Ihonhoidon klassikot koko perheelle

Keskikesällä tunnelma on rennon raukea ja silloin on ihaninta ottaa kainaloon ne kaikkein rakkaimmat, olla ja nauttia hetkestä. Tai lähettää oikein suuret etähalaukset niille, joita ei juuri nyt pääse rutistamaan. Monen kesä näyttää varmasti erilaiselta verrattuna alkuvuoden suunnitelmiin. Siksi haluammekin nostaa katseen ylös ja nähdä kaiken sen hyvän, joka on ihan lähellä.

Kesällä ihonhoito on mutkatonta

Kesällä ihonhoito on mutkatonta ja käytännönläheistä. Uusimmassa asiakaslehdessämme esittelemme tuotteita, jotka pitävät rentoina kesäpäivinä hyvää huolta koko perheesi ihosta. Klassikkotuotesarjamme Classic on parasta ihollesi juuri nyt ja uutuustuotteiden joukosta löydät mielenkiintoisia tuotteita myös hiusten hyvinvointiin. Mukana on myös kepeänihania meikkejä rentoon kesälookiin.

Hyvinvoiva iho on mainio hyvänmielen lähde ja tulemme tavattoman iloiseksi aina, kun kuulemme asiakkaidemme löytäneen hyvinvointia tuotteistamme. Keräsimme uusimpaan lehteen myös muita juttuja, joista meille tulee hyvä mieli juuri nyt. Näitä ovat tietenkin uudet, ihanan pehmeät ja kepeät aamutakit ja hiusturbaani, mutta myös yrityksemme vastuullisuusteot ja kaikki se, mitä voimme yhdessä tehdä luontomme hyvinvoinnin eteen. Kerromme myös aivan mahtavasta luonnon raaka-aineesta, koivunmahlasta, jota löytyy monista Nature-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteistamme. Ja onhan lehdessä mukana myös muutama aivan hurmaava kesätarjouskin. Toivottavasti tämä kaikki tuo sinulle hyvän mielen.

Rakastetuimmat klassikot

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut Classic-sarjan tuotteet ovat syystäkin suosituimpia klassikoitamme. Riittoisat pakkaukset kätkevät sisäänsä laadukkaat ihonhoitotuotteet, jotka sopivat koko perheelle.

Iho kaipaa kosteutusta myös kesällä, sillä esimerkiksi toistuva pesu, uiminen ja aurinko kuivattavat ihoa. Ravitsevat ja tehokkaasti kosteuttavat laadukkaat Classic-tuotteet antavat iholle lisäkosteutta, jota ei koskaan voi olla liikaa.

Classic-tuotteet sisältävät runsaasti glyseriiniä, joka on erittäin tehokkaasti kosteuttava ainesosa. Kosteutta sitovan ominaisuutensa ansiosta se estää veden haihtumista tehostaen kosteuttavaa vaikutusta. Samalla se myös pehmentää ihoa ja parantaa ihon kimmoisuutta. Vain parasta sinun ja perheesi iholle!