loader

Rakastu rentoon kesään

Keskikesällä tunnelma on rennon raukea ja silloin on ihaninta ottaa kainaloon ne kaikkein rakkaimmat, olla vain ja nauttia hetkestä. Hetki kaikkein tärkeimmille.

Ihonhoidon klassikot koko perheelle

Keskikesällä tunnelma on rennon raukea ja silloin on ihaninta ottaa kainaloon ne kaikkein rakkaimmat, olla ja nauttia hetkestä. Tai lähettää oikein suuret etähalaukset niille, joita ei juuri nyt pääse rutistamaan. Monen kesä näyttää varmasti erilaiselta verrattuna alkuvuoden suunnitelmiin. Siksi haluammekin nostaa katseen ylös ja nähdä kaiken sen hyvän, joka on ihan lähellä.

Kesällä ihonhoito on mutkatonta

Kesällä ihonhoito on mutkatonta ja käytännönläheistä. Uusimmassa asiakaslehdessämme esittelemme tuotteita, jotka pitävät rentoina kesäpäivinä hyvää huolta koko perheesi ihosta. Klassikkotuotesarjamme Classic on parasta ihollesi juuri nyt ja uutuustuotteiden joukosta löydät mielenkiintoisia tuotteita myös hiusten hyvinvointiin. Mukana on myös kepeänihania meikkejä rentoon kesälookiin.

Hyvinvoiva iho on mainio hyvänmielen lähde ja tulemme tavattoman iloiseksi aina, kun kuulemme asiakkaidemme löytäneen hyvinvointia tuotteistamme. Keräsimme uusimpaan lehteen myös muita juttuja, joista meille tulee hyvä mieli juuri nyt. Näitä ovat tietenkin uudet, ihanan pehmeät ja kepeät aamutakit ja hiusturbaani, mutta myös yrityksemme vastuullisuusteot ja kaikki se, mitä voimme yhdessä tehdä luontomme hyvinvoinnin eteen. Kerromme myös aivan mahtavasta luonnon raaka-aineesta, koivunmahlasta, jota löytyy monista Nature-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteistamme. Ja onhan lehdessä mukana myös muutama aivan hurmaava kesätarjouskin. Toivottavasti tämä kaikki tuo sinulle hyvän mielen.

Rakastetuimmat klassikot

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut Classic-sarjan tuotteet ovat syystäkin suosituimpia klassikoitamme. Riittoisat pakkaukset kätkevät sisäänsä laadukkaat ihonhoitotuotteet, jotka sopivat koko perheelle.

Iho kaipaa kosteutusta myös kesällä, sillä esimerkiksi toistuva pesu, uiminen ja aurinko kuivattavat ihoa. Ravitsevat ja tehokkaasti kosteuttavat laadukkaat Classic-tuotteet antavat iholle lisäkosteutta, jota ei koskaan voi olla liikaa.

Classic-tuotteet sisältävät runsaasti glyseriiniä, joka on erittäin tehokkaasti kosteuttava ainesosa. Kosteutta sitovan ominaisuutensa ansiosta se estää veden haihtumista tehostaen kosteuttavaa vaikutusta. Samalla se myös pehmentää ihoa ja parantaa ihon kimmoisuutta. Vain parasta sinun ja perheesi iholle! 

Rakastetuimmat klassikot

Raikas, puhdas ja kutsuva, kuin viileän veden hyväily iholla kuumana kesäpäivänä.

Classic-sarja

Palashampoo – luonnonystävän vastuullinen valinta

Ei sulfaatteja, ei muovijätettä

Luonnonkosmetiikkaa – raaka-aineena luomu koivunmahla Pohjanmaalta

Nature-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteidemme yhtenä pääraaka-aineena on korkealaatuinen ja luomu koivunmahla, joka kerätään perinteisin menetelmin Pohjanmaan rannikolla.

Koivunmahlan keruu alkoi Arctic Birch Oy:n toimitusjohtaja Kim Finnen mukaan harrastuksesta, joka kysynnän lisäännyttyä muuttui yritystoiminnaksi. Kotimaisen koivunmahlan laatu on tunnettu maailmalla, joten vientiä on myös ulkomaille.- Suomessa on maailman puhtain pohjavesi, joten suomalaisten koivujen mahla on erityisen puhdasta ja ravinteikasta, Finne kertoo.

Dermoshopin ja Arctic Birch Oy:n yhteistyö alkoi, kun koivunmahlan hyötyjen havaittiin tulevan erinomaisesti esiin kosmetiikkatuotteissa, ihon- ja hiusten hoidossa. Dermoshopin tuotekehittely kiinnostui raaka-aineesta ja sitä lähdettiin työstämään Dermosil-tuotteisiin.

Perinteitä kunnioittaen

Koivunmahlaa saadaan vain muutaman viikon ajan keväällä, kun aurinko alkaa lämmittää ja sulattaa maan roudasta. Arctic Birch Oy:n toimittama koivunmahla kerätään UNESCOn maailmanperintökohteen rajalla Pohjanmaan rannikolla. Paikka on erityinen, sillä siellä on kerätty koivunmahlaa jo vuosisatojen ajan.

- Keräämme koivunmahlan perinteisellä tavalla käsin. Koivun runkoon porataan reikä, josta mahla johdetaan putkea pitkin sankoon. Vastuullisuudesta huolehtimalla mahlan keruu ei vahingoita puun terveyttä, Finne lupaa

Koivunmahla ihon- ja hiustenhoidossa

Nature-sarjan tuotteiden sisältämä, kotimainen ja korkealaatuinen koivunmahla on sertifioitua luomulaatua. Aminohappoja ja mineraaleja sisältävällä koivunmahlalla on ihoa uudistava vaikutus. Se myös pehmentää, kirkastaa, hoitaa ja ravitsee niin ihoa kuin hiuksia ja hiuspohjaakin.

Täyteläisen ja kimmoisan ihon salaisuus

Kollageeni, kehon luonnollinen rakennusaine, antaa iholle joustavuutta ja täyteläisyyttä. Ravitse ja hoida ihoasi sisältäpäin.

Turvallisesti auringossa

Vaikka kesäpäivät ovat muuten huolettomia, on ihon suojaamisesta huolehdittava. Valitse sinulle sopivin suoja auringon UV-säteitä vastaan.

Aurinkotuotteet

Tutustu kesän uutuuksiin

Uusi

Good Lash Day ripsiväri

9,80 € / 12 ml

Uusi

Skin Beauty Kollageeni

14,90 € / 90 kpl / 90 g

Uusi

Duo Matta aurinkopuuteri

5,90 € / 8 g

Uusi

Palashampoo

6,90 € / 58 g

Uusi

Vahvistava shampoo

9,90 € / 250 ml

Uusi

Vahvistava geeli hiuspohjalle

9,90 € / 125 ml

Uusi

Hiusturbaani

8,50 € / 25 x 65 cm

Uusi

Kylpytakki S

24,90 € / S

Uusi

Kylpytakki M/L

24,90 € / M/L

Uusi

Käsidesinfiointi 100 ml

4,90 € / 100 ml

Uusi

Sauna Glow Saunasaippua 30 ml

1,50 € / 30 ml

Uusi

Tyrnikäsivoide 30 ml

2,00 € / 30 ml

Uusi

Kaura Suihkuvoide 30 ml

1,50 € / 30 ml

Uusi

Karbamidi jalkavoide 30 ml

2,00 € / 30 ml

Uusi

Tasapainottava puhdistusvoide 30 ml

Hinta 2,00 € / 30 ml

Uusi

Vitamin E Ihonhoitovoide 30 ml

2,00 € / 30 ml

Uusi

Lime Suihkugeeli 60 ml

2,50 € / 60 ml

Uusi

Ihonhoitovoide lime 60 ml

2,50 € / 60 ml

Uusi

Sparkling Suihkugeeli 30 ml

1,50 € / 30 ml

Uusi

Sparkling Satin Finish Vartalovoide 30 ml

2,00 € / 30 ml

Uusi

Perheshampoo 60 ml

2,50 € / 60 ml

Uusi

Perhehoitoaine 60 ml

2,50 € / 60 ml

Uusi

Vitamin E Kasvovoide 30 ml

2,50 € / 30 ml

Uusi

Kasvojen syväpuhdistus 30 ml

2,50 € / 30 ml

Uusi

Challenger Suihkugeeli 30 ml

1,50 € / 30 ml

Nature Shampoo 30 ml, Ecocert Cosmos organic

2,00 € / 30 ml

Nature Vartalopesu 30 ml, Ecocert Cosmos organic

2,00 € / 30 ml

-20%
Uusi

Kesän selviytymispakkaus

30,70 € 24,50 €

Uusi

Sparkling Kylmälaukku

9,90 € / 23 x 15 x 28 cm

Uusi

Sparkling Käsisaippua

7,50 € / 290 ml

Uusi

Sparkling Suihkugeeli

5,40 € / 290 ml

Uusi

Sparkling Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Uusi

Sparkling Deo Roll-On

3,20 € / 75 ml

Uusi

Käsidesinfiointi

7,90 € / 250 ml