loader
series logo

Good Lash Day ripsiväri

9,80 € / 12 ml

Intensiivisen musta ripsiväri pidentää ja tuuheuttaa ripsiä samalla, kun ainutlaatuisesti muotoiltu harja taivuttaa ripset kauniisti. Luonnollinen koostumus sopii myös herkille silmille.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri herkimmillekin silmille 

Dermosil Good Lash Day ripsiväri tuo ripsille tuuheutta ja pituutta samalla, kun ainutlaatuisesti muotoiltu kaareva harjasosa auttaa taivuttamaan ripset kauniisti. Täyteläisen vahva musta sävy tekee katseesta intensiivisen ja viimeistelee niin arki- kuin juhlameikin. 

Good Lash Day ripsiväri on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden, joten se sopii myös kaikkein herkimmille silmille. Ripsiväri koostuu pääasiassa luonnollisista raaka-aineista, sisältäen runsaasti luonnollisia vahoja ja öljyjä, jotka hoitavat ja vahvistavat ripsiä. 

Ripsiväri ei varise, vaan pysyy paikoillaan kauniina koko päivän. Sen kaarevasti muotoiltu harjasosa muodostuu kuiduista, jotka erottelevat ripset täydellisesti. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta ripsivärin harjasosa taivuttaa ripsiä tuoden katseeseen sädehtivän ilmeen. Levitä ripsiväriä silmäripsien tyvestä kärkeen pienillä, sivuttaissuuntaisesti sahaavilla liikkeillä. Halutessasi voimakkaamman lopputuloksen, voit levittää ripsiväriä useamman kerroksen. 

Tuote on hajustamaton ja vegaaninen. Vesiliukoinen. 

Good Lash Day ripsiväri on saanut Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Herkillekin silmille sopiva ripsiväri, joka tuuheuttaa, pidentää ja taivuttaa ripsiä.
Käyttöohje
Levitä ripsiväriä silmäripsien tyvestä kärkeen pienillä, sivuttaissuuntaisesti sahaavilla liikkeillä. Halutessasi voimakkaamman lopputuloksen, voit levittää ripsiväriä useamman kerroksen.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Normaali

Aqua, CI 77499, Glycerin, Stearic Acid, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Copernicia Cerifera Cera, Euphorbia Cerifera Cera, Myrica Cerifera Fruit Wax, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Glyceryl Caprylate, Pentylene Glycol, Potassium Hydroxide, Magnolia Officinalis Bark Extract, Acacia Senegal Gum, Dehydroxanthan Gum, Xanthan Gum, Rosa Canina Fruit Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Sodium Phytate, Alcohol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Varisee heti pois, silmän aluset näyttää pandalta kun väri ei vaan pysy ripsissä. Harmi kun jää käyttämättä.

En tiedä sattuiko minulle "maanantaikappale", mutta väriä tulee harjaan aivan liikaa ja jää klönteiksi ripsiin, en saa levitettyä siististi.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Antaa melko luonnollisen näköisen lopputuloksen. Toisin kun luvattiin tuote kuitenkin varisee ja leviää herkästi eikä kestä koko päivää.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vaikea levittää siistisi, en tiedä miksi. Leviää luomille silmän sisä- ja ulkonurkissa. Lisäksi leviää helposti jos on kuuma ja hikoilee.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tarvii arvioida tätä vähän uudelleen eikä niin hyvästä syystä... ensivaikutelma oli hyvä joo, mutta nyt käytössä tää ei oo todellakaan mikään hyvä ripsiväri herkille silmille. Moist proof lähtee niin näppärästi pois, mutta tätä saa ihan kunnolla hinkuttaa pois sillä seurauksella, että herkät silmät on ihan ärtyneet sen jälkeen, kun tätä yrittää poistaa. Siirryn takaisin Moist Proofiin ja loppu tästä joutaa roskiin.

Lataa lisää