loader
series logo

Itseruskettava vaahto

7,90 € / 150 ml

Kevyt ja kuohkea vaahto antaa ihollesi kauniin päivettyneen sävyn. Itseruskettava vaahto sopii sekä kasvojen että vartalon iholle, ja se on helppo levittää tasaisesti Levityshanskan avulla.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Itseruskettava vaahto tuo ihollesi asteittain kauniin luonnollisen ja päivettyneen sävyn samalla ihoa kosteuttaen. Vaahto sopii käytettäväksi sekä kasvojen että vartalon iholle, ja lopputulos on tasainen ja kestävä.

Levitä Itseruskettavaa vaahtoa puhdistetulle ja kuivalle iholle tasaisesti. Vaahto levittyy parhaiten Levityshanskan avulla, ja samalla vältyt kynsinauhojen ja sormivälien värjäytymiseltä. Kevyt ruskehtava väri helpottaa tuotteen tasaista levittämistä, sillä sen avulla näet mille alueille vaahto on jo levittynyt. Vältä tuotteen levittämistä kulmakarvoille tai hiusrajaan. Ole varovainen levittäessäsi vaahtoa silmänympärysiholle. Anna ihon kuivua hyvin ennen kontaktia tekstiilien kanssa. Levittäessä tuotetta käsin, pese kädet huolellisesti käytön jälkeen.

Saat parhaimman lopputuloksen, kun käytät Itseruskettavaa vaahtoa säännöllisesti useamman päivän peräkkäin.

Vaahto sisältää kosteuttavia ainesosia, joten se ei kuivata ihoa. Tuotteessa on raikas mieto tuoksu.

Näiden vinkkien avulla onnistut:
* Ennen ensimmäistä levityskertaa kuori iho jo edellisenä päivänä ja kosteuta huolellisesti.
* Kosteuta erityisesti myös kyynärpäät ja polvet.
* Poista säärikarvat edellisenä päivänä.
* Aloita levittäminen pyörivin liikkein sääristä ja etene ylöspäin.
* Lopuksi annostele vielä aivan pieni määrä voidetta kämmenselkään ja levitä kämmenselkien avulla voide molempiin käsiin sekä ranteisiin.

Itseruskettavat tuotteet eivät suojaa ihoa auringon säteilyltä, joten muista aina suojata iho aurinkosuojatuotteilla oleskellessasi auringossa.

Tuote on vegaaninen.

Säilytä ja kuljeta pullo aina pystyasennossa.

Tarkoitus
Tuomaan kasvojen ja vartalon iholle kaunista päivettynyttä sävyä.
Käyttöohje
Levitä vaahtoa Levityshanskan avulla puhtaalle ja kuivalle iholle. Vältä kulmakarvoja ja hiusrajaa. Ole varovainen levittäessäsi vaahtoa silmänympärysiholle. Pese kädet huolellisesti levityksen jälkeen ja anna ihon kuivua hyvin ennen kontaktia tekstiilien kanssa.
Hajusteet
Hypoparfum®
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Glycerin, Dihydroxyacetone, Pentylene Glycol, Ethoxydiglycol, PPG-5-Ceteth-20, Caramel, Parfum, Saccharide Isomerate, Sodium Metabisulfite, Caprylyl/Capryl Glucoside, Decyl Glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, Maltodextrin, Sodium Citrate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tuoksu on hyvä! Oon tosi valkoinen ihonväriltäni mutta silti en tästä kauheata väriä saa. Parhaiten tarttuu jalkapöytään. Hyvä ensimmäiseksi itseruskettavaksi, koska levittyy tasaisesti ja on todeeeeelllaa kevyt.

Myös mulle tuli heti ensimmäisen käytön jälkeen pientä ihottumaa käsivarsiin joten harmi että jää täys pullo käyttämättä kun ei taida uskaltaa eteenpäinkään laittaa jos näin moni kuitenkin iho-oireita saanut :( muuten kiva kevyt ja tasanen rusketus tuki.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana itseruskettava ja sopivan luonnollinen lopputulos, mutta valitettavasti minullekkin tullut pientä kutisevaa näppyä ympäri kehoa..

Pari ensimmäistä kertaa tuote toimi oikein hyvin ilman mitään oireita, mutta tämän jälkeen sain todella pahan ihottuman ja kutisevia näppyjä ympäri kehoa. Kokeilin vielä tämänkin jälkeen varmistaakseni, että reaktio on tullut tuotteesta ja sama reaktio jälleen. Olen käyttänyt itseruskettavia jo monta vuotta, mutta ikinä ei ole vastaavanlaista tapahtunut. Jouduin kuorimaan tuotteen iholtani ja tuntuu, että kutina ja näpyt eivät lähde millään. Ihoni ei myöskään ole kovin herkkä.

Lataa lisää