joka toinen on pidempi ja joka toinen on lyhyempi. Pehmeät, mutta napakat harjakset levittävät ripsivärin helposti ja tarkasti. Harja kapenee kärkeä kohti. Harja ja ripsivärin koostumus yhdessä tuuheuttavat ja pidentävät ripsiä.

Ripsiväri 38 °C on helppo poistaa lämpimällä, noin 38-asteisella vedellä. Kastele ripset lämpimällä vedellä ja ota ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden. Ripsiväri irtoaa ripsien pinnalta pitkulaisina paloina. Vaihtoehtoisesti voit käyttää poistamisessa apuna kostutettuja vanulappuja.

Ripsiväri sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuote on hajustamaton.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Ripsivärit

Tarkoitus: Kosteutta kestävä ripsiväri silmäripsille.

Käyttöohje: Levitä ripsiväriä silmäripsille ripsivärin harjalla silmämeikin viimeisessä vaiheessa. Vedä ripsiväriä silmäripsien tyvestä kärkeen pienillä, sivuttaissuuntaisesti sahaavilla liikkeillä koko ajan kohti ripsien kärkeä kulkien. Voit levittää ripsiväriä ylä- ja alaripsiin. Ripsivärin poisto onnistuu kastelemalla ripset 38-asteisella vedellä. Ota kostutetut ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden, jolloin ripsiväri irtoaa pitkulaisina palasina ripsien ympäriltä. Voit käyttää myös kostutettuja vanulappuja ripsivärin poistoon.

Ihotyyppi: Herkkä; Ikääntyvä; Nuori

Hajusteet: Hajustamaton

Valmistusmaa: Saksa

Aqua, PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Kaolin, CI 77499, Cera Alba, Polyurethane-35, Jojoba Wax PEG-120 Esters, Methylpropanediol, MICA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbitol, Potassium Sorbate, Cellulose, Hectorite, Xanthan Gum, Citric Acid, Panthenol, Tocopherol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Tropolone

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
4113

2-in-1 Sävyttävä päivävoide

10,50 € / 25 ml

Osta
9813

Huulikiilto stunning

4,90 € / 8 ml

Osta

Tuotearvostelut

3,9/5

reviewer avatar
Mari M. 26.01.2023

Paras ripsiväri mitä olen ikinä käyttänyt. Pysyy aamusta iltaan eikä varise. Lähtee hyvin lämpöisellä vedellä pois, ei siis tarvi erikseen silmämeikinpoistoainetta. Hintakin sopiva. Toivottavasti pysyy ainiaan valikoimassa.

reviewer avatar
Heidi K. 24.01.2023

Erittäin hyvin kestävä ripsiväri, joka ei varise ja tuhraa. Miinusta kovasta harjasta, oma mieltymus on pehmeä ripsiväriharja.

reviewer avatar
Heini H. 11.01.2023

Tekee sen minkä kuvaus lupaa!

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 09.01.2023

Hei Katja P. Emme ole muuttaneet koostumusta. Näin talvisaikaan ihomme ärtyy helpommin kun ilma on niin kuiva, joten reaktiosi voi johtua siitä.

reviewer avatar
Katja P. 08.01.2023

Hyvä ripsari ollut. Pysyy hyvin, mutta kuitenkin saa helposti pois. Herkät silmäni eivät ole ärtyneet käytöstä. Nyt viimeisen ripsarin kohdalla silmät kuitenkin kutisseet ja vetistävät, silloin kun ripsaria käytän. Onkohan koostumusta jotenkin muutettu? Vai onko vain pakkasen ym. yhteisvaikutusta.

reviewer avatar
Suvi H. 03.01.2023

Pettymys! Ripset lähtivät kääntymään alaspäin huolellisesta taivutuksesta huolimatta. Halvan oloinen.