Kimaltava vartalotatuointi

4,90 € / 1 arkki

Kimaltavan kultaiset ja hopeiset vartalotatuoinnit tekevät kesätyylistäsi naisellisen boheemin, kiinnostavan ja leikkisän. Pieniä ja siroja kuvioita voi yhdistellä oman mielensä mukaan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Kimaltavat vartalotatuoinnit tuovat kesätyyliisi boheemia leikkisyyttä ja koristelevat ihosi väliaikaisesti kauniisti kimaltelevilla kuvioilla.

Tatuoinnin kuvioina on kimaltavia kultaisia ja hopeisia tähtiä, sydämiä, kukkia, kolmioita, viivoja ja pisteitä. Pieniä ja siroja kuvioita voi yhdistellä oman mielensä mukaan. Lisää yksittäinen tatuointi iholle pieneksi yksityiskohdaksi tai loihdi kauniita, kiinnostavia kokonaisuuksia useammasta tatuoinnista. 

Pakkaus sisältää yhden tatuointiarkin.

Tatuoinnit pysyvät iholla 3-4 päivää. Pysyvyys saattaa vaihdella henkilöstä riippuen ja ulkoiset tekijät, kuten vesi ja vaatteiden hankaus, voivat vaikuttaa tatuoinnin pysyvyyteen. 

Käyttöohje:

1. Puhdista ja kuivaa ihoalue, johon aiot kiinnittää tatuoinnin. Huolehdi, ettei iho ole rasvainen.
2. Leikkaa tatuointi arkista ja irrota suojamuovi.
3. Aseta kuvioitu puoli ihoa vasten. Kostuta tatuointi kuvan päältä kostealla sienellä tai liinalla. 
4. Irrota paperi tatuoinnin päätä noin 20 sekunnin kuluttua, kun tatuointi on tarttunut ihoon kunnolla. 
5. Paina kevyesti kuvan reunat kiinni ihoon, mikäli ne ovat vielä irti ja anna tatuoinnin kuivua. 

Poista tatuointi ihonhoitovoiteella tai vartaloöljyllä. 

Jos oleskelet auringossa, lisää aurinkovoidetta myös tatuoinnin päälle. 

Ei alle 3-vuotiaille lapsille. Ei saa niellä. Älä laita tatuointia haavautuneelle iholle, limakalvoille, huulille, kielelle tai silmiin. Säilytä tuote kuivassa ja suojassa korkeilta lämpötiloilta ja jäätymiseltä. Ei sovellu hartsi-, nikkeli- tai kobolttiallergikoille.

Tarkoitus
Väliaikainen siirtotatuointi ihon koristeluun.
Käyttöohje
Puhdista ja kuivaa iho. Leikkaa tatuointi arkista ja irrota suojamuovi. Aseta kuvioitu puoli ihoa vasten ja kostuta tatuointi kuvan päältä kostealla sienellä tai liinalla. Irrota paperi tatuoinnin päätä noin 20 sekunnin kuluttua tai kun tatuointi on tarttunut ihoon. Paina kevyesti kuvan reunat kiinni ihoon ja anna tatuoinnin kuivua. Poista tatuointi ihonhoitovoiteella tai vartaloöljyllä.

Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Aqua, CI 77000, Mica, CI 77891, Silica, Polyacrylate, Rosin Polymer Fumarated and Maleated, CI 77491, Linseed Oil Ascorbate Esters, Glycine Soja Oil, Ammonium Laureth Sulfate, Linseed Oil Polymer, CI 77266, CI 11710, Ethylhexyl Oleate, Phenoxyethanol, CI 15850, CI 74160, Tung Oil, Fatty Acids, C16-18 and C18-unsatd, Bu Esters, Ammonia, Tin Oxide, Silica Dimethyl Silylate, PTFE, Fatty Acids, C16-18, 2-Ethylhexyl Esters, Manganese Octoate, Ethylhexyl Acrylate, Polyethylene, Cobalt Octoate, TBHQ, C13-14 Alkane, BHT

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Arvioi tuote ensimmäisenä!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Itseruskettava vaahto

7,90 € / 150 ml

Levityshanska

5,40 €