Rock´n´roll Eyeliner

6,90 € / 1 ml

Kosteudenkestävän, intensiivisen mustan eyelinerin ainutlaatuinen rullaava kärki takaa tasaisen lopputuloksen ja mahdollistaa monenlaisten rajausten luomisen. Kuivuu nopeasti eikä tahraa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Rock´n´roll Eyeliner on intensiivisen musta, kosteudenkestävä eyeliner, joka pysyy kauniina ja siistinä koko päivän. Erittäin kestävä väri selviää vaivatta kyynelistä, sateesta ja hikoilusta, mutta on silti helppo poistaa tavallisella meikinpoistoaineella.

Rock´n´roll Eyelinerin kärki on ainutlaatuinen pyörivä rulla, joka takaa tasaisen lopputuloksen ja mahdollistaa monenlaisten rajausten luomisen. Rullan avulla voit piirtää kaikenlaiset rajaukset ohuesta myös paksuihin ja näyttäviin.

Hajustamaton Eyeliner kuivuu nopeasti eikä tahri luomia. Ravistettava ennen käyttöä.

Tarkoitus
Kosteudenkestävän rajauksen tekemiseen silmille.
Käyttöohje
Ravista hyvin ennen käyttöä ja piirrä kärjen pyörivän rullan avulla rajaus ripsien tyveen.
Hajusteet
Hajustamaton

Aqua, CI 77499, Alcohol Denat, Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Propanediol, Butylene Glycol, Sodium Polymethacrylate, Silica, Sorbitol, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Laureth-12 Sulfate, Xanthan Gum, Ammonium Hydroxide, Polymethyl Methacrylate, Tocopherol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Tämä tuote oli minulle pettymys. Rullaavalla kärjellä levittäminen oli todella helppoa ja jälki olisi varmasti ollut kaunista, mutta väri ei pysynyt edes levittämisvaiheessa ollenkaan paikoillaan. Jälki oli epätasaista ja väri liukui pois luomen pinnalta sekä suttaantui. Aion säästää rullan käytettäväksi muiden eyelinereiden kanssa, koska siitä pidin, mutta tuote ei jää minulla käyttöön.

Aluksi tätä oli vaikea levittää, mutta kun sai tuntuman, jälki on tasaista ja siistiä. Peittävä ja tarkka väri, ei leviä pienellä sateella.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Alkuun vaati harjoittelua, kun oli niin erilainen mihin oli tottunut. Mutta on todella hyvä ja ennenkaikkea kestävä lopputulos!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ensimmäinen eyeliner, jota on erittäin helppo käyttää, levittyy helposti ja tasaisesti. Tämä ei tee epätasaista jälkeä eikä väri yhtäkkiä kuivahda kesken vedon niinko tähän astisista eyelinereistä. Suosittelen. Ensivaikutelma oli kuvassa, että miten tollanen rulla voi toimia, tilasin kumminkin ja olen erittäin tyytyväinen ostokseen!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Uusi

Nora

9,90 € / 2,5 ml, 0,3 g

Moist Proof Eyeliner black

7,50 € / 1,0 ml

Silmänrajauskynä black

5,20 € / 1,1 g