loader

Rasvoittuva iho

Helposti rasvoittuva ja rasvainen iho kiiltää usein, ihohuokoset saattavat olla suurentuneet ja iholla voi esiintyä epäpuhtauksia.

Rasvaisen ihon kosteusvoiteen tulisi olla kevyt, kosteuttava ja ihon talineritystä hillitsevä. Täydellinen rasvoittuvan ihon voide saa aikaan mattapinnan, mutta antaa ihon hengittää. Tarpeen vaatiessa rutiiniin voi ottaa mukaan jonkin tehotuotteen, käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen vaatiessa. Rasvoittuvan ihon tehotuotteen olisi hyvä olla puhdistava, kirkastava ja ihon toimintoja tasapainottava.

Tehotuote: Savinaamio

Rasvaisen ihon hoidossa on tärkeää pyrkiä normalisoimaan ihon talineritystä ja puhdistamään epäpuhtaudet. Tehotuotteeksi kannattaa valita syväpuhdistava savinaamio.

Savinaamio sisältää aitoa savea, joka imee rasvaa ja talia. Savinaamio sisältää myös taikapähkinävettä, joka kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa, kosteuttavaa glyseriiniä sekä kevyesti kuorivaa ja puhdistavaa salisyylihappoa. Naamion sisältämät kasviperäiset sokerit, kuten xylitoli, auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja huolehtimaan ihon kosteustasapainosta.

OSTA SAVINAAMIO

Skin Solutions Kasvojenhoitosetti

Skin Solutions Kasvojenhoitosetin tuotteilla hoidat epäpuhdasta ja rasvoittuvaa ihoa. Raikkaat tuotteet sisältävät ihon talineritystä kontrolloivaa, kasvipohjaista Regu®-Sebiä.

OSTA SETTI

Päivävoiteet

Päivävoiteet kosteuttavat ihoa sekä saavat ihon tuntumaan ja näyttämään pehmeältä ja kimmoisalta. Päivävoide kosteuttaa ja antaa iholle suojaa koko päivän. Dermosil-valikoimasta löydät laadukkaat ja hoitavat päivävoiteet juuri omalle ihotyypillesi.

Rasvoittuvan ihon päivävoiteet

Yövoiteet

Yövoiteet kaikille ihotyypeille löydät Dermosil-valikoimasta. Valitse juuri sinun ihollesi sopiva yövoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa, kun iho uudistuu yön aikana. Kosteutettu iho tuntuu ja näyttää pehmeältä ja kimmoisalta herätessä.

Rasvoittuvalle iholle ei kannata käyttää liian tuhteja yövoiteita. Samat kevyt voide menee sekä päivä- että yövoiteena. Tarpeen vaatiessa yövoiteena voi kokeilla sekaihon hoitoon suunnattua yövoidetta.

Rasvoittuvan ihon yövoiteet

Kasvoseerumit

Kasvoseerumit ovat oikeita tehopakkauksia, jotka auttavat pitämään kasvojen ihon heleänä ja hyvinvoivana. Dermosil-seerumeista löydät ratkaisuja erilaisiin ihonhoidon haasteisiin. Valitse tehokosteutta, elinvoimaa ja tasapainoa ihollesi.

Rasvoittuvan ihon seerumit

Kasvonaamiot

Kasvonaamiot auttavat pitämään kasvojen ihon elinvoimaisena ja raikkaana. Naamiot sopivat kasvojen ihon hemmotteluun ja hoitoon kerran, kaksi viikossa.

Rasvoittuvan ihon kasvonaamiot