loader

Normaali iho

Normaali iho on yleensä pehmeä, ongelmaton ja hyvinvoiva. Oikeanlaiset ihonhoitotuotteet auttavat normaalia ja hyvivoivaa ihoa pysymään terveenä ja hyvin kosteutettuna.

Päivävoide saa olla kevyt ja kosteuttava, kun taas yövoiteen tarkoitus on olla hoitavampi. Tarpeen vaatiessa ihonhoitorutiiniin voi ottaa mukaan jonkin tehotuotteen, käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa tai aina tarpeen vaatiessa.

Tehotuote: Kuoriva yöseerumi

Seerumia voi käyttää päivittäin tai ottaa tehotuotteeksi omaan ihonhoitorutiiniin, ja käyttää kasvoille kerran tai kaksi viikossa tai aina tarpeen vaatiessa.

Dermosil Kuoriva yöseerumi palauttaa iholle kauniin hehkun. Se poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja puhdistaa ihoa säännöllisesti käytettynä.

Kuoriva yöseerumi on kemiallinen kasvojen kuorintatuote, joka kuorii ihoa yön aikana. Se poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja parantaa ihon kosteustasapainoa.

OSTA SEERUMI

Vitamin E Kasvojenhoitosetti

Vitamin E -sarjan kasvojenhoitotuotteilla luot raikkaan ja ihoa hoitavan kasvojenhoitorutiinin. Kosteuttavat, runsaasti antioksidantista E-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat parasta normaalille ihotyypillesi.

OSTA SETTI

Päivävoiteet

Päivävoiteet kosteuttavat ihoa sekä saavat ihon tuntumaan ja näyttämään pehmeältä ja kimmoisalta. Päivävoide kosteuttaa ja antaa iholle suojaa koko päivän. Dermosil-valikoimasta löydät laadukkaat ja hoitavat päivävoiteet juuri omalle ihotyypillesi.

Normaalin ihon päivävoiteet

Yövoiteet

Yövoiteet kaikille ihotyypeille löydät Dermosil-valikoimasta. Valitse juuri sinun ihollesi sopiva yövoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa, kun iho uudistuu yön aikana. Kosteutettu iho tuntuu ja näyttää pehmeältä ja kimmoisalta herätessä.

Normaalin ihon yövoiteet

Kasvoseerumit

Kasvoseerumit ovat oikeita tehopakkauksia, jotka auttavat pitämään kasvojen ihon heleänä ja hyvinvoivana. Dermosil-seerumeista löydät ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin. Valitse tehokosteutta, elinvoimaa ja tasapainoa ihollesi.

Normaalin ihon seerumit

Kasvonaamiot

Kasvonaamiot auttavat pitämään kasvojen ihon elinvoimaisena ja raikkaana. Naamiot sopivat kasvojen ihon hemmotteluun ja hoitoon kerran, kaksi viikossa.

 

Normaalin ihon kasvonaamiot