loader
series logo

Moist Proof Eyeliner brown

7,50 € 5,90 € / 1,0 ml

Kosteudenkestävä tussikynä silmänrajausten tekemiseen. Kapea kärki annostelee väriä juuri oikean määrän ja takaa tasaisen lopputuloksen. Poistetaan n. 38-asteisella vedellä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Moist Proof Eyelinerilla teet silmänrajauksen, joka kestää paikoillaan koko päivän, mitä ikinä teetkin päivän aikana. Eyeliner piirtää kosteuden kestävän rajauksen, joka korostaa katsetta ja tekee silmämeikistä näyttävämmän. Silmänrajaus sopii niin arkeen kuin juhlaan. 

Dermosil Moist Proof Eyelinerissa on kapea tussimainen kärki, joka annostelee rajaukseen juuri oikean määrän väriä ja takaa siksi tasaisen lopputuloksen. Kapean kärjen avulla ohuen ja tarkan rajauksen tekeminen on helppoa.

Moist Proof Eyeliner brown -tuotteen sävy on ruskea.

Tee rajaus yläluomelle ripsien tyveen. Aloita rajauksen tekeminen silmän sisänurkasta ja jatka kohti ulkonurkkaa.  Levitettäessä tuotetta ripsien tyveen kannattaa kynä pitää hieman kallellaan siten, että suurempi pinta-ala tussin kärjestä koskettaa silmäluomeen. Tällöin väriä irtoaa reippaammin ja jälki on silti yhtä ohutta. Kynä kannattaa säilyttää kärki alaspäin ja ravistaa ennen käyttöä.

Dermosil Moist Proof Eyelinerin poistamiseen ei tarvita meikinpoistoainetta, vaan tuote lähtee pois n. 38-asteisella vedellä. Tuote on hajustamaton.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kosteudenkestävän rajauksen tekemiseen silmille, rajaa silmän yläluomen kauniisti.
Käyttöohje
Tee rajaus yläluomelle ripsien tyveen. Aloita rajauksen tekeminen silmän sisänurkasta ja jatka kohti ulkonurkkaa. Säilytä kynää kärki alaspäin ja ravista ennen käyttöä.
Hajusteet
Hajustamaton

Aqua, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Methylpropanediol, PPG-70 Tocophereth-100, Poloxamer 407, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Butylene Glycol, Steareth-20, Steareth-4, Simethicone, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Laureth-12 Sulfate, BHT, Ammonium Hydroxide, CI 77491, CI 77510

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Ihan paras rajauskynä!!

Olen meikkaamisessa ammattilainen ja voin sanoa että tämä tuote on todella huono. Tarkka kyllä, mutta väriä ei meinaa tulla edes ensimmäisellä käyttökerralla. Väri ei myöskään pysy pitkään iholla. Dermosililla oli aiemmin sellainen eyeliner jossa oli purkki ja ohut- ja pitkäkärkinen sivellin. Väriä riitti aika runsaallakin käytöllä minulla kaksi vuotta. Se oli minun lempi tuote ja olisi huikeaa jos se tulisi vielä joskus takaisin.

Ei kyllä toiminut sitten ollenkaan. Väriä ei tule kunnolla ja kärki on ilmeisesti ennen avausta kuivahtanut pahasti. Alassuin pitäminen ei auta

Kynä on hyvä mutta korkki ei pysyy!

Hei. Kuuluuko tuotteen korkin olla löysä? Itselle jää sellainen tunne, ettei mene kunnolla kiinni. Jää puuttumaan se ”klik” ääni ;)

Lataa lisää