Niin monta eri käsisaippuaa, kuin on käsien pesijääkin

Käsi ylös, kuka menee käsienpesulle saapuessaan töihin ja heti kotiin palatessaan? Käsien peseminen saippualla ja hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen on erityisen tärkeää – onhan se paras tapaa pitää pöpöt loitolla ja pysyä terveenä!

Kun käsiä pestään monta kertaa päivässä, kertyy pesukertoja kymmenittäin viikossa ja sadoittain kuukaudessa – käsisaippualla on siis väliä! Yksi ja sama käsisaippua ei ole paras mahdollinen ratkaisu kaikille ja kaikkialle.

Keittiössä ruoanlaiton lomassa on hyvä suosia antibakteerista käsisaippuaa, joka poistaa voimakkaat ruoan hajut käsistä. Piha- ja puutarhatöiden sekä autotallissa tehtävien korjaustöiden jälkeen kädet tarvitsevat saippuaa, joka puhdistaa kädet supertehokkaasti, ihoa kuitenkaan kuivattamatta. Herkkä ja atooppinen iho vaatii erityistä huolenpitoa, joten käsisaippuan tulisi olla hellävarainen, mutta toimiva. Toiset eivät siedä voimakkaita tuoksuja, joten miedosti hajustetut tai täysin hajusteettomat käsisaippuat ovat ratkaisu. Hajusteeton käsisaippua sopii mainiosti myös koko perheen käsille – jopa niille kaikista pienimmille ja herkimmillekin käsille.

Käsisaippuoita on erilaisia eri tarkoituksiin eri ihmisille, aivan kuten kenkiäkin – kukaan tuskin lähtee kumisaappailla hienoihin juhliin tai rantasandaaleilla juoksulenkille. Kun käsisaippuan valitsee oikein käyttötarkoituksen ja käsienpesijän mukaan, saa siitä kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Puhtain käsin, kiitos!